Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
A Hoxa is kicsit ismerkedős. hiszen akarva, akaratlanul a hozzászólások alapján belelátunk a mások életébe. Találkoztam Veled több fórumon, amiben véleményt nyilvánítsz, az ismerkedésnek ez is valamiféle formája. Nem hagy hidegen a másokkal történt esemény, hogy az most pozitív, vagy negatív mindegy.
Egy társkereső is hasonló lehet, szimpátia alapján elkezd az ember beszélgetni a másikkal, aztán vagy van közös témájuk, vagy nincs.
Úgy gondolom egyet sosem mondhatunk, hogy SOHA...azt igen, most úgy érzem, de annyi embert hallottam már, hogy ő soha ezt, vagy azt nem tenne,miközben hosszabb-rövidebb idő múlva mégis megtette. A korral is változhatunk,és a körülményeink is alakulhatnak másképpen.
ez nem sértés vagy kritika, de szerintem ebben neked nem lehet tapasztalatod :) 21 évesen mentél férjhez, tizenévesen senki nem keresgél, hanem zajlik a tiniélet, a sulik, barátok teszik ki az ember napjait, spontán alakulnak a szerelmek :)
ha most nem lenne férjed, és nem vagy egy ismerkedős, kezdeményezős típus, és nem akarnál apácaként megöregedni, bizonyára megtalálnád a módját, hogy mégis lehetőséget adj az ismerkedésre :)
Mondod ezt most. :)
De ha (ne adja az ég!) helyzetbe kerülsz...
Már akkor sem igen szerettem ismerkedni:)
Egy buliban találkoztunk, de akkor is ő jött oda hozzám. Ha rajtam múlt volna, akkor nem lenne férjem.
Szeretek barátkozni, de nem azért, hogy együtt éljek valakivel.
Sok sikert! :)
(Idióta hozzászólásokon meg húzd fel magad!)
No, úgy néz ki, hogy nemsokára én is randizni fogok. :D
(Igaz, selejt vagyok, de nem egy nagyképű, felfújt hólyag, aki magányosan osztja az észt. Áh, mindig túlzok! Hol itt az ész?)
Szerintem mindenki akkor jár a legjobban, ha nem kezdesz el bizonygatni semmit. Főleg baromságokat nem.
Bocs. De nem ez az első fórum, ahol elég "érdekesen" nyilvánulsz meg.
A lényeg, hogy megtetted! Hogy elmentél a randira és én ezért nagyon büszke vagyok Rád! :) Nem kell félni a randiktól. Forgalmas helyen kell szervezni és nem lehet baj. :) Remélem, máskor egy pillanatig sem gondolkodsz el rajta, hogy elmenj-e! :)
Ha nem jelentkezik, akkor egy pöccs, és ebben az esetben tovább kell lépni. Ami a lényeg, hogy pizzáztál egy jót és azt mondtad, nem is érezted magad rosszul. :) Majd jön a következő!
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?