Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nem kakaót én egyenlőre nagyon nem akarok, tejet lassan viszont reggelre bevezetjük.
köszike :)
csak nem tudom hogy cukrozzam-e vagy sem...
Lányok! ezek a babák/gyerekek egyre szebbek :)
kérdés!
aki ad már tejet!
hogy adjátok?
milyen tejet? tehén forralva? bolti milyen százalékos? és azt forralva?
és ízesítitek? cukor? kakaó?
Drukkolok nagyon!
Aztán gyere ám a hírekkel.
Ne érezd magad egyedül, akár van veled egyidőben kismama akár nincs, mi itt vagyunk és kíváncsiak vagyunk rád/rátok :)
Na sziasztok...hát megvagyok, a hasam feszül iszonyatosan, 22-én megyünk majd vissza vérvételre... pozitív vagyok és nagyon várom... :)
épp akartam kérdezni ki mikor szeretne kistesót, hogy ne érezzem magam olyan egyedül :)
Brygey néha gyere és mesélj hogy érzed magad :)
DRUKKOLOK!
a családin túl vagyunk:-)) minden szupi volt, szépen belepacsmagolt a tortába úgy ahogy kell....-))
holnap jön a babazsúr..... 7 baba... remélem mindenki jól fogja magát érezni:-)))
Szia Brigi!!!
Nagyon-nagyon-nagyon és még annál is jobban drukkolok!!!! :)
Puszi!
Kösziiiii
Már tiszta ideg vagyok, hogy minden jól sikerüljön....még most is készülődök:-))
puszi
Nagyon Boldog Szülinapot Nektek!!!!
Jó bulizást hétvégére! Majd feltétlenül kérünk élménybeszámolót!!!!!
Sok puszi!
Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket:-)) Nagyon jó napunk volt:-)
Hétvégén meg bulizunk:-)))
Manon!!
Neked is boldog szülcsinapot:-))
Ne haragudj, de nem értem a kémény dolgot.
3 kémény van a házatokon? Ha igen, akkor arra tényleg kell fizetni, az összeget most nem tudom mennyit.
Mondjuk azért legalább kipucolhatták volna, mert majd ha valami baj lesz, de ne legyen, akkor meg majd mossák kezeiket? Azzal ugyan nem vagytok kisegítve. Nagyon lazák. Én azért erre a helyedben rákérdeznék a kéményseprőktől. Nem azoktól akik kijönnek, hanem van azoknak központjuk is.
Sziasztok!!!
Kiírtam fórumban,de tőletek is megkérdezem,meg a naplómba is bemásolom.
Ma kint voltak a kéményseprők. Nem csináltak semmit, csak felírták a vegyestüzelésű kazán márkáját, meg hogy van két konvektor. Mondtam nekik hol tudnak felmenni a kéményhez a padlásra, azt mondták felesleges. Leültek, írogattak pár dolgot, utána meg kinyögték, hogy 10860Ft-ot fizessek nekik. Kérdeztem miért, azt mondták, hogy az éves díj 3 kéményre kb 4800Ft, a többi a 4 éves felülvizsgálati díj. Nem fizettem ki, mert sokallom. Nálatok is van ilyen? Ti mennyit fizettek? Mi ez a 4éves díj? Ez mellett persze az éves díjat is fizetni kell.
Szia :)
örülök, hogy jelentkeztél!
Drukkolok nektek hogy 13 nap múlva pozi teszted legyen!
pusza
Sziasztok lányok!
a régiek ismerhetnek, gondoltam írok Nektek, hogy sajna természetes úton 2 év alatt nem jött össze a babó, ezért lombikozunk éppen.holnap megyek beültire, így 13 nap múlva kiderül, hogy lesz-e babó a pocakban... :)
nagyon szépek a gyerkőcök, mindig megcsodálom ám őket!Puszi Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?