Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Használható-e még az a Re-enor, melynek csomagolásán ez áll: Exp. 14.05.20018 ?
Szia kedves Tina ez nagyon jó tapasztalat, kíváncsi lennék nektek nehezen indúlt be?
Én 2 hónapja csinálom kb április 16 óta, na akkor le is szaladt 2,5kg, de azóta ingadozik van hogy 1kg val többet is mutat a m,érleg mikor az anyagcserém belassúl :D. A szénhidrátot én is kiiktattam teljesen krumpli,kenyér,rizs semmi (nagyon ritkán vasárnapi családi ebédhez ha olyat főznek pici krumpli de csak annyi), csak pajzsmirigy alúlmüködéssel szenvedek + 6 hónapos a pici szal nem sokat alszunk de rengeteget sétálunk :D. De hogy már egy deka nem mozdúl hetek óta :( Kezdek kétségbe esni hogy esse hat nálam :( Köszönöm válaszod
Sziasztok! 2 éve közel 20 kilót adtam le fél év, 8 hónap alatt. A párom pedig 5 hónap alatt 27 kilót. Engem 9 hónap depresszióból a páromat magas vérnyomásból és ízületi problémákból gyógyított ki. Az étkezés az életünk része maradt, és újra kezdtük a kúrát, mert egyrészt jobban éreztük magunkat akkor mikor ittuk, illetve a dohányzás abbahagyásával a megváltozott anyagcsere miatt, neki visszajött kb 12 kiló. Ez idő alatt a regenort nem ittuk, csak az étkezésünk volt meg. Most egy keményebb programba fogtunk bele, most 2 hónapig az 50.-ik szülinapomig minden szénhidrátot kiiktatunk az étrendünkből, és így csináljuk a kúrát. Ezzel is erősítve és motiválva azokat akik azért vágtak bele, mert nekünk elhitték hogy működik, de nem volt elég kitartásuk.
Ki mikor és mennyi ideig csinálta és mennyit fogyott, változott az egészsége és a teste?
Legyen szép napotok!
Sziasztok!Harmadik hónap, megint ígéretes eredmények: a hatodik kiló eltűnőben (62-ből, így volt tervezve)!:) Nem egyszerű, mert napközben nincs hol ennem, ezért a középső étkezést egyszerűen piritósból előre elkészített szendvics, cukormentes szalámiból vagy baconből, paprikával, uborkával. Egyhangú, de legalább betartható, és működik! Közben sok-sok vízivás! Bűnözés nincs, valójaban csak a gyümölcs és a gyümölcsjoghurt hiányzik, de bírható. 40-s méretből újra 38 lett, nyárra nem hátrány :)
És akkor a kétkedők kedvéért elmondom, hogy 58 éves vagyok, mióta regenorozom, immáron harmadszor, elmúlt a refluxom, most megint rendbejött a bőröm, és a banyakór( menopauza) is enyhébb lett, viszonylag jól alszom.
Úgyhogy hajrá, hölgyek és urak, további kellemes regenoros hétvégét!:)
Sziasztok van valakinek tapasztalata pajzsmiriy alúl működèssel, decemberben szűltem, pajzsmirigyel is gondok vannak gyógyszert még nem kell rá szenem.
Àprilis 15. Kezdtem a regenort ugy megörűltem 2 hét alatt lement 2.5kg. De azota semmi :(. Pedig rengeteget sètàlunk a picivel igaz aludni se hagy sokat 😉 de már kezdek kétségbe esni hogy talàn ez se hasznàl nekem :( most rendeltem mellè spirulinát+d vitamint
Van akinek ilyen betegsèggel sikerült? Vagy akinek így stagnált? Köszönöm
Sziasztok!
Mos kezdeném a reg enort, de babát is tervezünk.
Terhesség alatt is lehet használni?
Ma olyan jót ettem,örömömben ideírom:-)
Jégsaláta,pár levéllel,összevágva harapható guszta darabokra,paradicsom,paprika,
Egy tonhal konzerv,ami természetesen a Saját levében(nem olajos!),
egy fél citrom leve,icipici édesítő,só..
Hát a zsíros pirítóssal olyan jól esett dobozkából,munkában:-)
Reg-enoros szép estét,Kitartás mindenkinek!
Ha csak nem vagy nagyon érzékeny a tejcukorra, akkor nyugodtan ihatod.
Összetevők: tejsavó (99%), savanyúságot szabályozó anyag (almasav), L-aszkorbinsav, tartósítószer (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat, mentaolaj, citromolaj.
Tápanyag értékek: (100ml)
szénhidrát: 4,9g
ebből cukor: 4,8g
fehérje: 0,3g (tejsavó fehérje)
zsír: 0
kalória: 22kcal
Allergén összetevőket tudtommal nem tartalmaz, igazából 99%-ban tejsavó.
Szia!Ugyan így jártam én is a Regenorral ahogy Te is írtad,de én másfél hónap után fel is adtam.
Kérdésem az lenne,hogy Te jelenleg folytatod még?Ha igen,a hozzászólásod óta történt változás?
Köszönöm válaszod előre!Szép napot! :)
Nagyon jó eredmények vannak cukorbetegekkel!
Igen, a zsírt érdemes pótolni, inkább több legyen, mint kevesebb, nekem az a tapasztalatom.
Szponzora mindenkinek ven, aki már vett regenort, mert csak kóddal lehet nagyker áron hozzájutni :)
Köszi! Ha jól értem arra kell törekedni hogy meglegyen az étkezésenkénti 3deka zsír vagyis napi9deka és ha nem jönne össze a fogásokból ennyi, akkor lehet hozzácsapni kis kanállal liba-kacsa-sertészsírt de különben nem kell.
Azt lehet tudni, hogy cukorbetegek fogyaszthatják-e? Rendeléskor mellékelnek allergén információkat vagy termékleírást? Nekem nincs szponzorom.
Talán Szigfrid fogalmaz ugy, h egy evőkanál zsir az megolvasztva kb 3 evőkanál folyékony zsirt tesz ki. Én mindig igy gondolkozom. = Vagy pedig szemem elé képzelek egy 10 dkg-os teavajat, azt három felé vágva na az 3 deka zsír-mennyiség. na tudom vajat nem ehetünk, csak mint képzelt mennyiség azért hoztam példának.)
Én nem méregetek, hanem igy szemre kalkulálok
sziasztok!
Az megtaláltam a honlapon, hogy a folyadékból napi 3x10ml ajánlott, de azt hol írják, hogy étkezésenként mennyi zsírt kellene fogyasztani? köszi
Kedves, Asparagus!
Köszönöm a javaslatot! Úgy mértem le a 10 gr szalonnát. 45 kg körül vagyok, ezért gondoltam az 5 ml és a 10 gr zsírt. Sajnos a gyomorsavam is sok. Refluxos vagyok. Nehezebben emésztem a zsíros ételeket szerintem. A kevés zsír miatt lehet hasmenésesebb széklet? Köszi
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása