Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Szia!
Szabin vagyok, szencsére.Ezért haldoklik a topik, amúgy meg pozitív vagyok!:))))
Kedves Kata és Kisgé!
Nem volt haldoklás, csak kómában volt a topik néhány napig, de reméljük majd magához tér.
Én is kívánok nektek kellemes Karácsonyt és békés, boldog (pozitív) újévet!
Sziasztok!
Nem tudtam mostanában jönni, mert ellepett a karácsonyi mizéria.. (és még nincs vége..)
de látom, egyébként is "haldoklás" volt a pozitív emberek körében..;)
Ha 24-ig már nem "találkoznánk", akkor:
Boldog Karácsonyt Kisgé, boldog Karácsonyt Librigabi!:)
Sziasztok karcsú Rinya Marik!
Hol van a gazdasszony? Edzőteremben kínozza magát vagy talán Hajdúszoboszlón áztatja?
De, Rinya voltam, aztán este tornáztam és jobb lett, 10-kor már aludtam is. TK-val teljesen befelyeztük, tegnap. No gesztus, semmi!
Én is pörgetem a dolgokat csak, jön egy gond, aztán még egy, aztán elmúlik, aztán jönnek mennek......
De azért nem mindet dolgozom fel rögtrön. Én szépen mindent elnyomok,aztán szépen belebetegszem, jó mi?????
Mesélj majd, nem irigyellek benneteket, nagyon kemény, átéltem.....:(((
:) na, már majdnem el is telt a névnapod, remélem nem voltál végig Rinyamari!:D
Milyen volt a nap? TK-tól volt valami gesztus, ajándék, bármi..? És valami névnapi buli lesz/van/volt?:)
Most hogy írod ezt az érzelmi-edzettséget, bevillant, hogy ebben már én is egész jó vagyok..!:D nem is kell parázni senkitől és semmitől - rutinból pikk-pakk feldolgozom én is ha újra nem jön majd össze valami!;)
az otthoni dolog elég rémísztő továbbra is.. amint lesz egy kis szusszanásnyi időm, mesélek priviben!
Sziasztok Aerobic Bajnokok!
Kisgé-baby! Boldog névnapot kívánok!
A borod félre van téve, ha kell, jelentkezz! :-)))
Köszönöm szépen!:)))
Olyan jól kezdődött a nap, csinibe vágtam magam, mert ugye névnapom van, míg beértem, kitört rajtam a hisztéria és kiabálni szeretnék, főleg TK-val, hogy térj már észre, elveszítesz, hellóóóóóóóóóóóóó. És aztán szeretnék sarkonfordulni és kilépni az egész életemből 3-4 hétre. Nem lehet?????? Úgy meg fogja bánni szegény, tökre sajnálom, mert én már edzett vagyok szerelmek elnyomásában!:))))))) Szóval ma Rinyamariként kezdtem, de abbahagyom, mert ne rontsa már el a napomat!!!!
Aha, új csajszi van, valami országos aerobick bajnok, 25 éves a lelkem, nagyon cuki!:))))
Én is már várom a karácsonyi mizéria végét..........
Na, remélem a téma, amiről beszéltünk-ami Nálatok otthon fentáll, az nem visel meg nagyon.:(
Puszi
Kisgé, nagyon boldog névnapot!:))
Remélem, a mindenféle feszkó ellenére, jó és szép napod lesz ma!:)
Rinyamari..?:)) ez nagyon jó!!:DD jaja, az volnék én is bizonyos időközönként..;) a napok zömében bírom a gyűrődést, de néha borul a bili..:)
Új edzőcsaj van? Szegény Atis utóda?;)
Kilóval ne foglalkozz (én is próbálom ezt tenni!:D), a centik számítanak!:)
Jövőre nálam is a heti 3 torna a cél! Alig várom a januárt, hogy véget érjen ez a karácsonyi-mizéria és újra nyugis legyen az élet!;)
Te is Rinyamari vagy?:))))))) Én is az vagyok ám!!!!!
Igen, időnként az embernek töke tele minden szarral!:))) Hogy konkrét legyek!!!!:))))
Hát TK-val tegnap találkoztam, mert nem bírtuk ki, de attól még külön vagyunk.:(((((
Temetés meg csütrötökön, ahhoz sincs kedvem a nagybátyám miatt.......De csak túlélem valahogy!
Hú, tegnap vettem bérletet, az új edzőcsaj meg akart mérni kilóban is, meg mindenhogy, mondtam neki, erre nem vagyok felkészülve!!!!!! Jót edzettünk és heti 3* akarok már járni!
Te jövőre hogy fogsz járni tornázni?
Fel a fejjel katám, lesz ez még így sem!:))))))
Sziasztok Eddzett Ladyk!
Kisgé! Tényleg jó a kedvenc dalod, de hallgassátok meg az én kedvencemet is, mert tök jó az is:
szerintem besokalltam kissé az év végi hajtástól.. (még senkinek nem vettem egy kanyi ajándékot sem, de ötlet szinten sem vagyok sehol.. és időm sem igazán van nézelődni.. a szemem meg fáj a sok monitor bámulástól és ma egy szemvizsgálaton sem nagyon brillíroztam a bal szememmel..) + a "szokásos" többi, amikről mostanában írtam..
Nálad a TK-ügy és a temetés-téma?:(
Az nagy gáz egyébként, ha nekem is tetszik az új kedvenc számod..?;)))
Jó volt a Tae-bo, asszem el fogok menni majd máskor is - de erre az évre már csak heti 1 tornára futja az energiámból, az meg a Leg Magic lesz (amiről már írtam)!:)
na, mi baj???????
Én is kissé kész vagyok, olyan el akarok szakadni mindentől és kiszaladni a világból feelingem van!
Ez az óra érdekes lehetett. Végül is tetszett? Visszamész még???
hááát, inkább úgy mondanám, hogy küzdősport mozdulatokkal tarkított torna..:)
Nagyon durva volt egyébként!:)
A terem tele volt pasikkal és csajokkal (vegyes óra volt), sötét volt és csak néhány UV lámpa világított.. (tiszta disco-feeling!;))) A csaj, aki az órát tartotta meg sem szólalt szinte egész órán (bár nem is hallatszott volna a hangja, mert iszonyat hangerőn szólt a zene).. szóval a csaj nem beszélt, hanem síppal jelezte az ütemváltásokat és a ritmust, lényegében végig sípolt!:D
Mindenféle box- és kick-box mozdulatok voltak, rugdosni és "csapkodni" kellett!:D
Volt bent pár box-zsák is és voltak akik box-kesztyűben ezeket a zsákokat püfölték..:)
Én inkább a "levegeőbe csapkodós" verziót válaszottam..:D Jah, és szakadt a víz mindenkiről..
Háát, érdekes óra volt - először azt gondoltam, hogy "Anyám, hová csöppentem..", de azért viszonylag gyorsan bele lehetett jönni!:)
uhh... nanemááá'!
egyébként sziasztok!
sajna én most kezdek pozitívból a nulla felé konvergálni.. remélem, nem érek el a negatívba..
Hello!
Csak most??? Mindig úgy kell!:))
Hányingered van?
Fúú, csak nem??? Ugye, tudod mire gondolok? ;-)))
Sziasztok!
Tegnap megint voltam edzeni, jó volt.
2 hete hányingerem van, leginkább reggel...hm......
Fúú! Az meg mi lehet?
Talán valami japán küzdősport? ;-)))
Hellóka!
Én is járok tornázni rendesen, fogyni kéne, de majd fogok!:)
Sziasztok!!!
A különböző tornaórák tárgyalása óta nem voltam, de teljesen el vagyok havazva :S annyi mindent kéne csinálni, tanulni, írni, olvasni, hogy inkább nem is csinálok semmit! :D
Remélem Ti is jól vagytok!!!
csak vicceltem - és tudom, hogy Te is!;))
Egyébként köszönjük a jókívánságokat! Ma Tae-bo-ra megyek.. még sosem voltam.. azt sem tudom konkrétan, hogy milyen is..:) Na, 1,5 óra múlva kiderül..:D
Bocs Kata!
Egyáltalán nem akartam gonoszkodni, csak egy kicsit poénkodtam. További jó eddzéseket! ;-)
Na, hallod.. lassan már kell!:) múlthéten túlléptem a bűvös 55 kg-ot, felfelé.. biztosan növesztem a zsírpárnácskákat télire, vagy én már nem is értem, hogy mi zajlik..:)
De hátha csak a sok felszedett izom miatt leng ki a mérleg nyelve a rosszabbik irányba..:DD
Amúgy nem vészes, csak a farmerom gombját és sliccét varhatták volna úgy +1-2 cm-rel balra..:D