Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
A gyerekülés témához hozzászólva. Én a 2. gyereknek vettem 9-36kg-ig ülést és nagyon megbántam. Az első gyereknél volt a bébihordó, majd 9-18kg végül a 15-36 kgig. A másodiknak a bébihordó után vettem a 9-36-ig ami egyáltalán nem volt olcsó, alig lehet dönteni, a másik pedig az anyaga, egy kalap sz@r. Szét van szakadva. A nagyobbik fiam 9 éves, az ő utolsó gyerekülése 6 vagy 7 éves, és olyan mintha új lenne :O, pedig fehér-kék színű, viszonylag sűrűn kell mosni, de nagyon jó.
Roonie örülök, hogy jól vagytok :)
Köszi nálunk is minden ok :)
Ilba amint lesz valami írunk :)
Nekünk 9-25-ös van, mert az dönthető, a 9-36-ból csak 1-2 drágább fajta ami az... de a 9-25 után elég lesz majd egy ülésmagasító már :)
de végülis mire 18kg lesz Balázs addigra már simán elég lesz a 9-36-os nem dönthető is, bár van akkor már 15-36 is :)
Sziasztok!
Nekem is jó a hétköznap.Sajna Balázs nem mindig ugyanakkor alszik.Pláne most,hogy beteg.De du.2-3 körül szokott normál esetben.Találjátok ki aztán írjátok meg légyszi az időpontot.:)
Lenne egy kérdésem.Nektek milyen gyerekülésetek van?Nekünk most 9-18kg-ig van.Ez után már csak a 9-36-ig van ugye?
Foxy persze hogy itt vagyunk, ill lennénk ha tudnánk egyszerre többen is fent lenni :)
Roonie, hát persze, mesélj mizujs?Babóca?
ált én a déli alvás alatt minden nap ráérek (kivéve ha éppen uncsizom és inkább alszom egyet én is :D) persze inkább hétköznap :)
ill még az este 9 után is jó :)
de ha a napközbeni talit szavazzuk meg akkor igyekszem jönni, mert azért Regi eléggé jól elszokott lenni :)
Na ez szuper!
És kinek mikor lenne a legjobb ez a "tali"? :)
Nekem kedd-szerda-csüti jó általában, az időpontban talán rugalmas vagyok, kivéve a nagyon korán reggel :D
Sziasztok!
Látom a 2.baba a téma.Mi mindketten nagyon szeretnénk Apával,de az anyagiak sajna nem engedik egyenlőre.És amiket a híradóban hallani..Nem is tudom lesz-e ez másképp.. Talán ha ez a külföld összejön tavasszal és 2év múlva még engedi a szívem.Olyan jó lenne!Már most mennék vissza szülni,hihetetlen milyen jó emlék maradt.:) És Dórinak is jó lenne ha játszhatna a kistesóval.:)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?