Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Üdv.
Semmi gond,ment a privát!!
:)
Kedves Nickel,
A Regenorral csak jó tapasztalatom van, igazából nem a fogyásra lett feltalálva, viszont a test tisztításában hatalmas szerepe van. A fogyásban tényleg nem segít mindenkinek, viszont a tisztítást mindenkinél elvégzi, ez biztos, de természetesen a kúrát végig kell csinálni (min. 4 hónap).
A kitisztított, rendberakott, működőképes szervezet már egy fogyókúra esetében is sokkal jobban fog reagálni. Ha cukorbeteg vagy, ebben az esetben még indokoltabb a Regenor használata. Én is használtam a cukorbetegségem miatt és csodálatos eredményeket értem el vele. Egy biztos, nem véletlen, hogy 4 hónap egy alap kúra.
Ha segítséget szeretnél a cukorbetegséged miatt, keress privátban, szívesen segítek.
Kedves @Doctor58
Sajnos hasonló negativ tapasztalat ról tudok jomagam is beszámolni!!1.5 hónap(május 24 -én kezdtem) után egy kg minuszban sem vagy akar egy cm sem derekól vagy akarhonnan -ról(az elem a mérlegben rossz volt igy 4 kg val kevesebbet mutatott...) nem jött le rólam!!
A regeneros recept gyüjtemenyböl lett összeállitva a napi menüm!!Szóval nem tudom mit csináltam vagy csinálok rosszul de ez a 1,5 hónapi mérlegem eredménye!!(had jegyezzem meg röviden,hogy cukorbeteg vagyok....ingadozik a vércukorszintem le es fel,napi 30 perc séta, 10 km kerékpározás gondolom bőven elég mozgásnak....)
Várom az ötleteket,kritikákat! :)
A zsírral főzés egyértelműen jó, cukor még minimális sem, a tej sem egészséges, de azért néha belefér. Elsősorban a gyümölcs hiánya az étrendben az, ami egészségtelen, ugyanis a gyümölcs fő táplálékunk kellene, hogy legyen.
Készülök nyitni egy fogyi, vagy inkább egészség klubot ( a kettő egy és ugyanaz), ott részletesen elmagyarázok mindent az érdeklődőknek. Éppen a Regenor kúrát befejezők tudnak majd ott infókat gyűjteni.
Pedig én úgy gondoltam, hogy a diéta után az alapelveket továbbra is tartom, zsírral főzök, tej-cukor fogyasztás minimális mértékben, tartósítószerek szintén.
Nekem "csak" a gyümölcsök hiányoznak, minden mást tudok regenoros alapanyagokból pótolni.
Ma pont 3 hónapja hogy elkezdtem, közel 10 kilótól szabadultam meg, és jól vagyok.:)
Sokat agyalok az "azutánon", mert többször fogyóztam, és sajnos a súlyt tartani a legnehezebb, és nem is sikerült.
Most nagyon reménykedem, ha tartok mindent - néha egy kis elcsábulással - akkor nem jönnek vissza a leadott kilók.
Engedd meg, hogy én is hozzászóljak néhány szóval.
Bármennyire nem fogyasztasz cukrot és egyéb dolgokat, valami még sem jó, ha túlsúlyod van. A Regenor a fogyáson kívül ( vagy elsősorban) sok hasznos dolgot "művel" a szervezetünkkel, lényegesen többet, mint ami a ráfordítás. Én már csak azért is végigcsinálnám az alap 4 hónapos kúrát, mert egy megtisztított szervezettel utána sokkal könnyebben lehet nekifogni egy "diétának". Teljesen egyetértek Veled, hogy nem diéta kell, hanem életmód váltás, egy olyan, amit egy életen át követni tudunk. Csodálatos készítmény a Regenor, mindenkit buzdítok a használatára és mindenkit lebeszélek a használata utáni Regenor diéta további folytatásáról, véleményem szerint hosszú távon szinte betarthatatlan és mindenképpen egészségtelen. Az egészséges egy kiegyensúlyozott táplálkozás, amennyire lehet, tiszta alapanyagokból.
SZIASZTOK !
ITT A GRILL SZEZON!TUDTOK VMI JÓ PÁCLÉ RECEPTET !REGENOROS LEGYEN !
KÖSZI!
NEM ADNÁM FEL ANIROBI!JAN.12től csinálom.előfordult bűnöztem,abszolút nem mozogtam nekem is 3-4 kg ment le idáig.Most elkezdtem NORBI DUCIRA tornázni napi 20 perc.meglátjuk!azt olvastam a feltalálótól nagy bél probléma esetén nem indul be a fogyás!TARTS KI!TUDOK JOBB DIÉTÁT de AZ KEMÉNY NORBI DIÉTÁJa,TORNÁJA !ANNÁL hatásosabb!3 hónap alatt 35kg minusz!
De tartani kell,mert feljönnek évek alatt kilók
Kedves asparagus!
Mindkét ötleted nagyon hasznos. Máris sokat segitettél. Köszi
Úgy emlékszem Te írtad, hogy reggel-este csak paradicsomlevet ittál zsírral. Áruld már el meddig
csináltad ezt? Lehet, hogy feladom. Semmi allergiám és 6 hét alatt 2 kilót fogytam. Hát ez nagyon kevés!!
A férjemmel együtt kezdtük a kúrát, ő 4 hét alatt 5 kilót fogyott, míg én 2-t. Egy kicsit bosszant a dolog, de ha azt veszem hogy 1 hónap -2, akkor az sem olyan rossz eredmény, mert a kúra 4 hónap. A kávéról ő teljesen leszokott, mert csak tejjel és cukorral tudja meginni, míg én üresen, vagy 1 szem ízesítővel iszom. Remélem nem ez a baj, ugye kávét üresen lehet fogyasztani?
Saga teát csak citrommal ízesítve szabad?
Kedves asparagus!
Szeretném,ha az előbb feltett kérdéseimre adnál választ,mert Te már nagyon tapasztalt vagy ebben a témában,előre is köszönöm szivességedet!
Kedves asparagus
Én öt hete kezdtem a Reg-enort 100%-ig betartom a szabályokat, de se centiben se kilóban nincs semmi eredmény. Sajnos még a puffadásom se szűnik,mint régi fórumozó szeretnélek kérdezni, hogy érdemes-e tovább szednem?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása