Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2015. máj. 12. 12:12

[link]

Nézzétek mit találtam!

Itt egy Doctor58-ról szóló cikk! :)

6004. Doctor58 (válaszként erre: 6003. - *Ametiszt*)
2015. máj. 11. 21:26
Meglesz:)
6003. *Ametiszt* (válaszként erre: 5998. - Doctor58)
2015. máj. 11. 21:12
Várom a meghívást! :)
6002. nickel (válaszként erre: 6001. - Doctor58)
2015. máj. 11. 19:39

Üdv.

Semmi gond,ment a privát!!

:)

6001. Doctor58
2015. máj. 11. 19:30
Bocsi, még az előbb kimaradt, valamit ígértem Neked, de sajnos zűrös időszakom volt, a holnapi nap folyamán pótolni fogom. Elnézést.
6000. Doctor58 (válaszként erre: 5999. - Nickel)
2015. máj. 11. 19:26

Kedves Nickel,

A Regenorral csak jó tapasztalatom van, igazából nem a fogyásra lett feltalálva, viszont a test tisztításában hatalmas szerepe van. A fogyásban tényleg nem segít mindenkinek, viszont a tisztítást mindenkinél elvégzi, ez biztos, de természetesen a kúrát végig kell csinálni (min. 4 hónap).

A kitisztított, rendberakott, működőképes szervezet már egy fogyókúra esetében is sokkal jobban fog reagálni. Ha cukorbeteg vagy, ebben az esetben még indokoltabb a Regenor használata. Én is használtam a cukorbetegségem miatt és csodálatos eredményeket értem el vele. Egy biztos, nem véletlen, hogy 4 hónap egy alap kúra.

Ha segítséget szeretnél a cukorbetegséged miatt, keress privátban, szívesen segítek.

5999. nickel (válaszként erre: 5996. - Doctor58)
2015. máj. 11. 19:12

Kedves @Doctor58

Sajnos hasonló negativ tapasztalat ról tudok jomagam is beszámolni!!1.5 hónap(május 24 -én kezdtem) után egy kg minuszban sem vagy akar egy cm sem derekól vagy akarhonnan -ról(az elem a mérlegben rossz volt igy 4 kg val kevesebbet mutatott...) nem jött le rólam!!

A regeneros recept gyüjtemenyböl lett összeállitva a napi menüm!!Szóval nem tudom mit csináltam vagy csinálok rosszul de ez a 1,5 hónapi mérlegem eredménye!!(had jegyezzem meg röviden,hogy cukorbeteg vagyok....ingadozik a vércukorszintem le es fel,napi 30 perc séta, 10 km kerékpározás gondolom bőven elég mozgásnak....)

Várom az ötleteket,kritikákat! :)

5998. Doctor58 (válaszként erre: 5997. - *Ametiszt*)
2015. máj. 11. 15:36

A zsírral főzés egyértelműen jó, cukor még minimális sem, a tej sem egészséges, de azért néha belefér. Elsősorban a gyümölcs hiánya az étrendben az, ami egészségtelen, ugyanis a gyümölcs fő táplálékunk kellene, hogy legyen.

Készülök nyitni egy fogyi, vagy inkább egészség klubot ( a kettő egy és ugyanaz), ott részletesen elmagyarázok mindent az érdeklődőknek. Éppen a Regenor kúrát befejezők tudnak majd ott infókat gyűjteni.

5997. *Ametiszt* (válaszként erre: 5996. - Doctor58)
2015. máj. 11. 14:54

Pedig én úgy gondoltam, hogy a diéta után az alapelveket továbbra is tartom, zsírral főzök, tej-cukor fogyasztás minimális mértékben, tartósítószerek szintén.

Nekem "csak" a gyümölcsök hiányoznak, minden mást tudok regenoros alapanyagokból pótolni.

Ma pont 3 hónapja hogy elkezdtem, közel 10 kilótól szabadultam meg, és jól vagyok.:)

Sokat agyalok az "azutánon", mert többször fogyóztam, és sajnos a súlyt tartani a legnehezebb, és nem is sikerült.

Most nagyon reménykedem, ha tartok mindent - néha egy kis elcsábulással - akkor nem jönnek vissza a leadott kilók.

5996. Doctor58 (válaszként erre: 5995. - Anirobi)
2015. máj. 11. 13:44

Engedd meg, hogy én is hozzászóljak néhány szóval.

Bármennyire nem fogyasztasz cukrot és egyéb dolgokat, valami még sem jó, ha túlsúlyod van. A Regenor a fogyáson kívül ( vagy elsősorban) sok hasznos dolgot "művel" a szervezetünkkel, lényegesen többet, mint ami a ráfordítás. Én már csak azért is végigcsinálnám az alap 4 hónapos kúrát, mert egy megtisztított szervezettel utána sokkal könnyebben lehet nekifogni egy "diétának". Teljesen egyetértek Veled, hogy nem diéta kell, hanem életmód váltás, egy olyan, amit egy életen át követni tudunk. Csodálatos készítmény a Regenor, mindenkit buzdítok a használatára és mindenkit lebeszélek a használata utáni Regenor diéta további folytatásáról, véleményem szerint hosszú távon szinte betarthatatlan és mindenképpen egészségtelen. Az egészséges egy kiegyensúlyozott táplálkozás, amennyire lehet, tiszta alapanyagokból.

5995. anirobi (válaszként erre: 5994. - Mariann6840)
2015. máj. 11. 13:29
Köszönöm a biztatást, de megmásíthatatlan szándékom, hogy abbahagyom, mert számomra az eredmény meg sem közelíti a "ráfordítást". Nem hinném, hogy túlzottan a méregtelenítésre ment volna el a regenor hatása, mert évek óta nem eszem cukrot, fehér lisztet és még egyéb mást sem. Mozgok is rendzseresen Nagyon sok diétát és tornát tudok (sajnos), de most úgy gondolom, hogy az eddigi rengeteg információból kitalálom a saját diétámat, ami igazából nem is diéta, mert lehet életmódszerűen folytatni és nem kell aggódni, hogy mi lesz a diéta után. Neked kitartást és sok sikert! A többieknek is!
2015. máj. 11. 12:05

SZIASZTOK !

ITT A GRILL SZEZON!TUDTOK VMI JÓ PÁCLÉ RECEPTET !REGENOROS LEGYEN !

KÖSZI!

NEM ADNÁM FEL ANIROBI!JAN.12től csinálom.előfordult bűnöztem,abszolút nem mozogtam nekem is 3-4 kg ment le idáig.Most elkezdtem NORBI DUCIRA tornázni napi 20 perc.meglátjuk!azt olvastam a feltalálótól nagy bél probléma esetén nem indul be a fogyás!TARTS KI!TUDOK JOBB DIÉTÁT de AZ KEMÉNY NORBI DIÉTÁJa,TORNÁJA !ANNÁL hatásosabb!3 hónap alatt 35kg minusz!

De tartani kell,mert feljönnek évek alatt kilók

5993. anirobi
2015. máj. 11. 08:20
Szasztok! Nem illik köszönés nélkül távozni, így bejelentem, hogy három hónap után abbahagyom. Minden szabályt 101 %-ig betartottam, napi 40 percet mozogtam és egy hét híján 3 hónap alatt 4 kg. Ez semmi, még akkor sem, ha elsősorban nem fogyasztószer a regenor. Sok kedvező hatásával szembesültem (elmúlt a fejfájásom, jobban aludtam), de a diéta, amit követni kell nekem már lélekölővé kezdett válni. Vannak dolgok amiket továbbra is tartok, de én életmódszerűen képtelen lennék ezt a diétát tartani, és számomra is meglepő, hogy nem a sütemény miatt. Mindenkinek sok sikert kívánok!
5992. hmari57
2015. máj. 10. 15:55

Kedves asparagus!

Mindkét ötleted nagyon hasznos. Máris sokat segitettél. Köszi

5991. bucika44 (válaszként erre: 5990. - Doctor58)
2015. máj. 10. 12:30
Tudom hogy igazad van,én is ebbe kapaszkodom, csak nagyon frusztrál amikor olyat olvasok,hogy 3 hét alatt 5-6 kg. No és a 2 kg 6 hét alatt ment le, vagyis másfél hónap alatt- ez mégis kevés. Azért köszönöm a bátorítást.
5990. Doctor58 (válaszként erre: 5989. - Bucika44)
2015. máj. 10. 11:47
Bocsi, hogy beleszólok. A lehető legegészségesebb fogyás a Tied. A havi 2 kilónál gyorsabb fogyás nem egészséges. A lassú fogyás tartósabb és a bőrnek is van ideje visszahúzódni, nem lesz olyan ráncos. Mellette ne felejtsd el a Regenor mindenre kiterjedő jótékony hatását. Gondolom a plusz kilók sem gyorsan jöttek, így kitartás és ne hagyd abba. Amit még javasolnék, ne menj napi 1200 kcal alá, a szervezeted elkezd tartalékolni és lassúbb lesz a fogyás.
5989. bucika44 (válaszként erre: 5984. - Asparagus)
2015. máj. 10. 11:12

Úgy emlékszem Te írtad, hogy reggel-este csak paradicsomlevet ittál zsírral. Áruld már el meddig

csináltad ezt? Lehet, hogy feladom. Semmi allergiám és 6 hét alatt 2 kilót fogytam. Hát ez nagyon kevés!!

5988. fényszarusi anna (válaszként erre: 5983. - Asparagus)
2015. máj. 10. 10:11
Köszönöm a válaszodat,én fahéjat az 5 hét alatt most ettem először,de nem is fogok.Úgy gondolom én is,hogy nincs rá szükség.Egyébként nagyon jó úton járok szerintem,mert a cukrom annyira szuper jó,hogy az esti gyógyszeremet el is hagyhattam.Tehát ezért sem fogok /fahéjat/ sem enni.Nagyon jó,hogy vasn köztünk ilyen,mint Te,aki már nagyon tapasztalt és lehet Hozzád bármilyen kérdéssel fordulni.Hálás vagyok Neked ezért!
5987. bettina* (válaszként erre: 5984. - Asparagus)
2015. máj. 10. 08:58

A férjemmel együtt kezdtük a kúrát, ő 4 hét alatt 5 kilót fogyott, míg én 2-t. Egy kicsit bosszant a dolog, de ha azt veszem hogy 1 hónap -2, akkor az sem olyan rossz eredmény, mert a kúra 4 hónap. A kávéról ő teljesen leszokott, mert csak tejjel és cukorral tudja meginni, míg én üresen, vagy 1 szem ízesítővel iszom. Remélem nem ez a baj, ugye kávét üresen lehet fogyasztani?

Saga teát csak citrommal ízesítve szabad?

5986. Moni999 (válaszként erre: 5978. - Fényszarusi anna)
2015. máj. 10. 07:11
esetleg próbáld meg az utifűmaghéjat, a biocom tisztító kurájának is az az alapköve, vízben elkeverve megiszod, lazítja a székletet, mivel rost.
5985. asparagus (válaszként erre: 5980. - Fényszarusi anna)
2015. máj. 9. 22:16
Grilleket, flekkent, sült kacsát, salátákat, sonkás tojást, gulyáslevest, babfőzeléket, húslevest és egyéb klasszikus ételeket azért sok helyen lehet kapni, rá kell kérdezni, hogy mi NEM készül olajjal és talán ez is megoldható.
5984. asparagus (válaszként erre: 5978. - Fényszarusi anna)
2015. máj. 9. 22:13
5 hét alatt 4 kiló az tökéletes eredmény! Szerintem pár hét alatt rendeződik a nagydolog is. Nekem a cékla volt segítségemre.
5983. asparagus (válaszként erre: 5977. - Fényszarusi anna)
2015. máj. 9. 22:11
Fahájat lehet, de a kúra nem az édességekről szól. Nagyon ritkán ajánlott csak.
5982. asparagus (válaszként erre: 5976. - Borcsi54)
2015. máj. 9. 22:10
Mindenképpen érdemes, mert nem mindig van érezhető hatása az első időben a kúrának és mivel a feltaláló ajánlása minimum 4 hónap, ezért türelemmel kell lenni. Dolgozik a Reg-Enor olyan helyen, ami nem jár feltétlen jelekkel. Ha még hetekig nem érzel semmi változást, akkor érdemes felhívni őt, hogy segítsen, mi blokkolja a kúrát?
5981. asparagus (válaszként erre: 5975. - Hmari57)
2015. máj. 9. 22:06
Szia! Mástól kaptam az ötletet, de kiváló, azt kell füllenteni, hogy allergiás vagy az olajra, és biztosan segítenek majd.
5980. fényszarusi anna (válaszként erre: 5975. - Hmari57)
2015. máj. 9. 17:42
Szerintem,Neked kell megoldani,ami nagyon nehéz eset,de én is voltam ilyen helyzetben 2-szer és vittem magammal olyant,amit előtte elkészítettem.Kicsit maceráns!
2015. máj. 9. 17:39

Kedves asparagus!

Szeretném,ha az előbb feltett kérdéseimre adnál választ,mert Te már nagyon tapasztalt vagy ebben a témában,előre is köszönöm szivességedet!

2015. máj. 9. 17:35
Székrekedéssel küzködök és naponta eszem a reszelt sárgarépát citromlével meglocsolva,így is,van amikor 1 napot kihagy és másnap 4-5-ször is el kell mennem WC-re. de nem vagyok puffadt.Ez normális-e?Végül is 5.hete iszom a regenort és -4 kg.de megjegyzem,hogy pajzsmirigy alulmüködéssel kűzködök.Tehát a fogyás eleve lassabban megy.Várom valakinek a válaszát! Előre is köszönöm!
2015. máj. 9. 17:30
Tud-e arra valaki választ adni,hogy fahéjat lehet-e fogyasztani.Pl.Rizslisztből készitett palacsintát fahéjasan.
5976. Borcsi54
2015. máj. 9. 17:28

Kedves asparagus

Én öt hete kezdtem a Reg-enort 100%-ig betartom a szabályokat, de se centiben se kilóban nincs semmi eredmény. Sajnos még a puffadásom se szűnik,mint régi fórumozó szeretnélek kérdezni, hogy érdemes-e tovább szednem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook