Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
Az a nő, aki tűrte, hogy egy ffi akár fizikálisan, akár verbálisan bántalmazza, majd ezek után még azt állítja, hogy szereti "T". hímneműt, na annak a hölgynek nagyon gyorsan orvoshoz, jelesül pszichiáterhez kell fordulnia. A helyzet nem normális!
A net és társkeresés:számomra olyan, mintha kovászos uborkával enném a dobos tortát:))
Már bocs, de ez a maki épp most írta le, hogy vezetett meg nőket. Nekem ez talán túlmutat azon, hogy "veszélyes" vagy nem.
Kicsit arrogánsnak találom, hogy idejön a hoxa-ra és ezt közli a nagyrészt nőkből álló tagoknak, hogy : Húúúú, de jól átbacarintottam pár nőt, mert..." Légy rá büszke! Gratulálok!
Ja és kapsz tőlem egy jelet, de nem szívet. :)
Nem tudom, miért az én hsz-emre írtad, de ok, ám legyen. :) Válaszolok rá!
Látom, most regiztél, így frissiben. :) De azért már van pár hsz-ed és az írásbeli kommunikációd sajátosságai megint csak nem változtak. Lyóóó, lyóóó, itt kicsit visszafogtad magad, de a többi hsz-edben... :)
Szerintem tök felesleges 5 oldalra regisztrálni. Miért?
Még mindig jönnek az üzenetek... Miért nem törlöd a nick-edet? Mint ahogy itt is törölni kellene a másikat is Freedom007 (Laci, Ödön_012)? Bár informatikus vagy, így nyilván voltál olyan okos, hogy másik IP címről léptél be... :) Voltál?
Egyáltalán miért regisztráltál társkeresőre? Milyen célból? Tényleg társat szerettél volna találni, vagy nőket elemezni? Amit leírtál magadról, az nem tüntet fel valami jó színben, ugye ezzel tisztában vagy?
Nem értelek. Te azt élvezed, ha a nők hőkölnek egy nagyot és azt mondják magukban, hinnnyaaaa, de bunkó ez a pasi?
Voltam! ...és baromi jót nevettem magamban hogy mennyire megvezethetők az emberek! Öt különböző oldalon..van amelyiken a végén derült ki, hogy fizessek ennyit meg ennyit, hogy beszélgetni is tudjak! Még mindig jönnek az üzenetek és baromira idegesítenek!
Lényeg a lényeg, hogy véletlenül elolvastam egy nő bemutatkozó oldalát! ..és baromi őszinte és egyszerű volt! Egy oldal ( tehát nem két mondat.....hogy szép vagyok jó vagyok...lelkileg rendben..közben pedig ordított róla, hogy depis), akkor le esett a 20 fillér! ha ez kell a nőknek, akkor így írok! Írtam egy oldalt magamról, hogy mit szeretnék és miért...utána nem volt nyugtom tőlük! Ez nem nagy képűség, de sajnos ez a valóság! Egy ember ha ráérez, hogy másik mit szeretne hallani és milyen stílusban ő sajnos veszélyes!:-)))
Pont ezt írtam egy másik fórumban. :) Soha többé - internetes társkeresés és én.
De még így is érhetnek csalódások. Lásd a 182-es hsz-emet. :)
De valóban az elején nagyon lazán kell kezelni a dolgokat. :)
Igen ez így van! Mivel sokkal többet képzelődünk és várunk attól az újtól..és beleéljük magunkat! Amikor pedig meglátjuk a valóságot, akkor csalódunk!
Egy recept van erre, ne álmodozzunk és vegyük könnyen az egészet! Úgy mintha elmennék vásárolni és valamilyen szinten ott is kommunikálni kell emberekkel! Ha ez működik, akkor sokkal jobb lesz, de itt is válogatni kell, mivel a felesleges találkozás igen fárasztó! Ezt csak egyféleképpen lehet, ha előtte beszélgetünk vele!:-)
szerintem ha párkapcsolatod van, akkor egyszerűen az élvez prioritást, és azzal foglalkozol, de nem hinném, hogy ettől elmúlnának az ilyen fokú szorongások és depressziók. vagy te túlzod el a betegséget, ami igazából nem az, csak a természetedben van ennyi határozatlanság és félsz, ami azért nem ugyanaz :)
ezt a "betegséget" doki állapította meg, vagy csak saját magad?
Szia!
Azt látom, hogy baromi nagy önbizalom hiánnyal küzdesz! Miért a másiktól várod választ?? Döntsd már el végre magadban, hogy te mit szeretnél? Meg tudod fogalmazni? Meg tudod mondani, hogy milyen pasit keresel!
Egy dologban biztos lehetsz, hogy olyan nincs, hogy 100% megláttad álmaid pasiját! Még egy, csak egy jó tanács, előtte beszélgess vele, hogy el tudd dönteni, hogy csak dugni akar, vagy van más terve is!
..és sok sikert!
Minden az önismerettel kezdődik. Tudatosítanod kellene magadban, megtalálni az okos hogy ez mitől alakult ki. Milyen csalódástól, traumától stb. Erősítened a jó tulajdonságaidat, képességeidet, keress olyan csoportot, ha nincs bizalmasod vagy barátaid, akikkel ismerkedhetsz, hasonló cipőben járnak esetleg és tudnak téged erősíteni, a támaszaid lehetnek, mert arra is szükség van.
Ez egy folyamat, de enélkül nem megy. Az a baj, hogy nem ismerlek, nem tudom mennyire vagy erős, lehet hogy egy pszichiáter is tudna segíteni, de olyan aki irányt mutat neked és nem bogyókat ír fel, mert az nem változtat semmin..nagyon gyógyszerellenes vagyok :) szerezz barátokat, nyílj meg és "beszélgess" magaddal. Remélem segítettem picit.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?