Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nem kell rettegni, nem a zsírtól híztál! Az nem is igazi hízás, csak vízmegtartás. Nem kell csüggedni, csináld, amit a feltaláló mondott és meg fogja találni a méreg a kiutat, csak nálad valamivel lassabban, mint másoknál. Az is gyakori, hogy valakinek a kúra elején megy le több kiló és később stagnál. Minden szervezet más. A Reg-Enor meg teszi a dolgát.
Sok sikert!
Sziasztok.Régi regenorozókat kérdeznék tud-e valaki arról, 6 hetes teljes tiltó lista betartás mellett se kiló se centi nem változott.Sőt 2 kilóval több vagyok sajnos a puffadásom se csökkent. Felhívtam Szigfridet és azt mondta minden étkezésnél 4 evőkanál zsírt vigyek be,de már attól félek a zsírtól híztam. Ha valaki tud tanácsot, bátorítást adni megköszönném. Előre is köszi köszi.
Mármint 20 dkg. szalonnát értettem a kérdés alatt.
Üdv Mindenkinek!
Aki már Reg-enorozott, az tényleg megeszik mindennap 20 szalonnát, vagy zsiradékot, 3 részben elosztva? És a másik kérdés, miért nem lehet joghurtot enni?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy tudja-e valaki, hogy 3 hó regenorozás után 100%-os betartás mellett miért ment fel a koleszterin értékem ( 7,2 ről-8 fölé)Én kimondottan a koleszterin csökkentés és súlyleadás miatt csinálom. Most jelenleg 60 kg vagyok, tehát a súlyom nem nagy,de a vérzsírom igen. Naponta 1 óra mozgást is beiktatva sem sikerült a koleszterin csökkentés. Segítsetek tanáccsal, hogy mitévő legyek.
Üdvözlök minden regenorozót!Nagyon sokat olvastam és tanultam itt a fórumozóktól.Szeretném kipróbálni a regenort, de vesekövem van és elég tanácstalan vagyok,hogy neki fogjak-e?Ha valaki segíteni tudna tanáccsal, hálás lennék és megköszönném.Üdv.
A feírás szerint: Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. 100% gránátalmalé (ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 100ml-ben: Szénhidrát 15 g amelyből cukrok 14 g.
A legtöbb 100%-os gyümölcslé tartalmaz hozzáadott cukrot még akkor is, ha ezt nem tüntetik fel. A trükk az benne, mint a narancslében, hogy a gyárba már a gyümölcskoncentrátum megy, amihez nem tesznek cukrot...DE!!! a koncentrátumot cukorral tartósítják. /tömény szirup/
Szerintetek lehet inni bio gránátalma gyümölcslevet, amely 100%-os. Néha egy "felest" belőle? Ha gránátalmát lehet néha, úgy gondolom ezt is mértékkel hetente, talán...?
Úgy emlékszem, hogy azt is olajban sütik.
Mindennek meg kell nézni az összetételét! Nem szabad spórolni az idővel a boltban.
Köszönöm a válaszodat,én is így gondoltam,de ettől függetlenül Benned megbízom,ha Te mondod.Gondolom,akkor a ropogós kenyérchipset sem lehet enni,csak,amit mi készítünk.Tehát,amit a boltban veszünk /Bak Rolls/ azt nem.
Sziasztok, szép estét. Nagyon meglepődtem mennyi hozzászólás van :) Én szintén betegség miatt kezdtem el a méregtelenîtést tegnap. Szívesen veszek minden jótanácsot :)
Szia! A céklát én citrommal készítettem, újabban engedi már úgy is, ha lemosod a levét. A kukoricát csak akkor, ha házilag pattogtatod, a zacskósban van olaj, a sima sósban is.
Szia! Megvan még? Nekem kellene.
Szeretnélek megkérdezni,hogy sima sós pattogatott kukoricát lehet-e fogyasztani?A másik céklát,ha készítek savanyúságnak,azt is citrom levével izesítsem?
Étkezések között javasolt, ha 4 darabot javasolnak napi adagként, 2x2 biztosan jó elosztás.
Szia,6014. Doctor58
Írtam üzenetet!
Köszi
Üdv @Doctor58
Ment a privát!
Köszi
Az általam vásárolt alga: Nutrilab 3 ALGE Spirulina Chlorella Lithotamnium./Németország/ Naponta 4 db tabletta elfogyasztása ajánlott. Nem ajánlott túllépni. Még azt mondd meg, hogy két étkezés között
vagy étkezés közben kell bevenni.
Még elfelejtettem, nem írod konkrétan, milyen algáról beszélsz, nagyon sok cégnek van ez a terméke. Én a Biocomos IMMUN SUPREME termékről írtam.
Ajánlott adagolás:
2-3 x 2-3 kapszula
tehát 2 x2
vagy 3 x2
vagy 3x3
ÉTKEZÉSEK KÖZÖTT!
A napi 4 elég kevés, mindenképpen ajánlanám a napi 6 kapszulát, vagyis 3x2, de az adagolás függ a problémától.
Eladó 2 db bontatlan Reg-Enor 10.000 Ft-ért számlával együtt Bp-i átvétellel. Érd.: mariannpi@gmail.com
Segítsetek! Hogyan kell szedni az algát? a dobozon csak az van írva, hogy napi 4 db tabletta - de egyszerre, vagy kétszerre, evés előtt vagy után, vagy éhgyomorra?
Na én ezért készítek magam krémeket,boltit sosem vennék már.
Rengeteg leírás van a krémek,szappanok,samponok,mosó és mosogatószerek készítéséről,érdemes belevágni!
Én amióta magam készítette dolgokat használok sokkal kevésbé vagyok beteges...
Nem hinném hogy a Reg-enor a bűnös inkább a sok vegyi anyag,tartósító állagjavító és még sorolhatnám amit a krémekbe tesznek.Sajnos ezek nagy részét felhalmozza a szervezet előbb utóbb ...
Nemrég a bolti samponokban találtak fekália szennyeződést...szóval erről ennyit!
Szinte minden boltban árusított krém tele van különböző mesterséges anyaggal, tartósítószerrel. A leggyakrabban már a krém alapja sem jó, ugyanis általában vazelint használnak, ami kőolaj termék. Egy egészségesen működő szervezet tiltakozni fog a mérgek ellen, akár ilyen formában is. Próbálj otthon készíteni krémeket tiszta alapanyagokból, nem nagy munka.
Sziasztok! Március 27-én kezdtem a kúrát. Néhány nappal a ezután kezdtem azt tapasztalni, hogy az addig már régóta használt szemránckrémem csípi a bőröm. Aztán amikor arra ébredtem reggel, hogy teljesen ödémás lett a szemhéjam, akkor vásároltam egy azonos márkájú másik terméket. Azzal is ugyan ez volt a tapasztalatom. Kipróbáltam egy másik gyártó termékét is, az sem volt jó. Azóta nem használok semmilyen szemránckrémet. Most is érzem azonban, hogy érzékeny a szemhéjam, viszket. Nem tudom, hogy ez a Reg-enor-ral van-e összefüggében, de a kúra előtt nem tapasztaltam ilyet. Van valaki akinek hasonló problémái vannak? Előre is köszi.
Ez lennél Te ugye Doctor58? Már az emailod alapján gondolom...
Sziasztok! Egy üveg Reg-enorom van eladó.
5000.-ft postaköltséggel együtt.
További ajánlott fórumok: