PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
De jó. :) akkor tényleg ügyesen nőnek, pihenj sokat, reméljük hogy még maradnak odabent. :)
Nálunk is minden rendben, 35.hét. én is bízom benne, hogy 2 hetet még bent marad. :)
Szia! Koszonom,akkor remelem nem lesz gond. Nem lombik lesz meg,vagyis bizom benne,hogy eleg lesz az inszem.
Viszont ma azon gondolkodtam,hogy ha mar 1x osszejott termeszetes uton,csak sajnos veteles lett..ugye nem mondjak azt,hogy probalkozzunk tovabb mert lathatoan nem vagyok meddo? Mar eleg regota probalkozunk es belatom,hogy segitseg nelkul nem fog menni,nem szeretnek idot veszteni.
Szia!
Szerintem, ha természetes úton már szabad próbálkoznotok, akkor a lombikot sem gátolja! Nem csinálnak HPV tesztet sem! Ergo amíg jó a citologia nincs teendő!
Magas faktorum volt nekem is 4évig, kolposzkópos Atipiaval de mivel a cytom jó volt nem kellett a műtét, babaprojekten is rajta lehettünk👌
(Saját magam szoktam 2évente magánban HPV tesztet kérni az óta es fél évente cyto!)
Sziasztok!
Van itt valaki aki HPV,loop konizacio utan ment Tapolcara inszemre?
Majusban volt egy loopom,van mar egy negativ eredmenyem,indulhatnek igy esetleg,vagy varnom kell meg negativ eredmenyre? Az orvosom engedelyezte a probalkozast,Tapolcan,hogy allnak ehhez a kerdeshez?
De nem biztos, hogy fognak tudni adni időpontot 😔 hiába mennek oda 🙄 ciklus első napjaiban kell kérni! Ha máskor telefonálsz el is hajtanak, anno én is így jártam.
Ha tényleg 11 után vagy 14óra után telefonálnak es kb 40x akkor 1xcsak sikerül 👌💪
Szia , igen 🙏🏻
Vissza is kaptam a kis pöttyöm. Bízom a továbbiakban.
Sziasztok Lányok!
Abban kérnem a segítségeteket, hogy aki most jár Tapolcán nem tudja-e esetleg, hogy mivel telefonon állítólag elérhetetlenek, ha valaki odamegy szemelyesen, akkor kap időpontot vagy elhajtjak? A szomszédunk kérne első konzultációra időpontot, de több napja sikertelen a telefonálás, így gondoltam tanácsolom nekik a személyes megkeresést, csak nem akarnám őket lyukra futtatni. Viszont kell nekik a bátorítás 😊 Köszi
Egy db 6,2 mm-es petezsákunk van!❤🙏😍
Jövő héten hallhatjuk a kis szívét...🤗
Sziasztok!
Jövő héten lesz az első leszívás nálunk, leírnátok, hogy ez a folyamat hogyan zajlik azután, hogy reggel odaérünk? Köszönöm
Szia!
Sikeres volt a keddi ébresztés?
A holnapi naphoz sok erőt,kitartást kívánok!❤
13-án volt a beültetés,ma mehetünk számolni.😍
Mikorra hívtak tesztelni?
Üdv újra!🙂
Akkor egy cipőben járunk.😉
Kívánom,h váljon valóra az álmotok!🙏🙏🙏❤❤❤
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..