Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Megnéztem a képeket. Nem csak csinosabb, de fiatalosabb is lettél. Gratulálok!
Én is az INSUMED diétát csinálom. 2016. február 6-án kezdtem, azóta 7 kg-ot fogytam :)
Teljesen elégedett vagyok. Ha többet mozognék és nem csábulnék el hétvégente egy kis sütire, vagy tükörtojásos reggelire, akkor már tuti 10 kg-nál tartanék.
De én így is elégedett vagyok, mert nem éhezek és nagyon jól érzem magam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Neked pedig további sok sikert :)
Sziasztok! Hogy feldobjam a csokis port, öntők bele rumaromat és így olyan, mintha egy nagyon finom rumos édességet innek. Muszáj atvernem magam, mert nekem nagyon nehéz édesség nélkül.
A dokinom szerint a cukkini nagyon hasznos és a sav.kaposzta, mert szinte alig van bennük kalória és az emésztést is ragyogóan rendben tartja.
A joghurtot nem szeretem, így azzal nem is próbálkozom semmilyen formában sem.
Ha van bármi jó ötletetek, írjátok még, így is segítünk egymásnak. Előre is koszonom.
Ezen a linken megtalálod az összes Insumeddel foglalkozó orvost. : [link]
Egyébként az én orvosom /Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében/ az első vizsgálatért 8.000 Ft-ot kért, a kontroll vizsgálat ára 2.000 Ft. 1 doboz por ára 11.500 Ft.
December közepén kezdtem. Három hónap alatt 7,5 kg zsír ment le és kb. 0,5 kg izom.
Mindenkinek egyénre szabott a fogyókúra. Súly és izomtömeg alapján határozzák meg a napi szénhidrát és fehérje mennyiséget. Mellette heti háromszor sportolok (futópad, kondi) ez sokat segít, de van ismerős, aki enélkül is szépen fogy.
Az étkezési időpontok betartása nagyon fontos. A meghatározott kalória mennyiséget jól ki lehet számolni a kalória kalkulátorokon (kalória bázis).
Néha lehet bűnözni, de nasi itt sem jó.
Én lényegében a meghatározott szénhidrát és fehérje tartományban mindent eszek. Döntően csirkemell, karaj, marha húsok. Köretnek fontos a zöldség, sima saláta, savanyú káposzta. Kitartás kell hozzá. Nyugodtan tudom ajánlani mindenkinek. A titok azonban ennél is ugyanaz mint minden fogyókúránál: kevesebbet enni és többet mozogni. :) A porok és a déli nagy étkezés, azonban sokat segít, hogy ne legyenek éhségrohamok és bírható legyen a diéta. Valamint megtanulja az ember, hogy 14 óra után lényegében nulla szénhidrát bevitel.
Még nem írtam ebbe a fórumba, viszont most lenne egy kérdésem! A diéta alatt - nekem ezt mondta a doktornő- semmilyen zsíradékot nem szabad használni. Eddig kókuszzsírral készítettem mindent, mást nem nagyon. Nektek nem így mondták? Hogy SEMMI zsiradék??
Viszont amit nem olvastam itt, hogy nekem meg van engedve kefír és light túró bármikor, illetve zöldségfélék is ....
Ez sokat segít!!!
Én is úgy tudom, hogy édesség tilos.
Figyelembe kell venni a napi CH mennyiséget.
Nekem még gyümölcsöt sem szabad ennem a dokinőm szerint.
Szóval valami édesség azért jól jönne.
Köszönöm az ötleteket.
Most csokoládé ízűt iszom.
Szia!
Bármilyen süteményt ehetsz egyszer: az ebéd elfogyasztása után! Természetesen nem egy egész tálcával, hanem 2-3 szeletet. Nem tudom, hogy milyen ízű port használsz, de javasolnám a csokoládésat, ha ennyire nehezen megy az édességről való lemondás. Melegen is ihatod, olyan mint egy forró csoki. A későbbiek folyamán, ha jön a nagy meleg és még mindig inni fogod az Insumedet, akkor epreset válassz, hidegen idd, mivel olyan, mint egy jó fagylalt, vagy egy puding. További sok sikert és kitartást!!!!
Sziasztok!
Kezdő Insumed fogyasztó vagyok.
Szeretnék tanácsot és ötletet kérni, hogy mit ehetek. Nekem nagyon nehéz az édességről való lemondás. Milyen sütemények férnek bele ebbe a kúrába?
Az orvosom szerint mindent ehetek.
Aki használja az Insumedet, kérem lásson el tanáccsal.
Előre is nagyon köszönöm.
És akinek van felesleges terméke átvenném tőle.
Köszönöm.
Sziasztok!
Régen írtam már ide az oldalra a tapasztalataimról. Szóval 2015. július elején kezdtem az Insumedet használni. Október végéig ittam, -27 kg-tól sikerült megszabadulnom. Azóta is tartom a súlyomat. SŐT! Még most is tapasztalom, hogy centiméterekkel karcsúbb vagyok, por nélkül is! Rengeteg folyadékot iszom (izesített ásványvíz, mert a csapvizet nem bírom), nassolok is, de csakis délben. Ha mégis rám tör estére az édesség utáni vágy, akkor eszem egy almát, vagy egy kávéskanál Nesquik kakaót. Nemsokára jön a jó idő és akkor bicajozhatom is. Remélem még egy pár kilótól sikerül megszabadulnom, hiszen annyi szeretnék lenni, mint a testmagasságom. 156 cm vagyok és 60 kg. Már csak 4 kg-t kell leadnom, hogy elérjem a bűvös számot, de ez majd az aktív mozgástól menni fog. Nekem is voltak holtpontok, amikor egy dkg. sem ment le hetekig, de nem adtam fel. Kitartást kívánok mindenkinek!!! Ha valaki esetleg tényleg tudná honnan lehet beszerezni olcsóbban a port, ami nem hamisítvány, akkor azért engem is érdekelne. :) Illetve, ha feleslegessé válik valakinek, és jó áron adja, arra is vevők vagyunk szerintem. Porozásra fel!!!!!
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?