Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
A fürdőszoba mérlegek által mutatott testzsírszázalék totál megbízhatatlan, de ha folytatod ezt a programot, biztosan nagyon jó eremdényt érsz el.
Ha van rá időd és kedved, akkor csináltass magadnak egy testtömeg elemzést (pl. az Ideal Body-nál)
Kedves michelle.r!
Szerintem Te a Flaboxy stúdióra gondolsz, ha a Subway-el szemben állunk akkor jobb kéz felől van. Azt hiszem Alakreform vagy Alakformáló vagy valami ilyesmi van kiírva. Egyetlen egy ajtón lehet bemenni, az lesz az.
Szia
Attól még betehetnek egy gépet különféle szalonokra, mert alapvetően otthonra tervezett. Pontosan azért, mert sokkal olcsóbb, biztosabb a megtérülése és még jól is jöhetnek ki vele, feltéve, hogy nem túl szervizigényes vagy, ha mégis, akkor megfelelő a szervizszolgáltatás hozzá.
Otthonra biztosan nagyon jó, aki meg a szalonjába teszi be, az nyilván kiszámolta, hogy neki mi éri meg.
Ha kipróbálom mindkettőt, akkor jelezni fogom, hogy milyen különbséget vélek felfedezni köztük, mert egyelőre csak a neten vetettem mindkettőre pár pillantást.
Szia Beverly!
Ahol én lakom (VI. kerület) több szalonban is van Flabelos. Szerintem ha nem lenne alkalmas arra, hogy ilyen helyekre betegyék, úgynevezett „professzionális használatra”, nem lenne ilyen sok helyen. Szerintem ez a válság mindenkit érintett, a kozmetikai meg szépségszalonokat is, mert az emberek is kevesebbet költenek talán magukra. Ezért nem mindegy nekik, hogy 350 ezerért vagy 1,5 millióért vesznek vibrációs gépet, ez utóbbi nyilván nem térül meg túl hamar. De azt én is hallottam, hogy a Flabit alapvetően otthoni használatra gyártották eredetileg, de ahhoz képest már vagy 60 hely van ahol bérletet lehet venni rá, szóval biztos működik úgy is, nyilván nem vennék meg a szalonok ha nem így lenne… Én kipróbáltam egy másik fajta gépet pár hónapja, arra drágább volt a bérlet és lezsibbadtam tőle, nekem a Flabi jobb érzés, mert az izmaimat érzem mozogni konkrétan és az alkalmanként 500 Ft-ot is elbírja a pénztárcám. De akit ez a dolog érdekel, próbálgassa végig mindet aztán amelyik tetszik neki arra járjon. nem?
Viszont az árukat tekintve nagyon nem egy kategória. Lehet, hogy az egyiket professzionális használatra tervezték fitness termekbe, ahol folyamatos és különböző mértékű terhelésnek vannak kitéve, míg a másikat meg otthonra, heti pár alkalmas használatra?
Megnézem a kuponvilágot is. Mondjuk nem akciósan van a szomszéd utcában, lehet, hogy ez nyer:)
Köszi még egyszer:)
Nem itt akartam befejezni :)
Nem tudom, mennyire más a technológia, ez a gép 1.5 millióba kerül és nagyon szuper, a képeket nézegetve kb. ugyanaz.
a kuponvilágon most tudsz rendelni egy 3 alkalmas bérletet 990 forintért, a harmadik kerületbe.
Egyelőre kipróbálni tervezem.
Igazából a környék nincs megszórva vele, de a IV. kerületben találtam egy címet. Találtam egy másikat is, de az nem flabélos, hanem body coach. Elsőre úgy tűnik, hogy ugyanaz pepitában. Nyilván azonos technológiára különféle gyártók különféle márkanéven forgalmaznak hasonló gépeket, végülis futópadból is van pár fajta...
Ismeritek? Van valakinek tapasztalata, hogy mi a kettő között a különbség a nevükön kívül?
Kedves zebracsikó!
Hol van olyan, hogy orvosi felügyelettel lehet Flabeloszozni?
Gratulálok!
(valószínűleg 4kg/hó volt az a második hónaptól kezdődően, csak elírtad)
Nagyon szuper az eredményed! Megyek megnézem mostmár ezt a gépet közelebbről :))
Sziasztok!
December közepén amikor utoljára fodrásznál jártam, láttam ezt a Flabeloszt az egyik sarokban. Kérdeztem a fodrászt hogy mi ez???? : ) Azt mondta hogy egy alakformáló gép..... de most nincs ideje elmondani, álljak rá, majd utána elmondja.... Nagyon meglepődtem először, de állati jó érzés volt : ))))) Megadta a weboldal címet meg a Facebook oldal nevét ahol utánanézhetek a részleteknek. meg mindenféle tudnivalónak. Mindent elolvastam róla amit írtak. Karácsonykor volt időm olvasgatni. Ha a fele igaz már brutááál... Most az a cél hogy hetente megyek 2-3 alkalommal. Hétfőn és szerdán voltam, még holnap is megyek. Én fogyni akarok, legalább 10 kilót, remélem sikerül. Aki diétázik mellé hogyan csinálja?
Az említett súlyveszteséget zsírból átlag napi 1600kcal energia deficittel lehet elérni. Valószínűleg mégiscsak jelentősen visszafogtad a kaját (a korábbihoz képest), mert nem feltételezem, hogy 10 perc Flabélossal ezt el lehet érni.
De egyetértek folytasd lelkesen és további hasonló sikereket kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?