PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok volt valaki akinek hsg Vagy laparoszkópiai vizsgálat nélkül lett lombik ?
Elhalasztottak a műtétet a covid miatt . Szerintetek mondanak csinálnak tapolcán valamit vagy megkell várjuk még megvan a laparoszkópia
Sziasztok! Vegre sikerult idopontot kapnunk elso konzultaciora a ciklusom 25.napjara. Ket kerdesem lenne a rutinosabbakhoz :)
Milyen vervetelek lesznek most? Csak ennyit mondtak,hogy lesznek,de azt nem,hogy mit neznek pontosan..
A masik,hogy a meglevo gondokkal,teljesen eselytelen-e vajon,hogy meguszom inszemmel,vagy kell a lombik?!
Kezelt pm alulmukodes,legutobbi tsh 1,5. Prolaktin mar rendben gyogyszer mellett. Enyhe IR,gyogyszer nelkul dietaval "kezelve". Es sajnos endometriozis gyanu a tunetek alapjan. Az eddig meg nem lett kivizsgalva,egy vervetelen voltam mindossze (CA-125,teljesen jo).
Parommal minden ok. Ez igy vajon egybol lombik lesz?
Sziasztok! A friss 3. napi laboromon 390 lett az ösztradiol. Azt már kisilabizáltam, hogy ez magas, de vajon mennyire? Konzi jövő héten lesz, addig ezen remegek. Légyszi segítsetek!
Ui.: a Q10 úgy tűnik hatásos, napi 200 mg mellett 2 hónp alatt az AMH 0,82ről 0,95re tornázta fel magát
2013-2015-ig ott, Tapolcán 6 lombikom volt. Egyszer nem kaptam semmi javaslatot, hogy bármit is meg kellene néztni :(
Most volt a hetedik sikertelen, orvost váltottam, kíváncsi vagyok, ő majd javasolja-e.
Intézet váltáson nem gondolkodtál?
Nekem pl nem csináltak volna addig lombikot az új helyen, míg nincs hiszteroszkopiam, ott ugyanis 3 sikertelen lombik után kérik ezt a vizsgálatot is.
Sziasztok!
Oda jártam lombikra Tapolcára, szeptember 21.-én betöltött 10 hetesen elbocsájtott az intézmény. Már elmúltam 15 hetes hétfőn, hála istennek minden rendben van. 😊
A kérdésem az lenne, hogy Gőgös doktorhoz szeretnék járni terhesgondozásra. De nála a szülés mostmár megoldható, vagy még nem dolgozik most sem egyik közkórházba se? Mert akkor hiába mennék végig hozzá, ha a császárt nem tudja ilyen okból vállalni!
Előre is köszönöm a segítséget.
Csak Tapolcán voltunk. 2013-2015-ig a Török Tanár Úrhoz jártam. 2014.év végén kértem tőle beutalót genetika és immunológia vizsgálatra. Ott azt a javaslatot kaptam, hogy szedjem az Aspirin Protectet, Inofolicot, majd a beültetés napjától szúrjam a Clexanet.így is történt. Azt nem tudom, hogy ezekkel sikerült volna-e, mert méhen kívüli lett. Ekkor volt a hatodik beültetés. Aztán már nem mentem vissza egészen 2020.szeptemberéig.Viszont most Gőgös Dr.Úrhoz mentem. Én rákérdeztem a kivizsgálásra, de hamar "lerázott". Az Aspirin Protectet és vitaminokat szedtem. Clexanet nem irattam fel, mert tanácstalan voltam
hová rohanjak. Októberi sikertelen FET után azt mondta, frissítsük meg a hormont és az egyéb vizsgálatokat. Közben tegnap nagynehezen sikerült időpontot kérnem immunológiára.Most itt tartok.
Kicsit szomorú vagyok, hogy orvoshoz fordulok, hogy segítsen, erre majd saját magamnak kell kitalálni, hová, milyen vizsgálatokra kell menni, mit kellene nézetni, stb. Nem vagyok orvos! Nekem szükségem lett volna útba igazításra...
Ez nagyon sok, és a saját nőgyógyászod, vagy a pri-s sem javasolt részletes kivizsgálást?
Nekem 5 beultetes volt Tapolcan, 1friss és 4fet. Már a legelső előtt endometriózis gyanú merült fel, de a doki rabeszelt h minél előbb lombik.. Aztán az utolsó tapolcai beultetes után mentem én is laparoszkópiara,jobb lett volna minél előbb, nem végig szenvedni 5 beultetes sikertelenseget..
Reggel 3/4 8 és 8 között kellett telefonálni, hogy felébredtek-e, lehet-e menni a beültetésre. Fél 10-re oda kellett érni. Volt UH vizsgálat, majd az embriológussal pár szót váltottunk (ha jól emlékszem)
Aztán kis várakozás után szóltak, hogy mehetünk a szobába. Beültetés után kb. 1 órát feküdtünk. A szobában megkaptuk a papírunkat és haza mehettünk. :)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..