Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
Hozzuk be ezt a témát lendületbe!!!
Szerintem sokaknak infot jelent.
Akkor rosszul próbáltad megértetni velünk a helyzeted.
Ha leírod azt is, hogy pánikbeteg vagy és azt is, hogy nem vagy pánikbeteg, akkor mit gondoljunk?
1. valóban nem vagyok magabiztos mivelhogy beteg vagyok!!
2.pánikbeteg vagyok, de mivel itt nem értették egyesek, hogy ez mit jelent és azt hitték azért kerestem, hogy legyen épp valakim stb stb., máshogy nem tudtam megmagyarázni!!
Mert most volt valami fontosabb dolog az életemben. :(
És volt egy másik is, szerettem volna valakivel letisztázni valamit. Időközben ez is megtörtént.
Akkor? Miért nem folytatod?
Szerintem belefásultál, amin nem is nagyon csodálkozom.
Összeteszem kezem-lábam, hogy nincs szükségem társkeresésre. Végül is baromira megdolgoztam azért, hogy nem kell keresgélnem. :)
Mert te már megjártad ott a hadak útját. :(
Igaz, nem internetes fórumon, de társkeresőn találtam meg a páromat, akivel már több évet húztam le, mint a férjemmel. :)
Az eredeti kérdésre a válasz:
Nem, nem randiznék.
Látom, nem fogadod meg a tanácsokat! Én semmire nem válaszolnék, és akkor békén hagynának!
De a Te életed!
Nem mindegy! Eldönthetnéd, hogy az alábbi hozzászólásaid közül melyikben hazudtál:
Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? 64.(Párkapcsolat, szerelem) 2014-01-11 17:20
hát nem vagyok magabiztos egyáltalán, mivel pánikbetegségem van..
Pánikbeteg vagyok! 44047. (Egészség) 2014-01-19 08:15
Sziasztok, szeretnék beszélgetni olyan emberekkel akik pánikbetegek, szociális fóbiával küzdenek, ti hogyan élitek meg a mindennapokat? A munkátokban mennyire zavar a betegségetek? stb stb
272. holdacska88 2014-02-09 12:32
Tévedés, nem vagyok pánikbeteg, és nem azért voltam vele, hogy épp legyen valakim....
Mi az a sok? Jó, hogy nem esett komolyabb bajod! :(
Tényleg csak azt tudom hajtogatni, mekkora az Isten állatkertje!
Ha meg letiltottad, ne nézegesd az üzeneteket! Vagy cseréld le a számodat, és akkor tényleg nem fogod nézegetni! Csak magadat hergeled!
De remélem, nem válaszoltál az üzenetekre!
Nem ezt vettem fel, hanem amikor még szép volt minden...
Miután szétmentünk és elkezdődtek ezek az erőszakos dolgok én már szóban nem kommunikáltam vele többet.
Mit értek folyamatos testi fenyegetések alatt?
Idézem egy bizonyos oldalról.
Pont ugyanezeket:
Szóbeli (verbális) erőszak
A nő lekicsinylése, sértegetése, gúnyolódás, nevetségessé tevés (például a nő külseje, vallása vagy faji hovatartozása miatt), bántalmazással, veréssel való fenyegetés...
Akkor szerintem is nem is tettek feljelentést. Azt pedig jól tetted, hogy felvetted. Később bizonyítékként fog szolgálni.
Istenem! Hogy mik vannak! :O
Mit értesz az alatt, hogy folyamatos testi fenyegetések?
Nem értem még mindig, miért társalogsz velük?!
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?