PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sajnálom...😢
Ha bevállalod a beültetést,akkor csütörtök délután induljatok,addig már megtörténik a beágyazódás.
Sok erőt kívánok!🙏❤
Erős pozi teszt,szép vastag nyálkahártya (18mm),jövő héten számolhatunk!🙏🙏🙏❤❤❤
2 napja olyan fáradt,nyomott,émelygős vagyok,uh remélem minden oké lesz végre!
Köszi,h gondoltál ránk!😍😘
Szia!
Részvétem a barátod miatt.
Én a második sikeres beültetésnél aznap pihentem, illetve másnap jobban figyeltem. A beültetést követő 2.napon én mindent ugyanúgy csináltam, mint előtte. Ülőmunkám van, tehát agyon nem erőltettem magam, de minden házi és kerti munkát végeztem, ami nem iszonyú megerőltető. Szerintem neked kell tudnod azt a részét, hogy neked mi a jobb. Három nappal a beültetés után már 5naposokkal megtörténik a beágyazódás, vagyis ezzel biztos nem kell számolnod. Én nem gondolom hogy bármi gond lenne ha elmész beültetés után. Lelkileg inkább mint testileg. De lehet itt pont a lelki oldalt viszi el most a barátoddal való törődés és nem tudsz ragorcsolni es tünetet keresni a beültetés után. Ha úgy érzed menne lelkileg akkor vágj bele, mert testileg szerintem egyáltalán nem számít.
Sziasztok,
tanácsra lenne szükségem.
Kedden reggel kell telefonàlnom akkor ébresztik a fagyasztott embriónkat (5 napos) ha minden jól megy és szépen felébred akkor vissza is kapom.
Most jön a neheze.
A legjobb barátom hosszú betegség után elment és a temetése 300 kilométernyire lesz pénteken. 3 nappal a beültetés után. Utazás kérdés már szerdán induljak és ott pihenjek vagy szerdán még ne rázzon az autó 3,5 órát ink menjek csütörtökön vagy ez már mind1.
Gondolkoztam h lemondom az egész beültetést aztán később elkezdjük újra. De annyira bízott benne a barátom h ezt még megéri, h sikerült -e és annyira egyszerre folyik most a 2 esemény , h talán végig kellene csinálnom.
Nem tudom ... h kezeljem , mire figyeljek?
Az nem opció , h nem megyek el a temetésre akkor itthon zavarodnék meg , hogy nem vagyok ott. Köszi
Sziasztok!
Februárban kezdtünk el járni Tapolcára, közben jött a vírus, abbamaradt minden. Kétoldali elzárt petevezető és rossz spermakép miatt csak lombik jöhet szóba, augusztus 3án kezdtem a gonapeptylt, pénteken megyek UH kontrollra, hétfőn 27 kis (8 mm) tüszőt láttak, de a méhnyálkahártya vékony volt (4,8 mm), remélem megvastagszik mire beültetésre kerül a sor, aggódom kicsit, szedek E-vitamint és vörös borozom, pedig utálom az alkoholt, de állítólag az is jót tesz. :-D
Mondjatok pozitív példát, hogy megvastagodhat beültetésre! <3
Mindenkinek nagy drukk :-)
Csak Bp!!!- Podmaniczky utca Synlab!
Telefonon kell hívni őket mensi első napjaiban időpontért! Nagyon kedvesek!
Üdvözlök Mindenkit!
Párommal mi is kisbabáért küzdünk, szeptemberre kaptunk időpontot első konzultációra. Nem viszünk semmi korábbi vizsgálati eredményt. Annyira boldog voltam, hogy végre kaptunk bekerültünk, hogy elfelejtettem megkérdezni a vizsgálatok, illetve kesőbb az inszemináció fizetős lesz-e. Tudtok nekem erre vonatkozóan infót adni?
Köszönöm. :)
És nagyon szorítok. Éppen pár nappal ezelőtt jutottál eszembe, hogy remélem nem adtad fel. 🤞🙏 nagyon drukkolok!
Reményteli hangulatban vagyok,most kaptam vissza 3 fagyibabót.❤❤❤
Kicsit betojtam ettől a számtól,de nem lett volna szívem egyet sem otthagyni.Várjuk a csodát,2 hét múlva teszt!🙏🙏🙏
Sziasztok!
Rég jártam itt,a márciusi pozitív tesztnek nem sokáig örülhettünk,talán így emlékeztek.
Peggynek és Andinak nagy gratuláció,sok erőt,kitartást,csodás pillanatokkal teli jövőt kívánok!
Youditta,további boldog babavárást!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..