Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
Örülök, köszönöm!!!
Nagyon illik hozzád, talán hasonlít is!:)
A sör nem a tiéd...aha...:))))
Jaj, hát ő csak az enyém, és lehet csak nekem tetszik annyira:), de küldök neked róla egy fotót.
Most.
Most aztán mán' nagyon kíváncsi vagyok a férjedre!:)
Az e-mail címem tudod...;)))
Azt kívánom, hogy legyen mindig melletted! Jó érzés olvasni, hogy ennyire szereted! :)
Azért ne utasítsd el ennyire a társkeresést, illetve ne nyilatkozz ilyen negatívan róla, mert tudod mások is szeretnék megismerni ezt az érzést. :)
Igen, lehet:)
Én csak azért tiltakozom ennyire, mert ahogy írtam is, nem tudok elképzelni mást magam mellett csak a férjemet. Ha nem lesz, akkor nem fog senki kelleni...
Bár nem én vagyok a téma, de...Majdnem egyedül maradtam 23 évesen és akkor is így gondoltam. Biztos lettek volna pasik az életemben, de nem férjek, élettársak, hanem csak pasik:)
És mindenképp csak személyes ismerkedés. Persze ezt akkor is így gondoltam, most is így gondolom, de ki tudja mi lenne, ha élesben menne.
Egyébként nincs rá indokom, mert házasságokat is vegyeseket látok, élettársi kapcsolatokat is, tehát nem azért gondolom így mert csak rosszat láttam. Most azért gondolom így, mert el nem tudom képzelni, hogy hozzám érjen a férjemen kívül bárki.
jaj, hát ilyen hozzáállással mindenki azt mondhatná, ő soha nem házasodik, mert annyira rosszat hallani a házasságokról :)
én nem hiszek neked :) de ezt viccesen írom, nehogy magadra vedd :))))))))))) kötve hiszem, ha 30 évesen férj nélkül maradtál volna, akkor egyedül akartad volna leélni az életedet, vagy akár most is, azért, mert csak :) mert csupán ez az indokod rá, nem? :)
Igen, lemondanék a pasikról, azaz senkivel nem költöznék össze. Lehet lenne barátom, de férjem, élettársam már nem.
Annyi rosszat hallok az internetes társkeresésről, hogy nem vágnék bele ilyenbe, ha társat szeretnék, akkor tényleg inkább ismerősök ismerősei jönnének szóba.
Persze vannak pozitív példák is. Van jó néhány ismerősöm, aki neten talált házastársat magának.
Jaj, nem! Dehogy:)
Én ilyen vagyok. Nem kell senki. Férjem van, de ha nem lenne, akkor már nem kellene senki. Nem hiszem, hogy újra hozzá tudnék szokni valakihez...
furcsa ez a kijelentés egy olyan nőtől, aki soha nem keresett magának párt és soha nem próbálta az internetes társkeresést :)
érdekes a nők hozzáállása a családodban, ezek szerint ha a férjed meghalna vagy elhagyna, akkor te már életed végéig lemondanál a szerelemről, szexről, párkapcsolatról?
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?