Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia!
Házilag úgy készíthetsz egyszerűen tejsavót, hogy a házi tejet lassan felforralod, majd leszűröd. Így külön válik a sűrűje, ami a tejben lévő zsír nagy részét és a kazeint tartalmazza. A folyékony rész a tejsavó, amiben megmarad a tej ásványi anyagainak mintegy 80%-a és a tejsavó fehérje.
Itt egy nagyon jó video erről: [link]
A regenor arányai úgy festenek, hogy 99% tejsavó, tehát ha van egy 500ml-es flakonod nagyjából 495ml tejsavó megy bele. Ezen kívül 1g aszkorbinsav és 150mg grapefruit mag kivonat kell még.
Tejsavót szoktak árulni piacon is, 100-200Ft/l körüli árban mozog. Itt például 100 Ft: [link]
Sok sikert hozzá! :)
Sziasztok.
Kicsit elvesztem a sok üzenet között, szeretnék házilag csinálni regenort. Nem ittam még, volt aki próbálta körülöttem, én sokallom a 15000-et érte, pláne hogy rögtön 2 dobozzal rendelhetek csak és plusz a vitamin. Így gondolom először megpróbálom házilag, Grapfruitmag kivonatot van itthon. Az arányokat szeretném megkérdezni és a tejsavót hol tudom beszerezni? Köszönöm további szép napot!
Köszönöm Roxa a számításokat, hétvégén lehet, hogy nekiállok megcsinálni :)
30 ml-es olajat vettem, akkor az elég lesz sokáig :D
A Regenorból mennyit kell inni naponta? Meddig ajánlatos inni egyáltalán?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Nem tudom, hányan olvasgatjuk még ezt a fórumot, de azért gondoltam leírom az eddigi (kevés) tapasztalatomat. :))
Pont ma használom a reg-enort 1 hete, bevallom, magamtól nem kezdtem volna bele, de egyik ismerősöm által megmaradt 1 üveg, és ő felajánlotta nekem. Gondoltam na jó, miért is ne. :D Mivel neki nem használt olyan ütemben, mint ahogyan szerette volna (7-8 hónap alatt kb. 5 kilót fogyott), én is kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz.
Egy hét alatt 2,2 kg ment le, gondolom ennek nagy része még víz.
Kíváncsi vagyok a következő hétre, mert azért nagyon-nagyon szeretném, hogy működjön. :))
Szia! Köszönöm szépen a választ,így tettem...egyik kedves barátnőm is Regenorozik,ő is azt javasolta amit te.
Étteremben már rég voltam,mostanában nincs tervben,de azért észben tartom,ki fogom próbálni az "allergiámra" hivatkozva...😀
Én is itt tanultam, és bevált :)
Étteremben is.
Sokkal kevesebbet kell magyarázkodni és nem mernek kockáztatni ;)
Szia, ha az a cél, hogy a regenorhoz hasonló mennyiség legyen akkor elég az 1-2 csepp, hisz a cimkén ez áll: 100ml regenorban van 30mg grapefruitmag kivonat, tehát az egész üvegben ami fél liter, 30mgx5= 150mg van. Ez ml-be átkonvertálva kb. 0,15ml. Sokkal kevesebb, mint abban amit vettél. [link]
A 20ml-es DM-es grepefruitmag kivonat 20/0,15mg = 133 üvegnyi regenorra elég mennyiséget tartalmaz :)
C-vitaminból 1g van egy üveg regenorban.
Szia!
Nem gránátalma mag kivonat,hanem grapefruitmag...DM-ben,gyógynövényboltokban lehet kapni.
Jó reggelt!
Nem vagyok allergiás,tényleg csak fedőszöveg lenne,hogy mindenmentes terméket kapjak,de majd megoldom...
Most más ügyben szeretnék tanácsot kérni.
Ti hogy készítitek pl. a rántott húst,vagy a sült húst,amit a kúra előtt úgy csináltam,hogy olajba mindenféle füszert összekevertem,ebbe tettem pácolni a húst,végül sütőzacskóban sütöttem meg. Zsírban kell sütni a rántott húst?
Köszi előre is a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Mondjuk pont mint fedőszöveg került elő az allergia, nem mint való probléma.
Szövegértelmezés.
Sose azt nézd!
(Jó az új név... ;))
Szia! Köszönöm szépen a választ!
Hmmmm...eszembe sem jutott volna,hogy lódítsak...allergia...hihihi...Köszi!!!!
Mától "allergás" vagyok...😀
Sziasztok! :)
Én is most fogok belevágni a kúrába, és érdekelne, hogy zöldteát szabad inni?
Sziasztok!
Én most fogok belevâgni a kúrába...szeretném kérdezni,hogy lehet-e enni virslit,és milyen felvágottak az ehetek?
A minta étrendben olvastam pulykasonkáról,de mintha rémlene,hogy bolti felvágottakat nem lehet fogyasztani.
Köszönöm a választ!
Sziasztok!
Nem tudjátok a xilitet lehet fogyasztani? Mintha valahol olvastam volna, hogy az tiltó listás.
Köszi, ha válaszoltok!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása