PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
szerintem is rendben van, ha hétfőtől leépíted. Én ugyanígy megijedtem, amikor a 8.héttől nem mehettem Tapolcára, és nem tudtam, hogyan oldjam meg a progipótlást. Én akkor bementem a kórházba, járvány ide vagy oda,és kértem. Felírták. De egyébként nem szedtem már be, mert megnézettem a progit és magas volt. Ha megnyugtat, akkor kérj még 2hétre valót, de ha eddig sem volt probléma vérzéssel, barnázással, akkor nem lesz gond.
Gratulálok, megjön a siker végre nálad is akkor! :)
Piri neked is gratulálok, reméljük, továbbra is minden rendben lesz, úgy emlékszem, te is többször jártál már Tapolcán.
Köszi! ☺️
Igen, Tapolcán ez nem rendkívüli. Nekem erre azt mondta Gőgös doki, hogy ekkorra a méhlepénynek termelnie kell már annyi progit amennyi szükséges.
Kívül is minden oké.
Az első hetekben kb 1 mm-t kell nőnie naponta. Nyilván mostantól már ez jóval több lesz majd. 😊
Remélem tudtam segíteni.
Nagyon jó egészséget kívánok Nektek! 😊🙂
Szia!
Ha megkérdezhetem, miért nem mersz tőle kérdezni?
Nekem 8+0 hetesen a Török doki 16,5 mm crl-t mért. Azt mondta ez teljesen jó, minden rendben.
Most hétfőn 10+0 hetesen 30,8 mm volt a crl. Erre is azt mondta minden rendben, meg a méreten kívű
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! 😊
Szívből gratulálok a kislányodhoz! ❤
Csak fura volt, mert korábban azt mondták a 12.-ik héttől lehet fokozatosan elhagyni a progi pótlást. De akkor Te is előbb abbahagytad.
Remélem nálam sem lesz emiatt akkor semmi gond.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm és a segítséget! A Török tanárúrtól már nem merek kérdezni...
Ilyenkor milyen CRL érték a jó, ebben a terhességi időben?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Tőletek!
Tegnapelőtt hétfőn betöltöttem a 10.-ik hetet és Török doktor azt mondta már nem kell többet mennem hozzájuk.
(Úgy emlékeztem 12.-ik hétig kell menni, de mindegy.)
A lényeg és ami kicsit aggaszt, hogy megkérdezte mennyi Cyclogest kúpom (progi) van még, mondtam hogy 8 db. Azt mondta akkor ma még este használjam, meg másnap ugyanúgy reggel-este ahogy eddig, majd a maradékot már csak napi egyel amíg el nem fogy és tovább nem kell!
Ma reggelre maradt ugye 5 db. Ami azt jelenti, hogy vasárnap majd elhasználom az utolsót. De hétfőn töltöm majd még csak a 11 hetet!
Nem lesz nagyon korai abbahagyni?? Mindenhol azt olvastam, úgy tudtam Én is, hogy 12.-ik héttől lehet leépíteni majd a progi pótlást?!
Félek nehogy ebből baj legyen.
Volt valaki akinek ugyanígy mondták Tapolcán??
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Szia!
Nekem úgy számolták a terhességet, hogy a beultetes -3 nap, mert 3 napos volt az embrió és -2 hét és ez az első nap.
Szerintem 8 hét 5 nap vagy ma.
Ja és persze nagy gratula 😊
Sziasztok!Ne haragudjatok, lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de hogyan kell kiszámolni a terhességi kort? Nekem júli 20-án jött meg, de a petesejt leszívás aug 7-én
(nagyobb adag hormon kellett), 3 naposokkal 10-én volt a beültetés. Előre is köszi
Kiváltottam a Lenzettot. Őszintén szólva nagyon félve kezdtem el használni mert van egy kislányom. Bekötöttem az alkarom nehogy véletlenül hozzáérjen de elég ennyit tennem?
Nektek is 2 fújást mondtak az alkarra? Nincs ehelyett kúp vagy valami más készítmény? Beültetésig ezt kell fújni? Vagy még tovább?
Ne haragudjatok a buta kérdésekért de ez a telefonos kommunikáció az intézettel nem egyszerű. Féltem a kislányomat is nehogy baja legyen tőle és őszintén szólva jobb lett volna nem elolvasni a betegtájékoztatót 😕
Csodálom a hozzállásod! ♥️🤗 Örülök, h minden rendben és kívánom nektek a legjobbakat! Ilyen küzdés nem maradhat "jutalom" nélkül. 🥰🥰
Pihenj egy nagyot és utána harcra fel! 😉😘😘😘 Nagy ölelésem neked mindenért! ♥️🤗
Sziasztok csajok!Tegnap megvolt a művi befejezés,végleg elköszöntem a 3 angyalkámtól.Minden rendben ment,de lelkileg nagyon megviselt...Most összeszedem magam,hogy folytathassuk tovább,azért sem adom fel!!!💪
Köszönöm a lelki támogatást!❤
Mindhárom?? Óó.. Istenem.. 😭😭😭 Erre nincsenek szavak.. 🥺🥺
Sok erőt és kitartást kívánok Nektek! ♥️♥️
Jah ertem igen mndjuk o biztos tudja h mit kell akkor!
Nagy kalappal hetfore 🙏
Köszönöm!Genetikait azt mondta,h fölöslegesnek tartja mert már van egy egészséges gyerkőc.Főleg,h a fagyasztott spermiumok ugyanazok...
Csak ezen a hétfőin legyek túl,és ne legyen komplikáció!🙏
Nagyon sajnálom :( erre mar tenyleg nem lehet mit mondani :(
Viszont immunologiat (Esetleg genetikat is)mindenkepp erdemes nezetned mert ez nagyon arra utal (es korabbi baba nem zarja ki sajnos mert kesobb is kialakulhat ilyen gond).
Viszont ha mst legalabb kiderul majd valami es orvosoljak akkor mar nagyobb eselyekkel indultok!
Kitartast !! :(
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..