PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szio nekem nem vlt ilyen tapasztalatom h nem jott meg, de ugy tudom h mondanak valamit amikor elbocsatanak, es valami olyasmi remlik h ha ket hetig nem jon meg amikor kene akkor kell telefonalni / es ha nem baba van a dologban, akkor gyogyszerrel hozzak meg a menzeszt
De ha elfogy az injekciod akkor en teloznek elotte a helyedben es a recepcios megmondja h mi a teendo d valszeg vissza kell majd menned
Szia
Köszönöm szépen a válaszod
Az első és a második konzultáció között mennyi idő szokott eltelnie?
Ma voltam hsg nagyon fájt és sajnos sikertelen is volt járt már így valaki ?
Sziasztok Lányok!
Kérdésem lenne!
Gonapeptylt adom magamnak már multhét hétfő óta ,de a mensim késik.Hétfőn kell mennem uh-ra.
Már csak 3 injekcióm van.
Kezdek aggódni két hetet mondott a doki hogy addig meg kell jönni.
De még mindig semmi.
Nektek hogy volt?
Mi van ha nem jön meg?
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Odamentünk az adott időpontra és vártuk az udvaron, hogy szólítson a recepciós hölgy. Bent csak maszkban lehet lenni, kézfertőtlenítés, lázmérés, aminek az eredményét majd rá kell írni egy koronavírussal kapcsolatos kérdőívre. Utána felvették az adatokat és megkérdezték, hogy melyik orvost választjuk. Aztán részletesen elmagyarázta a hölgy, hogy mi vár ránk: páromnak mintát kellett adni és még vérvétel volt, ott neki is kellett kérdésekre válaszolni pl. mióta próbálkozunk, összejött-e már valaha baba, dohányzik-e. stb... Közben az én kórtörténetemet is felvette egy másik hölgy. Ezután vártam, vártam és végre szólítottak a Doktor Úrhoz. :) Ő megvizsgált, szintén kérdezgetett a ciklusról, panaszokról. Onnan át kellett mennem egy másik helyiségbe a 21. napi vérvételre. Ez az egész nekünk kb. 3 órás program volt, akkor éppen nagyon sokan voltak. Aztán a recepción elmondták, hogy a 3. napi vérvételre a mensi 1. napján jelentkezzek, párom még egyszer jöjjön majd mintát adni (nem tudom, hogy mindenkinek kétszer kell-e) és kaptunk egy időpontot konzultációra. Azon a napon volt egyébként a páromnak az andrológiai vizsgálat is, és az ő zárójelentésével mehettem a dokihoz, aki az eredmények alapján javasolta a további teendőket. Nekem ennyi maradt meg, bár nem csak az első napot írtam le :)
Sziasztok
Én most regisztráltam csak. 2 éve próbálkozunk párommal. ő is volt már kivizsgáláson nála rendben volt a sperma vizsgálat ; folyamatosan járok én is orvoshoz de sajnos semmi biztatót nem mondott az orvos ; a lombikot -Tapolcát ajánlotta OKt 30 ára kaptam időpontot ; tudtok nekem segiteni abban hogy az első konzultáción mi is történik? persze a nagya tájékoztatást megkaptam csak hogy mégis mire számíthatók
előre köszi a válaszokat :) mindenkinek kitartást
Hat ez erdekes naluk, mert en onnantol szamolom igen :) es ugy tunik egyelore a baba meretei alapjan is h ugy kell szamolni (nekem az jun26)
De az utolso tapolcad idopontnal mjd elovesznek egy kis kalkulator, legalabbis a Gogos ami alapjan attolnfuggoen hany napos bogyo volt, mond neked valamit.
Es pl nekem ott azt mndta (mert ok a 28 napos ciklussal szamolnak mjndenkinel d nekem pl 35 naposak a ciklusaim) hogy ne a jun26ot mondjam a vedononek, hanem jun28.
De nagyjabol azert a menzeszed alapjan amit szamolsz az a jó
Csajok , h kell számolni a terhességet ?
Ugyanúgy a menstruáció első napja ?
Vagy mikortól ?
Olvasom , h leszívás mínusz 2 hét , de FET-nél?
Köszi
Szia , uh-n voltam ma .
Minden rendben ❤️🙏🏻
Ti, h vagytok?
Szio
sztem ne keress tuneteket mert ilyenkor mar valtozhat minden ossze-vissza.
Ha vlt szivhang az mar jo jel d mst turelem Sajnos , ami még jo par hetig igen Nehez Lesz 🙈 mert mindig van min aggodni es izgulni
(A hcg elvileg ilyenkor még novekvoben van amugy)
Sziasztok,
Fet + 38.napon vagyok ma . Múlthéten màr volt szívhang is tapolcán.
Viszont ma csináltam egy tesztet , igaz nem első vizeletből . De halványabb lett mint Fet + 20. napnál . (Ugyanaz a teszt)
Tudom , h egy idő után csökken HCG , de az nem később van még?
Mèg 1 hét mire mennem kell tapolcára . Mellem picit feszül. Az émelygés viszont nem olyan intenzív mint eddig.
Tapasztalt vki hasonlót ?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..