Egészségügyi küret (beszélgetés)
Csak erre a percre fel fogu és gocsortos kezű is leszek.
A maglyan rakott tűz folott
Boditgassak az anyjukat és én majd én taposok vihogva rajta!
Kuretet itthon csináltak. Soha-soha többé semmit! A lábamra tehenkedett egy műtős segéd, és próbáltam szólni. Viccelődtek rajta, és visszakonyokolt.
Egy ilyen gondolatát is kirugnak Angliában az illetőt.
Amit én kaptam, bódításnak nevezték, de érzésre nagyot aludtam. Beszélgettünk, közben kaptam egy maszkot az arcomra. Szép álmokat kívánt valaki a fejemnél és filmszakadás, az ágyban ébredtem. Közben adhattak vénást is, vagy nem, passz.
Igaza van.
Meg szorongva zenét hallgatni is lehet.
Mire bármi történik nem leszel ott. Altatásban.
Én nem tudom, milyen onsanyargato emberek kérik a boditast. És hogy jeleznek vissza, hogy meghalt a fajdalomkuszobuk.
Szerintem ez a fogalom csak szedites vagy emberkinzas.
És ugye ha nincs mit, nem jön fel.
Igen, pont ezért írják elő, hogy nem SZABAD előtte. Valaki üres gyomorra is elkezd hányni amíg a lélegeztető cső lent van.
Tudod, hogy a gyomorsav mennyi mindent tud szetmarni, ha nem a helyén van?
Lehet, hogy vért is kapok. Vashiányos vérszegénységem van az erős menzesztől... :((
Dehogy ájulsz, kapsz ágyat reggel. Lesznek mások, tudsz beszélgetni, vigyél olvasnivalót.
Én délutánig az idegtől elájulok..
Nem feltétlenül az étel és ital fogyasztása okozhatja. Nyilván aki műtétre készül eleve nincs kedve lakomát ülni. Okozhatja az altató hatása,esetleges fájdalom csillapító mellék hatása is lehet .
A "kistesom" pepunak hívta a pelenkát. A betétet egymaskozt ma is annak hívjuk.
Nálam csúsztak a kisműtétek, délután kezdtek, nem öltöztem már sajátba. Alig vártam, hogy sprinteljek haza. A zj-k dátum szerint korábban készen voltak, csak nem adták ki.
Osztályos kaja nincs erre a napra, egy banánt vittem, amit ágyban is el tudnék majszolni, de nem ettem meg.
Amúgy osztályos kaja nincs
Köszi, én is viszek saját cuccot, pelenkát. :D
Nekem megmondtak, hogy vigyek bugyit betéttel, de az orvosi cuccokban ébredtem. Felkaba voltam mikor a sajátba atoltoztettek.
Ezért sem szabad már fel nappal előtte enni és kicsivel később inni sem. Csak az okad a saját szájába, aki annyira nem fegyelmezett, hogy egy ilyen beavatkozás előtt ne zabalajon.
Akármelyik, ki vele. Légy szíves, írd meg majd, hogy mi lett. Szurkolok és ne izgulj :)
Köszi. Nekem valami látszott uh-n, egyik doki szerint mióma, másik szerint nem az, úgyhogy be vagyok tojva
Persze. Keresztben a lepedőn egyszerhasználatos alátét. Annyira nem vérzik, hiszen kitakarítják a méhet. Vittem betétes bugyit, minimálisan pecsételt.
Polipot vettek le, és ha már úgyis ott voltak...
Azt szabad tudni, neked miért kellett?
Köszi nektek! De tesznek pelenkát vagy valamit alám, hogy ne vérezzek össze mindent? Ez a másik, attól is félek elvérzek.. :D
Mire az ágyba raknak már félig magadnál leszel. Oldalra fordulj majd,ha esetleg hányni kellene nehogy vissza nyeld. Gyorsan kifog tisztulni a fejed nyugi.
Én inkább attól féltem, hogy nem alszom el 😂
Miért ne ébrednél, ne viccelj. Nekem 2 hónapja volt, ez nem olyan mélyaltatás. Tíz perces beavatkozás, mire az ágyadba tesznek, már ébren leszel. A küret miatt ne aggódj!
Megvastagodott méhnyálkahártya miatt lesz küretem jövőhéten, de rettegek. Attól is, hogy nem ébredek fel és az eredménytől is.
4 éve már akartak csinálni egyet ugyanez miatt, de végül hónapokig figyelték. Néha volt közti vérzésem. Attól félek, elrákosodott azóta :((