Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetés)
Mennyire éri az meg, hogy tegyük fel eljutsz egy rendes kapcsolatig így...történik valami, szétmentek és ugyanott tartanál!?? Szorongás, depresszió, süllyedés lefelé.
A szociális fóbiát ez nem oldja meg.
Kevés élet tapasztalatod lehet....ha ennyit együtt vagy valakivel, mindig vannak jelek, amik utalnak dolgokra..hogy milyen...többet kellett volna beszélgetned vele csakúgy, kérdezgetned, szituációkat kialakítani, hogy lásd mi van...
A betegséget meg nem kell felfújni, mert nem fogyatékos vagy, ezt helyre lehet hozni, de látod kihasználják, mert ráadásul még vmi tuskót is fogtál ki..
Igazad van! Ebben a korban már ritkán szólítanak le az utcán!
Szerintem egy-két levélváltás után is meg tudod állapítani nagyjából, hogy ki miért van fenn! Én is találkoztam már egy-két emberkével és emberként mindegyik normális volt, van amelyikkel a mai napig baráti kapcsolatban vagyunk.
Írtam már neked másik fórumban, ahol azt taglaltad, hogy nem tudsz ismerkedni , pánikbeteg vagy stb. most pedig nem??? A szociális fóbia a pánikbetegség egy része. Az első fórumodban,de lehet hogy itt is nem tudom nem olvastam vissza is tanácsoltuk, hogy amíg ilyen gondjaid vannak NE ismerkedj....Ne akarj párkapcsolatot, mert nem látod reálisan a helyzeteket és az ilyen barmokat vonzod be...
A pasit meg felejtsd el,de nagyon gyorsan,amíg nem történik valami komolyabb dolog..
Korábban azon gondolkodtam, hogy másképp nem fogok tudni megismerkedni senkivel.
Hiába jön velem szemben, hiába találkozik össze a szemünk egy boltban, hiába ülünk egymástól 1 méterre egy kávézóban, nem fog megszólítani. Ugye? Egy társat keresek táblát pedig akaszthatok ki a nyakamba. :)
Nem tudom. Végül is van időm eldönteni, hogy mit tegyek. :)
Minek kellett írnod neki? Ezt akartad hallani? Mindenkinek az volt a véleménye, hogy örülj, hogy ennyivel megúsztad!
Tudom, hogy nem egy időben történtek az események, de a fenének sem kéne ilyen férfi, aki megcsalja meg veri a nőket! Gondolom, Te sem erre vágysz!
Soha, senki egy pasi sem vert át ennyire hitelesen. Minden nő bedőlt volna neki, jóképű, sportos, hiteles volt, kedves, aranyos, nagyon jó volt vele lenni, udvarias, intelligens, odafigyelt rám.
És kiderült, hogy van felesége, aki szintén ugyanúgy szenved, mint én, más okokból.
most irtam rá a srácra, megköszöntem neki az átverést ill. hogy megtudtam jó pár dolgot pl. hogy nős, megverte a feleségét, hazudott nekem, hozzá rohant sze.elni...
mire annyit kaptam, hogy takarodj az életemből!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez - szerintem - jóval összetettebb. Manapság a világháló már-már ugyanolyan mindennapos platform, mint bármely más környezet, amiben az ember megfordul.
- Csak a selejt lenne fenn? Normálisak ne regesztrálnának? Nem tudom.
Az emberek egyre elszigeteltebbek, egyre kevesebb idő és energia van eljárni társaságba, így - magától értetődő módon - a lehetőségek a szemtől szembeni ismerkedésre folyamatosan szűkűlnek (a netes pedig - értelemszerűen - bővül).
Jó tanácsot nem tudok adni. Mindenki maga érzi, hogy mit hajlandó illetve nem hajlandó bevállalni.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hazugság egy életen keresztül!
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?