Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egészségügyi küret fórum

Egészségügyi küret (beszélgetés)

28. Lady Lavender (válaszként erre: 27. - Lady Lavender)
ma 00:53
Csak erre a percre fel fogu és gocsortos kezű is leszek.
27. Lady Lavender (válaszként erre: 26. - Lady Lavender)
ma 00:52
A maglyan rakott tűz folott
26. Lady Lavender (válaszként erre: 25. - Lady Lavender)
ma 00:44
Boditgassak az anyjukat és én majd én taposok vihogva rajta!
25. Lady Lavender (válaszként erre: 24. - Globus)
ma 00:43

Kuretet itthon csináltak. Soha-soha többé semmit! A lábamra tehenkedett egy műtős segéd, és próbáltam szólni. Viccelődtek rajta, és visszakonyokolt.

Egy ilyen gondolatát is kirugnak Angliában az illetőt.

24. globus (válaszként erre: 23. - Lady Lavender)
tegnap 20:48
Amit én kaptam, bódításnak nevezték, de érzésre nagyot aludtam. Beszélgettünk, közben kaptam egy maszkot az arcomra. Szép álmokat kívánt valaki a fejemnél és filmszakadás, az ágyban ébredtem. Közben adhattak vénást is, vagy nem, passz.
23. Lady Lavender (válaszként erre: 19. - Globus)
tegnap 20:30

Igaza van.

Meg szorongva zenét hallgatni is lehet.

Mire bármi történik nem leszel ott. Altatásban.

Én nem tudom, milyen onsanyargato emberek kérik a boditast. És hogy jeleznek vissza, hogy meghalt a fajdalomkuszobuk.

Szerintem ez a fogalom csak szedites vagy emberkinzas.

22. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Gigi>)
tegnap 20:25
És ugye ha nincs mit, nem jön fel.
21. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Gigi>)
tegnap 20:24

Igen, pont ezért írják elő, hogy nem SZABAD előtte. Valaki üres gyomorra is elkezd hányni amíg a lélegeztető cső lent van.

Tudod, hogy a gyomorsav mennyi mindent tud szetmarni, ha nem a helyén van?

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Globus)
tegnap 19:18
Lehet, hogy vért is kapok. Vashiányos vérszegénységem van az erős menzesztől... :((
19. globus (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:19
Dehogy ájulsz, kapsz ágyat reggel. Lesznek mások, tudsz beszélgetni, vigyél olvasnivalót.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Globus)
tegnap 18:11
Én délutánig az idegtől elájulok..
17. gigi> (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
tegnap 17:25
Nem feltétlenül az étel és ital fogyasztása okozhatja. Nyilván aki műtétre készül eleve nincs kedve lakomát ülni. Okozhatja az altató hatása,esetleges fájdalom csillapító mellék hatása is lehet .
tegnap 17:10
A "kistesom" pepunak hívta a pelenkát. A betétet egymaskozt ma is annak hívjuk.
15. globus (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
tegnap 16:46

Nálam csúsztak a kisműtétek, délután kezdtek, nem öltöztem már sajátba. Alig vártam, hogy sprinteljek haza. A zj-k dátum szerint korábban készen voltak, csak nem adták ki.

Osztályos kaja nincs erre a napra, egy banánt vittem, amit ágyban is el tudnék majszolni, de nem ettem meg.

Amúgy osztályos kaja nincs

tegnap 16:33
Köszi, én is viszek saját cuccot, pelenkát. :D
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 16:32
Köszi, rendben. :)
12. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:23
Nekem megmondtak, hogy vigyek bugyit betéttel, de az orvosi cuccokban ébredtem. Felkaba voltam mikor a sajátba atoltoztettek.
11. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Gigi>)
tegnap 16:20
Ezért sem szabad már fel nappal előtte enni és kicsivel később inni sem. Csak az okad a saját szájába, aki annyira nem fegyelmezett, hogy egy ilyen beavatkozás előtt ne zabalajon.
10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:03
Akármelyik, ki vele. Légy szíves, írd meg majd, hogy mi lett. Szurkolok és ne izgulj :)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 15:47
Köszi. Nekem valami látszott uh-n, egyik doki szerint mióma, másik szerint nem az, úgyhogy be vagyok tojva
8. globus (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:35

Persze. Keresztben a lepedőn egyszerhasználatos alátét. Annyira nem vérzik, hiszen kitakarítják a méhet. Vittem betétes bugyit, minimálisan pecsételt.

Polipot vettek le, és ha már úgyis ott voltak...

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 15:31
Azt szabad tudni, neked miért kellett?
tegnap 15:30
Köszi nektek! De tesznek pelenkát vagy valamit alám, hogy ne vérezzek össze mindent? Ez a másik, attól is félek elvérzek.. :D
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnap 15:29
:D
4. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:22
Mire az ágyba raknak már félig magadnál leszel. Oldalra fordulj majd,ha esetleg hányni kellene nehogy vissza nyeld. Gyorsan kifog tisztulni a fejed nyugi.
3. globus (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 15:18
Én inkább attól féltem, hogy nem alszom el 😂
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:17
Miért ne ébrednél, ne viccelj. Nekem 2 hónapja volt, ez nem olyan mélyaltatás. Tíz perces beavatkozás, mire az ágyadba tesznek, már ébren leszel. A küret miatt ne aggódj!
tegnap 15:15

Megvastagodott méhnyálkahártya miatt lesz küretem jövőhéten, de rettegek. Attól is, hogy nem ébredek fel és az eredménytől is.

4 éve már akartak csinálni egyet ugyanez miatt, de végül hónapokig figyelték. Néha volt közti vérzésem. Attól félek, elrákosodott azóta :((

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook