Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
Én kb egy hónapja használom a flabelost. Nem annyira fogyásra, mint inkább izmosításra, bemelegítésre,levezetésre. Nagyon bejött. Például futás előtt is ráállok 10 percre átmozgatni az izmokat így jobban megy a futás. És utána is lehet használni levezetéshez.
A párom fogyáshoz használja. Napi 2-3x10 percet P1 vagy P2-n. Centikben mérhető a változás a csipőjén. Én észreveszem :-)
A forgalmazónál nagyon kedvesek voltak, mindent megmutattak és ha kérdés van, arra is gyorsan válaszolnak. Nyugodtan ajánlom őket.
Szép estét!
Hát, nem gondoltam volna, hogy ennyire népszerű lesz a bérletem (ezáltal az e-mail címem). Az a helyzet, hogy a szalonban letámadtak, hogy nem használhatom fel mindkettőt, de rögtön hozzá is tették, hogy van rá vásárló. Így elvileg szerdán elkel a bérlet. Nagyon sajnálom!
De igán tündérek vagytok, hogy segíteni akartok. Ha mégsem vennék át a szalonban a bérletet, azt mindenképpen jelzem.
megnéztem, de nem ismerem. Te ismered? Felmérted, hogy mi a különbség e között és a flabélos között az árán kivűl?
Nem akarok lyukra futni, mert ez olcsóbb.
Honnan és mennyiért rendelted a flabélost?
Ja bocs, ezt priviben ird meg légyszi, nehogy reklámnak tünjék.
Előre is köszi Éva
Sziasztok!
Új vagyok itt. És képzeljétek, ma megyek először 2x10p flabélos edzésre. Már nagyon várom!
Üröm az örömben, h az árbarátok.hu-n vásároltam 2 db 10 alkalmas bérletet, mire másnap közölték az árbarátok-on, h személyenként csupán 1 kupon használható fel. Bosszantó, mert mikor megvettem, ezt még nem tüntették fel. Ergó, most feleslegessé vált egy kuponom, amit eladnék.Nagyon sajnálom, mert gyorsan el tudtam volna használni. :((
Ha valakit érdekel, az írjon a varga.judyka@gmail.com e-mail címre és a részleteket egyeztetjük. Nem mellékes, hogy a terem az Oktogonnál van, valamint a bérlet ára 1.990 ft.
Nagyon remélem, hogy tetszeni fog az edzés, bár ahogy itt olvasom, negatív tapasztalat ritkán van. További szép napot nektek!
Szia!
Már én is nézegettem a power plate vibrációs gépet, mert én is nagyon szeretnék egyet itthonra. Biztos nagyon jó gép, sőt elképzelhető, hogy jobb mint a flabélos, ugyanakkor kétszer annyiba kerül a legalapabb fajtája.
Én most rendeltem egy flabélost a salonomba, szombaton szállítják, de itthonra valószínűleg másfajátát fogok venni.
Ezt a fajtát néztem ki
Érdeklődni szeretnék
Ismeri, azaz próbálta valaki a Power Plate nevű gépet?
Épp eldöntöttem, hogy húsvétra megveszem a flabélost, elújságoltam az egyik ismerősömnek, aki meg erről a gépről küldött egy linket.
Ennek még az árát sem találtam meg. A közelembe meg nincs is olyan hely, ahol ki tudnám próbálni, ezért gondoltam, hogy hátha valaki már próbálta közülletek.
Sziasztok! Én is ki szeretném próbálni a Flabelost.
Nem tudja valaki, hogy Gyöngyösön, vagy Hatvanban van-e valahol erre lehetőségem?
Sziasztok! Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a gép. Idáig még nem hallottam róla. Egy kérdésem lenne. Meg tudjátok mondani, hogy miben különbözik ez a gép egy másik hasonló árban lévő vibrációs géptől? Csak azért kérdezem, miért éppen ilyet vegyek, ha veszek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia Netti 7!
Próbáltam utánanézni, hol lehetne nem a világ végén de minél kevesebből Flabélos bérletet venni, és érdekelne, hogy te hová jársz - ha jól értettem a VI.kerületbe alkalmanként 500 Ft-ért. Kérlek, írd meg a részleteket - a szalon nevét és címét... (akár privátban is)!
Köszönöm szépen!!!
Beverly! Hát igen, akkor az a mérleged nem valami jó. De nem is baj, az a lényeg hogy lássad pl. a nadrágodon, hogy lassan nagy lesz. :)))
A vacsi kihagyása meg nagyon fontos, ha nem bírod egyél meg egy joghurtot. Abból is van ami kalória szegény. Kitartást!!! :)))
Szuper, akkor te egy használhatót fogtál ki. Azért írom így, mert nem egyet próbáltam. Tök feleslegesen költöttem rájuk. Most egy viszonylag drága mérlegem van, mert azt hittem, hogy az jobb lesz, de az ár nem minden esetben garancia (legalábbis ennél is bebizonyosodott vagy csak mellé nyúltam és ezzel akár a kukába is dobhattam volna 40ezret).
Nekem az a furcsa, hogy mind a három, ami eddig nekem volt egyik napról a másikra volt képes több százalékot le-felmászkálni zsírszázalék terén. Amikor már pár óra alatt több, mint egy kiló csontvesztés jelzett, nem tudtam komolyan venni. Azóta csak súlyt mérek vele, másra nem jó.
Időnként elmegyek és csináltatok egy megbízható testtömeg elemzést. Azt úgyse kell sűrűn.
Az esti evés nálam is nagy ellenfél, de tegnap legyőztem :D
További ajánlott fórumok:
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?