Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
Valaki azt írta -lehet, hogy nem ebben a topicban,- hogy csak a selejt van fent a netes társkeresőkön.
Valaki pár napja azt mondta nekem, hogy hagyjam a netes társkeresőt, mert a normális férfiak nem regisztrálnak fel oda.
Bevallom, már fogalmam sincs, hogy mit gondoljak. Amikor pedig ilyen történeteket olvasok, pláne nincs...
Nőkben is vannak betegek? :O
Ha minden így igaz, akkor felejtsd el! EGyébként én sem tudok ilyen férfi-nő párost elképzelni, ahol együtt nevetnek egy harmadikon!
Egy megcsalt nő nem hiszem, hogy nagyon nevetgél otthon, pláne ha még kap egy pár pofont is hozzá!
Úgyhogy valami valahol nagyon sántít!!
"Találkozott a nővel megmondani neki, hogy hagyjon minket békén, nincs több esélye, nem akar ő már tőle semmit.
Azután még kaptam zaklatós sms-eket, de aztán hirtelen csend lett, a pasi nyugtatott, hogy minden jó ne féljek stb stb."
összevissza hazudozol... részemről nem tudlak ezért sajnálni, mert egy szavad sem tűnik igaznak
Mindenben benne van a rizikó és sajnos a járulékos veszteség lehetősége is. Nehéz és vacak, de sajnos a mai világ ilyen :(. Engem sem boldogít, hidd el, de azzal nincs előrébb senki, ha feladja...
(na! nézz oda! Pont én írom ezt :P )
sok odakinn a beteg pasas (és - természetesen - a nő is), azt aláírom!
de hát egyik írásodban azt írod, nem vagy pánikbeteg, másikban meg, hogy igen. egyikben azt írod, a nő küldözgette az sms-eket neked, a másikban azt, hogy nem is küldött, csak tegnap éjjel egyet
nekem nem reális, hogy egy férj-feleség páros ilyesmivel szórakozzon
Ez a kockázat, amit vállalni kell párkereséskor. Utólag - persze - sajnálja az ember és jön a sok bölcsesség, de ha nem találkozik senkivel, akkor hogyan fog rátalálni az igazira?
Nincs más módja, szerintem. ;)
de ugye nem tegnap óta házasodtak össze? :)
te írtad több fórumban is, hogy pánikbeteg vagy, depressziós, szociális fóbiás, szorongó ésatöbbi. vagy már ez sem igaz? :)
Jó, akkor Te mást javasoltál. :) Én sajnos nem. :(
Igen, ebben igazad van. Jobb az ilyeneket messziről elkerülni. De az is elképzelhető, hogy valahol mélyen vonzódást érzel iránta, mert előtte nem volt ilyen?
ha jól emlékszem, talán azt javasoltam neki, hogy ha ennyire eluralkodik rajta a pánikbetegség, hogy már reggel azzal kel, hogy be van pánikolva, és ez határozza meg az egész napját, előbb koncentráljon a gyógyulásra, ne a társkeresésre, mert így ő sem fogja tudni jól kezelni a dolgokat, és ilyen állapotban ő sem lesz túl vonzó egy normális férfi számára
hibásnak senki sem hibás, mindenkinek kerülhet őrült vagy perverz ember az útjába, csak nem kell kajtatni egy ismeretlen bolond pasi után, inkább örülni kell, ha hamar kiderül róla, és elkerülni :)
azt nem lehet előre tudni egy randinál, hogy kiben mi lakozik még mélyen :) de úgy gondolom, az nem egészséges lelkületű, aki egy pofon és exek mocskolódása után még írogat egy pasinak, hiszen itt arról sem lehet szó, hogy már egy hosszabb kapcsolatban szerelmet, ragaszkodást érez.
és annyira összevissza tálalt a történet, hogy ugye állítólag a pofon után a pasi már nem is válaszolt neki az sms-eire sem, de azért a szülőknek akarta bemutatni, hogy nem találtam egészségesnek azt sem, aki akár szánalomkeltésből, akár unatkozásból ilyen fórumtörténeteket tálal :)
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?