Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD) (beszélgetés)
Nem akkor nem kell fizetni gondolom bízzunk,hogy mindkettő
Egészséges lesz....
Drukkolok nagyon:-)
Nos meg volt a doki minden rendben baba CRL: 10mm ,elengedett azt mondta nem kell többet oda mennem...most normális volt de nem kértem fel.....csak találok egy dokit ...??!!!
Azt mondta semmi elváltozást nem lát ,lehet lepattant egy ér....ennyi elköszöntem a Budai Meddőtől:-))))
Szia Davider!
Ugye minden ok? Tényleg véreztél?
Sziasztok!
Lujjzika, ez nagyon szép szám a 11. nekem 9-ből vettek mintát és 3 üres volt és így is volt 3 egészséges. Utólag ürölök neki, hogy lett így is három.Neked mikor lesz a leszívás?
Lucamazsi, Ne idegeskedj minden rendben lesz. Elég ha 1 lesz ami meg is marad. Nekem is ötöt látott a doki aztán mégis 10 lett mikor leszívta. Én is elvoltam keseredve, de mikor felébredtem akkor meg úgy örültem neki.
Davider, Hogy vagy? Olvastam hogy véreztél. Most már minden okés? Mitől volt?
Mindenkinek megy a drukk. +++++
Sziasztok!
Na mennyi lett a vége? Hány petesejt lett? Nem szabad elkeseredni, lehet, hogy közte van a győztes. Nálam ma volt UH eddig 11 tüsző van. Én még nem örülök, majd szerdán ha sok petesejt lesz. Sajnos volt olyan, hogy nem volt benne semmi. Mindíg azt mondom nyugtával a napot. Lucamazsi ne akard annyira, add fel egy kicsit.
Sziasztok!
Lucamazsi mizu veled? Mikor mész UH-ra?
Sziasztok!
Voltam vérvételen meg UH-n és 4 tüsző van a jobb oldalon, a többi még aprócska. Hétfő reggel UH újra. Ha minden jól megy, akkor jövő pénteken leszívás. Gonal F változatlan150. Hajrá Lucamazsi. Jennko mi újság veled?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- PGD (preimplantációs genetikai diagnosztika)