Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Ha fogyás a cél akkor mindenféle szénhidrátból csak kevés mehet, mivel a zsírbevitel itt magas. A diéták már csak ilyenek :) Vagy egyiket vagy másikat alacsonyan kell tartani, vagy rengeteget sportolni.
Nekem a bulgur ,ill. a kusz kusz jött be legjobban,de ezeket köretként évek óta fogyasztom is.A köles az nem igazán ízlik.
De a lényeg hogy kenyeret alig és csak pirítva,köretet heti egy alkalommal de csak fél adagot ehetünk.
De akkor mit ehetünk bűntelenül ebédre a hús ill a húsipari termékek ,zsír mellé csak zöldségeket ? Zöldség reggel, délben, este .
Nekem nagyon finom volt a bulgur, eddig nem tudom miért nem csináltam.
Szia, igen, ritkán, max. hetente egy fél adagot, bár nekem a legjobban a hajdina ízlik, érdemes kipróbálni.
Bulgur, kusz-kusz,gersli köretként ehető ?
Akkor szerintem attól a pici tejtől amit a kávéhoz iszol nem lesz gond :)
Szia. Nem vagyok laktozerzekeny, csak a rizstejet es kokusztejet egyszeruen nem tudom fogyasztani a kaveval pl. :(
Szia,
Ha laktózérzékeny vagy a regenor nem jó neked, mert tejsavó. Ugyanannyi tejcukor van benne mint a tejben.
Köszönöm. Gondoltam a tejtermék a laktóz miatt tilos. És ezért hittem azt, hogy a laktóz mentes tej jó lehet...a tésztával kapcsolatban pedig a boltban gluten mentes van csak, nincs feltüntetve, hogy rizs lisztbol van.
Szia Zsuzsa! Ha elkezdted a kúrát, akkor feltételezem, a szponzorodtól megkaptad a szabályokat is!
Semmilyen tej és tejtermék nem fogyasztható!! Se ilyenmentes, se olyanmentes!
..és a rizslisztből készült tészta is gluténmentes, nem is értem a kérdést?
A kúra alatt nem tilos a glutén, bár nem ajánlott nagyobb mennyiségben fogyasztani.
Sziasztok. Két hete kezdtem el a regenor kúrát, fogyni szeretnek. Gluten mentes tésztát lehet enni, vagy inkabb keressek rizs lisztbol ? És mi a véleményetek a laktóz mentes tejrol és vajrol? Köszönöm
Mennyi nyers zöldséget eszel? Minden étkezéshez minimum annyit kell, amennyi egy tenyeredben elfér.
Valaki tapasztalt Regenor mellett haspuffadást és erős hasmenést ?
Szia, sült gesztenyét sajnos nem, tömény szénhidrát és gyümölcsnek számít, gyümölcsteából meg olyat, ami nem tartalmaz cukrot.
Köszönöm a válaszokat. Utána olvastam. Van még 2 dolog. Sült gesztenyét (amit én sütök) lehet e? És a koffeinmentes gyümölcstea maradhat? Nem tudom... a gyümölcs miatt kérdezem. Citrusosat, gránátalmásat szoktam. Köszi. :-)
A kávét csak a reggeli után ajánlott!! Regenort ihatod éhgyomorra, vagy ugyanúgy 1-1,5 órával a reggeli után, mint a többi étkezésnél.
Étkezésenként annyi NYERS zöldségre van szükség, amennyi elfér a tenyeredben, annyiban van annyi enzim, ami segít megemészteni a zsírt.
Én simán lenyelem a kanál zsírt, ha neked nem megy, akkor paradicsomlében meglangyosítva, persze ha elég zsíros az étel, akkor nincs rá külön szükség.
Szia, a hivatalos regenor oldalon ezekre megkapnád a választ, ezek szerint nem ismered, szívesen elküldöm, ha kéred, egyébként olyan kókusztej mehet, amelyikben nincs cukor és olaj, az még nekem is új, hogy a paradicsom tilos lenne, nem értem az okát!! Kivit nem lehet, rizslisztes piskóta és palacsinta nagyon ritkán nagyon kevés mehet, az a kérdés, hogy mivel van töltve?
Nem kell ennyire túl gondolkodni a dolgokat :)
Sziasztok! Hétfőn kezdtem újra a kúrát, karácsonyig tervezem tartani. Eddig jól megy. Min. 5 kg-t szeretnék leadni. Nem emlékszem pár dologra... Lehet e kókusz tejet? (pennys) Most olvastam, a paradicsom tényleg tiltott? Reggel a kávé előtt éhgyomorra a legjobb inni vagy utána? Valahol olvastam, hogy heti 1-2 kivit lehet enni. Igaz e? Rizslisztes piskóta vagy palacsinta? Köszi a válaszokat!
Azt a bizonyos napi 3x1 kanál zsírt ki hogyan ,milyen formában eszi meg ?
Lehet,hogy nem gyomor..lehet a máj,de valami nem volt jó a hasamban az tuti.
Szia!
Nem a fogyókúra alatt éheztem.
Hnem,ahogy abbahagytam mindent magamhoz kellett venni. Úgy éreztem mindenre szüksége van a szervezetem. Tobb honapig nem eszünk gyümölcsöt,szerintem brutál vitaminhiány. Nagyon fájt a gyomrom utána, nem éreztem jól magam. Mindegy ez volt, biztosan én nem ettem eleg zöldséget.
Szia
Nem értem miért éheztél ki? Pl. ma én a töltött paprikába tettem + egy kanál zsírt + egy szelet pirítós és eltelít.
A gyomrod mitől ment tönkre? Enni eszünk + iszunk.
Sziasztok!
Sajnos nekem negatív tapasztalat. 10 kg minusz 2 hónap alatt,4-5 hónapig még csinaltam, pár naponta elcsábulva 2-3 kg ment ide oda. Aztán abbahagytam 14 kg jött vissza, és ráadásul úgy érzem tönkrement a gyomrom. Újrakezdeném,hogy lemenjenek a kilók, de félek, hogy még jobban tönkreteszem magam.Tudom életmódváltás, de úgy kiéheztem a kúra alatt, hogy mindent fel kellett ennem. :-(és azóta mintha a gyümölcstől is csak híznék. Lehet hülyeség...
Szia Hócica!
Az Ildus1962 11970. hozzászólásából vettem én is a 10. oldalon találod meg.
Nekem bejött.
Szia!
Közbe csináltam házilag kókusz tejet.
Lehet nem fogok vacakolni, megiszom hosszú kávénak ,Már kezdem megszokni az ízét csak édetőt teszek bele
További ajánlott fórumok: