Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6125. Liza071
2015. jún. 4. 15:13
Sziasztok ! 42 éves nő vagyok. Január közepe óta csinálom a kúrát,és már 12kg ment le. Az étrend betartható, soha-soha nem éhezek. Debreceni vagyok, ha valakinek segítségre lenne szüksége, (étrend,rendelés stb... bátran írjon!
6124. asparagus (válaszként erre: 6123. - Fényszarusi anna)
2015. jún. 3. 13:54
A lényeg azon van, hogy lehetőleg étkezés után egy-másfél órával idd meg, kivéve reggel, de akinek gyomorpanaszai vannak, ő a reggeli után is úgy igya.
6123. fényszarusi anna (válaszként erre: 6122. - Asparagus)
2015. jún. 3. 11:26
Tőled szeretném megkérdezni,hogy mi van olyankor,ha a reggeli Reg-Enort később tudom meginni,pl.10 órakor,így természetesen az ebéd utáni Reg-Enor megívás előbbre kerül,tehát a kettő között csak 3 óra telik el.Ez gondot okoz-e?
6122. asparagus (válaszként erre: 6121. - Anettee333)
2015. jún. 3. 08:36
Szia! Olyan hentest kell keresni, piacon még vannak ilyenek, aki tényleg házi kolbászt árul. Abban nincs semmi adalék.
2015. jún. 3. 06:48
Jó reggelt! Valaki szokott vásárolni hentesnél vagy boltban "házi füstölt kolbászt"? Én pont tegnap olvastam el az összetevőit, és találtam felsorolva dextrózt és cukrot is. Lehetséges hogy emiatt nem fogyasztható?
6120. asparagus (válaszként erre: 6119. - Mara5)
2015. jún. 1. 13:08
Miért nem hívtad fel a feltalálót! Mindig mindenkinek felveszi a telefont!
6119. Mara5 (válaszként erre: 6118. - Fényszarusi anna)
2015. jún. 1. 10:25
Igen, volt hasmenésem is és szorulás is napokig.A gyomrom is megtükrözték, a lényeg nemkem nem használt, mert azóta sem vagyok jól, sőt rosszabbul.De lehet én vagyok a kivétel akinek ez nem jött be. A többit mindenki maga dönti el.
6118. fényszarusi anna (válaszként erre: 6101. - Mara5)
2015. jún. 1. 10:07
Elolvastam a Reg-Enor tapasztalatodat és azt az egyet nem értem,hogy írtad, a bélflóráid tönkre mentek.Ha ez valóban így van,akkor viszont nem szabadott volna székrekedéssel küzködnök,mert abban az esetben hasmenés áll fent. sajnos nekem ebben volt tapasztalatom,de nem a Reg-Enor fogyasztása alatt.A másik,írtad,hogy a gyomrod olyan,mint aki antibiotikumot evett.Megtükrözték a gyomrodat,hogy ilyen a vélemény?
6117. asparagus (válaszként erre: 6116. - Drrd)
2015. jún. 1. 08:17
Szia! Tökéletesen csinálod a kúrát, kivéve az almát, azt sajnos nem lehet, de lehet gránátalmát és kevés igazi kókuszt is. Feldolgozottat már nem, abban mindenféle aroma meg adalékanyag van, csak kókusz nincs.
6116. drrd (válaszként erre: 6114. - Bucika44)
2015. jún. 1. 07:44
...és pacalpörkölt, körömpörkölt és vese-velőőőő :) Nagyon remélem, hogy nem lesznek kívánási rohamaim a tiltottak után, mivel ha nem vagyok éhes (és így most sosem vagyok az) akkor nem vagyok kívánós. És elég változatos lehetőségek vannak. Itt a kimondottan eddig tiltott dolgoknak örvendeztem,de lehet enni pl. bármilyen főzeléket is fasírttal,oldalassal, májjal, pörkölttel, ami már hatalmas változatosságot kínál. Nem beszélve arról, hogy ragaszkodom a napi egy gyümölcsömhöz is, ami grapefruit vagy zöld alma. Ez az esti jutalomfalat. A reggeli mega mérleg - én minden egyes nap fogytam eddig. Ma reggel a - 3 kg -ot is elértem, és ez a 9. nap. nem tudom, meddig megy ilyen simán, majd referálok.
6115. asparagus
2015. jún. 1. 06:12
A kúra minimum 4 hónap, de aki betegségekkel küzd, annak minimum 6 hónap, ha komoly a baj, vagy extra nagy a túlsúly, akkor egy év is lehet! Csak az vágjon bele, aki ezt tudja vállalni. 2-3-4 hét után feladni semmi értelme, akkor még csak ismerkedik a szervezet az új helyzettel. Nem a Reg-Enor a hatástalan, hanem az emberek türelmetlenek. Az első időszakban, ez általában pár nap, de lehet több hét is, felerősödnek a problémák, betegségek, ezzel számolni kell. Megindulnak a méreganyagok és keresik a kiutat. Amikor megtalálják, ezek a tünetek csitulnak, majd teljesen elmúlnak. Úgyhogy türelem és kitartás.
6114. bucika44 (válaszként erre: 6113. - Drrd)
2015. jún. 1. 04:23

Ugyanezt éltem át-kimondhatatlan boldogság volt

ugyanezeket enni és én sem kívántam sem édességet,

sem gyümölcsöt, sem semmit ami tiltott. Na de pár hét után ugyanúgy vágyódtam a tiltottak után, mint előtte a csülök, szalonna stb. után / 10. hetet kezdem/. Nem beszélve arról, hogy 9 hét után -1kg.

Kívánom, hogy nagyobb szerencséd legyen mint nekem.

6113. drrd (válaszként erre: 6112. - Drrd)
2015. jún. 1. 00:43
Ja, és akkor még nem emlékeztem meg a körömpörköltről, amire 15 éve csak vááágyom, meg a főtt füstölt csülök remegő zsírjáról és inairól, amiért majd megvesztem, és a férjem vágta be mindig az egészet, mialatt én a száraz, sós húsával küszködtem. Na és a kocsonya, meg a DISZNÓÓÓSAJT - amik mind tiltólistáról kerültek a fő ajánlati sorba, ez nem lehet igaz ! És még ettől fogyokis, ahogy kinéz... Álmodom-e ? Vagy meghaltam és ez már a mennyország ???
6112. drrd (válaszként erre: 6101. - Mara5)
2015. jún. 1. 00:19
Szerintem amikor öklendeztél a zsírtól, akkor kellett volna abbahagyni. Nem mindenkinek való minden. Én imádom a zsírt és boldog vagyok, hogy ehetem. Mondjuk kanállal nyelni, mint a köptetőt, én sem tudnám. van, aki úgy csinálja, hát nem értem, miért, hiszen pirítós, puffasztott rizsszelet, barna rizs, stb. mehet mellé. De pl. a tepertőkrémet uborka- vagy retekszeletre kenve minden szénhidrát nélkül lehet enni. Isteni :)Bő kacsazsírban sütöttem (lényegében "főztem") kacsamájat meg pulykamájat. Ellepi a zsír. Kihalászok belőle egyet, felszeletelem, bevágom zöldségekkel. Aztán mégegyet. A rajta maradó zsír elég mennyiség egy evéshez. Ez valami pokoli jó "diéta" :D
6111. asparagus (válaszként erre: 6108. - Drrd)
2015. máj. 31. 23:02
Tegnap nálunk tartott előadást a feltaláló. Többször mondta már és tegnap is, hogy a regenor kulcs az autóhoz. Az étrend az autó. Magyarul a regenortól termelődik az enzim, a zsírtól az epe, és ezek együttesen végzik a méregtelenítést, ami a kúra végére rendbe teszi az emésztést és az emésztésen keresztül azokat a betegségeket, amelyek a rossz emésztés következtében alakultak ki. Vérnyomás-, ízületproblémák, cukorbetegség, bélgyulladások többek között.
6110. dorem (válaszként erre: 6107. - Drrd)
2015. máj. 31. 22:49
pajzsmirigy
6109. Lóri2011 (válaszként erre: 6108. - Drrd)
2015. máj. 31. 22:11
Mintha csak én írtam volna. Küzdök a súlyommal, mindenről le tudtam mondani, se liszt, se cukor, se zsír, mozgás, és örültem, ha nem mentem 90 fölé. Én már 3. hete iszom, betartok mindent, viszont csak 2 napja mertem mérlegre állni.A vérnyomásom már tökéletes, de a kezdetén 150-170 között volt.Lehet, hogy fogytam is, mert 2 nap alatt 50 dkg-mal csökkent a súlyom.
6108. drrd
2015. máj. 31. 21:58
Én még nem szedem a regenort, viszont tartom az előírt étrendet, és 1 hét alatt 2 kilót fogytam. Már rendeltem 3 adag regenort, kedd-szerda tájt fog érkezni. Ha esetleg nem tapasztalom jó hatását (mert eleve kissé szkeptikus vagyok irányában, mint írtam, üzleti fogást érzek benne) ezt az étrendet mindenképpentartani fogom, mert : 1. soha éhes nem voltam, sőt inkább jóllakott 2. nem kívántam semmi bűnbeejtőt : fagyit, édességet, alkoholt 3. márcsak azért sem, mert annyira boldog voltam attól, hogy rántott húst ehetek barna rizzsel és salátával, hurkát és kolbászt, amit imádok és amit már 15 éve nem ettem, mert féltem a súlygyarapodástól. 95 kiló körül mozgok 15 éve, és minden fogyókúrám kudarc volt - a legtöbb sikerem, hogy ekkora lemondások árán nem mentem 100 fölé. 4. és nem volt gond a napi 3 liter vizet meginnom, amit eddig úgy kellett magamba diktálni és mindig elfelejtettem. Most a sok zsíros kajától egyszerűen kívánom a hígító vizet, iszom mint teve az oázisban :) Szóval : minden jó irányban alakul. :D
6107. drrd (válaszként erre: 6105. - Dorem)
2015. máj. 31. 21:46
mi az a Pm-es ?
6106. Ria63
2015. máj. 31. 20:14
Szeretnék vásárolni reg-enort és Immun SP algát.
6105. dorem (válaszként erre: 6101. - Mara5)
2015. máj. 31. 19:48
Pm-es vagyok, kizárt, hogy ez okozta. Inkább ezek a gondok megvoltak, csak nem tudtál róla és a regenor előhozta.
6104. Lilly00 (válaszként erre: 6100. - Asparagus)
2015. máj. 31. 16:40
koszi :(
6103. asparagus (válaszként erre: 6101. - Mara5)
2015. máj. 31. 16:07
Több tízezer ember végigcsinálta a kúrát - én is -, jelenleg is több ezren csinálják, úgyhogy én nem hiszem el, hogy ezeket a Reg-Enor okozta Nálad.
6102. Mara5 (válaszként erre: 6078. - Drrd)
2015. máj. 31. 14:23
Olvasd el a tapasztalatomat mielőtt rendelsz belőle.
6101. Mara5
2015. máj. 31. 14:14
Reg-enor tapasztalatom. Sokan utálni fogtok érte, de nekem sajnos elég komoly próblémáim lettek tőle.3 hónapig csináltam, kemény voltam mgamhoz és mindent betartottam,pedig volt amikor öklendeztem a zsírtól.Fogyás a 3 hónap alatt -2 kg. Hát ez nagyon kevés ennyi fentartásokkal szerintem. A hasam puffadt volt, székelési próblémáim voltak,sokszor nem volt, vagycsak nehezen.Depis lettem az eredménytől,a párom azt mondta, dícsérem a kitartásod, de inkább hagyd abba.A kúra után gyomorgörcseim voltak, több vizsgálat alátámasztotta, tönkre ment a pajzsmirigyem, a gyomrom, a vérképem.Azóta a leadott még duplán jött vissza.Orvosi kezelésekre járok miatta. Nem lebeszélni akarok bárkit erről a kétes csodaszerről, csak a saját véleménymet irtam le.Soha életembe nem jártam így semmilyen fogyokúrás terméktől, pedig sokat kipróbáltam már.A gyomrom olyan állapotban van az orvos szerint mint aki antibiotikumot szedet volna. Vagyis a bélflórámat is tönkre tette. Hát lányok soha többé fogyi csoda.
6100. asparagus (válaszként erre: 6099. - Lilly00)
2015. máj. 31. 14:10
semmiféle szóját nem lehet
6099. Lilly00
2015. máj. 31. 12:45

Sziasztok,

Tudja esetleg valaki hogy szoja joghurtot lehet-e hasznalni?

6098. asparagus (válaszként erre: 6097. - Fatka)
2015. máj. 31. 11:28
Érdemes elolvasni a hozzászólásait. Ismerem, azóta is tartja a súlyát és a kővel, emésztéssel semmi problémája nincs.
6097. fatka (válaszként erre: 6090. - Asparagus)
2015. máj. 31. 11:20
Sajnos 2014. márciusa óta nem volt fent. :(
6096. fatka (válaszként erre: 6090. - Asparagus)
2015. máj. 31. 11:18
Köszi szépen!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook