Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD) (beszélgetés)
sziasztok
páran már tudják, PGD nélkül megpróbáltuk a babát.
A chorion biopsia SMA-ra pozitív hordozói, de negatív betegségi diagnózist adott :)
Gratulálok!!!!!!
Név?
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok!
Nem tüntem el, csak zajlik az élet körülöttem. Visszaolvastam az eddigieket. Hát Jennko örülök, hogy minden ok. veled! Nálam most vizsgák meg álláskeresés zajlik, igazán semmi extra, de minden este hulla vagyok azért nem írtam. Üdv. mindenkinek, és persze boldog babásodást!!!!
Igazán ez eltarthat egesz kilenc hónapig is szerintem nincs köze a stimuhoz minden terhesség más ...baba jol van ugye?!
Pihenj,pihenj,pihenj...
Sziasztok!
Jennko drukk neked, pihenni, pihenni, pihenni!!!! Mindenkinek boldog ünnepet kívánok.
Ma felküldtek uh-ra és képzeljétek el már behozta magát. Ma vagyok 9+3 és pont annyinak felelt meg, 26mm-es és mozgatta kezét, lábát. Én még sose láttam ilyet, olyan boldog voltam. :) Elvileg holnap hazamehetek mert már nincs vérzés, remélem nem is lesz.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Ha a baba jol van akkor nincs semmi gond inkább maradj bent pihenj...:-)))
Jelentkezz majd:-)
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- PGD (preimplantációs genetikai diagnosztika)