Randi zóna (beszélgetés)
akkor legalább próbálj meg lassabban írni, mert így tényleg nem lehet sokszor érteni, hogy mire gondolsz..:(
vagy ha nem vagy biztos a helyeírásban, akkor inkább nézz utána szótárban vagy neten - mert így sokan (okkal!) szóvá fogják tenni..
isten a tanúm, nem bántásból, de ez mit jelent..???
"de hát ez leletem csunyán horva"
túl gyorsan írsz? vagy miért keverednek össze-vissza a betűk..???? kibogozhatatlan néhol..
Elovastad miket írtak eddig, neked? Minek kéne örülni? Miért, kin akarsz segíteni?
Ha rákattintasz a VÁLASZ ERRE jelzésre, tudsz válaszolni , akinek akarsz.
nézd angel,biztos egy tündér pasi vagy...de olyan gyatra a helyesírásod hogy menekülünk előled a fórumokból :)
egy kicsit képezd magad és akkor tuti sikered lesz itt :)
értetem én egy örök vesztes vagyok enyi azt hitem örültök neki de hát nem
meg kaptam az esti kritikát is :DD
Na ne, bírd ki valahogy.
Kezdem megszeretni, annyira naiv, segíteni akar. és mindig mellette beszél. Édi...
hát a pszichiátrián az ápolóknak :)))
mert előbb-utóbb a hibái láttán megbolondulunk :DDDD
9
ha jól számolom....
én alom a kritikákat mer az élet meg gyötört igy is de se baj
ezt van hiába akar az ember joteni na mindegy
tudod ezzel a Randi zónával pl. annyi a baj (szerintem!!!), hogy akik ezen a portálon fórumoznak, azok nem feltétlenül keresnek társat/randi partnert.. vagy ha mégis, akkor nem hiszem, hogy itt fognak próbálkozni, hiszen rengeteg netes társkereső létezik - amelyek valljuk be, hatékonyabbnak tűnnek, mint egy fórum..
de ha mégis alakul ki itt valamiféle érdeklődés/vonzalom egyes tagok között (bár elég sok a nő, szóval..nemtom..:)), akkor úgyis priviben rendezik le a részletek egyeztetését - nem pedig egy nyilvános fórumon..
háááát....elenyésző tömeghez tartozol :DDDD
azé köszi :)))
rendben tudomásul vetem a kritikát
bocsánatot kérek ha valakit is meg bánttoma az ilyne értelmetlen forumal de csak nektek akartma jot
vagy nem tud...
de abban jocoanyának is igaza van hogy ez a sok értelmetlen fórum nem igazán helyénvaló....
Csak keresem az okot.
Na, lenyugodtam, mindenki úgy ír, ahogy tud.
35. Mr.Angel 2007-05-31 18:01
szia én karoszérialakatos vagyok
Nem írással keresi kenyerét...
A helyesírása is gáz, de hogy annyi értelmetlen dolognak nyit uj fórumot.
Mire jó ez?
További ajánlott fórumok:
- Pasi fizet első randin?
- Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ?
- Az ötödik randin is ugyanabban az ingben...
- Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk?
- Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá?
- R R, azaz Rémes Randik! Amikor futva menekülünk... Gyertek, sztorizzunk!