Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pozitív és mosoly topik fórum

Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
3190. kisgé (válaszként erre: 3189. - Librigabi)
2008. jan. 28. 16:55

Dolgozol?

Nem feledtem ám a randinkat, de mindig van valami! Már megromlik a borom!:)))

3189. Librigabi (válaszként erre: 3187. - Cskata)
2008. jan. 28. 16:07

Sziasztok!

Nem a szél fújt el bennünket, csak a munka heve. :-)))

3188. kisgé (válaszként erre: 3187. - Cskata)
2008. jan. 28. 14:17

Hello!

Megvagyunk!:))))

3187. cskata
2008. jan. 28. 10:15

jóreggelt!:)

mindenki megvan? senkit sem fújt el a szél..?;)

3186. kisgé (válaszként erre: 3184. - Cskata)
2008. jan. 24. 16:15

Szia!

Igen, süt a nap és nemsokára jön a tavasz!:))))

3185. Librigabi (válaszként erre: 3184. - Cskata)
2008. jan. 24. 12:32

A kiegészítés nekem is tetszett. ;-)))

Bár eszembe se jutott volna, hogy másra gondoljak! ;-)

3184. cskata (válaszként erre: 3183. - Kisgé)
2008. jan. 24. 11:20

"Életemben kétszer lovagoltam....lovon"

:DDDDDDDDDDDDDD

a "....lovon" hozzáfűzés annyira tetszett!!!:DD

egyébként sziasztok! süt a nap!:)

3183. kisgé (válaszként erre: 3182. - Librigabi)
2008. jan. 24. 10:50

Tudok lovagolni ám!:))))

Életemben kétszer lovagoltam....lovon és nagyon tetszett, itt meg lovagol a srác, aki szervezi a progikat és elvisz lovagolni!:))

3182. Librigabi (válaszként erre: 3180. - Kisgé)
2008. jan. 23. 16:57

Hát olyan nem sok van a mai világban. :-(

Ábrahámhegy szép hely, irigyellek! Nem is tudtam, hogy tudsz lovagolni! :-)

3181. kisgé (válaszként erre: 3178. - Cskata)
2008. jan. 22. 13:10

Hello!

Ja, sajna!:)))

Ábrahámhegyre megyünk sok baráttal, ahol disznóvágáson is voltam. Kirándulunk, meg én lovagolni is fogok!:)))

3180. kisgé (válaszként erre: 3177. - Librigabi)
2008. jan. 22. 13:09

Szia!

nem, nem zúgtunk bele, de érett gondolkodású pasinak tűnik, ami nekem nagyon hiányzik mostanában a férfiakból!:))))

3179. cskata (válaszként erre: 3177. - Librigabi)
2008. jan. 22. 08:30

Helló!

Áh, azért nem zúgtunk bele!:) mindenesetre érdekes, amiket ír - elgondolkozni rajta és egy picit magába nézni senkinek sem árt!

Oh, erre a szerelem témára is volt egy jó kis rész a könyvben.. Lehet, hogy Neked is tetszene egyébként, ha elolvasnád..:)

Egyébként jól látod..:D

3178. cskata (válaszként erre: 3176. - Kisgé)
2008. jan. 22. 08:24

Halihó!

Látom, bulizós időszak következik!;))

Hová utaztok szülinapozni?

3177. Librigabi
2008. jan. 21. 14:10

Sziasztok!

Na látom, belezúgtatok Csernus dokiba. De kár, hogy nem vagyok pszichológus. Akkor most én magyaráznám nektek a mechanizmust pasikról, szerelemről, szexről és hasonló zűrös ügyekről.

Egyébként a szerelem tényleg g... dolog (idézet kisgétől), csak ezt közben nem nagyon akarjuk tudomásul venni. Csak mikor már elmúlt, akkor vesszük észre, hogy milyen hülyék voltunk. Jól látom? ;-)

3176. kisgé (válaszként erre: 3175. - Cskata)
2008. jan. 21. 11:59

Miért, Te nem fogsz fasza gyereket nevelni?:))))

Én meg pont arra gondoltam, úgy leülnék Csernussal beszélni!!!!!!

Hát nehéz lehet neki nőt találni, pont ezért. A szerelem meg egy épeszű embert is kikészít!:))) Nekem is ezért nehéz találni, mert én már valami érett gondolkodású pasira vágynék, de hát mint tudjuk, elég nehéz....:)))

A héten 3* megyek edzeni, tegnap is voltam, tehát rajta vagyok az ügyön!:))) Az a baj, most pénteken is buli, de majd nem iszom, max. 2 pohár bort és jövő hétvégén meg elutazom barátokkal és szülinapot ünneplünk, az enyémet, így nehéz nem iszogatni! De majd odafigyelek!

3175. cskata (válaszként erre: 3174. - Kisgé)
2008. jan. 21. 11:14

emlékszem erre a részre, és nekem is feldobta a lasztit.. Ezek után nem is tudom, merjünk-e gyereket vállalni majd egyszer..:D

Különben én azon gondolkodtam a könyv olvasása közben és után, hogy sztem le sem mernék ülni a Csernussal szemtől-szemben egy beszélgetésre.. ezekkel a telitalálat-kérdéseivel sztem 10 perc alatt kigolyózna önmagam előtt.. (bár tudom, hogy épp ez az elsődleges célja - hogy kibillentsen és tükröt tartson..)

Meg az is eszembe jutott, hogy vajon milyen nőkbe tud ez a pali beleszeretni..? Hiszen akiket szapul (na jó, nem szó szerint szapulja, de lényegében gyengének tartja a többséget), szóval akikről ír, az a nők döntő többsége.. Elég ha itt beleolvasol pár fórumba: rengeteg a megalkuvó, önmagát becsapó, döntésképtelen nő.. (tudod, a Rinyamarik..:D)

Ráadásul említette valami saját szerelmi bánatát.. na ezen már végképp lehaltam: ezt a pasit egy csaj tönkrevágja lelkileg..??? milyen lehet az a nő..?;)

a piákban sok a szénhidrát, nem..? az valszeg tényleg belassíthatott most, de nem hiszem, hogy 1 alkalmon sok múlik..:) majd picit többet edzel a héten és máris egálban lesztek Mr. Alkohollal!;)

3174. kisgé (válaszként erre: 3173. - Cskata)
2008. jan. 21. 10:26

Ja, az tuti, hogy általánosít, de nekem minden ült. Természetesen lehet szerelmes egy 25 éves nő egy 50-es pasiba, de nagyon nagyon ritka, hogy az igaz szerelem, ha megnézed. Egy normál 25-ös csaj, 30 körüli, feszes testű pasit akar, ha nem az a fontos neki, hogy lóvé legyen (30-asok is lehetnek pénzesek...)

Nekem az a rész, amikor (lehet, még nem tartasz ott)írja, hogy egy anya onnan tudja lemérni, hogy jó mintát mutatott a lányának, ha megnézi 30 körüli csemetéjét, hogy boldog párkapcsolatban él-e és ha igen,a kkor jó volt a minta, ha meg egyedül van és zűrös akkor elcseszte. Na nálam az utóbbi áll és az, amikor írta, hogy az ilyen nők nagymamának veszett gázosak, mert próbálja rendbetenni elcseszett nevelését és elkényezteti következetlenül unokáját. :))

Nem haragudtam én!:)))A szerelem geci dolog!:))) Én hülye vagyok tőle konkrétan!:)))

Jó buli volt nagyon!

Jól állok, holnap állok mérlegre, a piálás tuti visszavetett, pedig a kaját nem cseszerintettem el!

3173. cskata (válaszként erre: 3172. - Kisgé)
2008. jan. 21. 09:44

néhány dolgot nagyon feketén-fehéren ír le sztem, mintha másként nem is fordulhatna elő.. pl. fiatal csaj + idősebb pasi felállás esetén tényként kezeli, hogy a csajnak problémái voltak annó az apjával.. valahogy nehéz elképzelnem, hogy ez mindig és mindenkinél így lenne..

De mint írtam, összességében nagy okosságok és igazságok vannak a könyvben - jó pár dolgon begondolkodtam én is!:)

És logikusan levezetgeti a sikertelen emberek (nők) társfüggését és a "gyerekemre vagyok a legbüszkébb" rész is tetszett az ilyen típusú nők esetén.. ezzel totál egyetértettem például..

Jaj, meg ne haragudj, nem bántásként írtam a TK-témát!:) tudom, hogy hiányzik - ennyi idő eltelte után ez még ez nem is lehet másként sajnos..

Óvatosan a partizással!;))

Na és hogy állsz a fogyival? mennyi ment már le? és mennyi a kitűzött leadandó mennyiség?

3172. kisgé (válaszként erre: 3170. - Cskata)
2008. jan. 21. 09:25

Hello!

Mivel nem értesz egyet??? A hímsoviniszta világgal? Vagy hogy mennyire gáz kapcsolatok vannak?:)))))

Nem csinálok segget a számból. Nem is találkozunk...... Attól még hiányzik!

Pénteken voltam partizni, fogyi miatt kevés is nagyon megártott, kész voltam teljesen! :)))

3171. cskata (válaszként erre: 3168. - Librigabi)
2008. jan. 21. 08:16

na azé'..!:))

majd egyeztetünk alkalomadtán!

3170. cskata (válaszként erre: 3169. - Kisgé)
2008. jan. 21. 08:15

Helló!:)

Még nem értem a könyv végére, de tényleg jó! Sok helyen durva, viszont hatással van az ember gondolataira, hozzáállására!;) Persze nem minden eszmefuttatásával értek egyet - de ez biztosan azért van, mert én is a gyáva-kategóriába tartozom és kibúvókat gyártok magamnak ahelyett, hogy lépnék..;)) (szinte hallom a Csernust!:D)

Háát, elhiszem, hogy sz*r TK nélkül és hiányzik.. ha minden marad így, ahogy most van, már akkor is tanultál belőle és egy hasonló szituban könnyebben döntessz! Viszont ne "kapd el", Cs. apánk is megmondta, hogy ne csináljunk s*gget a szánkból..;) amit eldöntöttél, ahhoz tartsd magad, különben hiteltelenné válsz!

(mingyá' elmegyek pszichiáternek!:D)

3169. kisgé (válaszként erre: 3166. - Cskata)
2008. jan. 18. 09:24

Jó reggelt!

Nekem úgy elment ez a hét, hogy kedden fölhívott anyám este. Mondom mi a helyzet? Azt mondja, már két napja nem beszéltünk, gondolta felhív. Mondom nem ma reggel voltam nálad? Nem kislányom, hanem tegnap! :)))

Nagyon heyles, menj csak és eredményeket várok!:))))

Az a bajom, hogy nem birom Nélküle. Azon kapom magam, hogy azt latolgatom,szarok a helyzetre....persze nem teszem meg, de bármikor elkaphatom......:)))))

Nagyon király a könyv! Én 1 nap alatt elolvastam, lesz benne Neked is tanulság!

3168. Librigabi (válaszként erre: 3167. - Cskata)
2008. jan. 18. 09:11

Fúú, tényleg.

De ne pityeregjél, Szeged természetesen a szívem csücske! (de csak akkor, ha legközelebb összefutunk egy kávéra, ha ott járok) :-)))

3167. cskata (válaszként erre: 3165. - Librigabi)
2008. jan. 18. 08:36

hüpp-hüpp.. látom Szeged lemaradt a kedvenc városok listájáról..:D

Nem félsz, hogy szólok a polgármesternek..?;)))

3166. cskata (válaszként erre: 3164. - Kisgé)
2008. jan. 18. 08:35

Jóreggelt!

Péntek van, péntek, van!:) hétfő óta erre várok..:)

Most ott tartok egyébként a 8 hetes izémizével kapcsolatban, hogy megyek rá - bár még mindig tök izomlázam van a szerdaitól, de majd alakul ez..!;)

Uh, szegénykém..:( kitartást Neked - majd alakulsz lassan! Erős csaj vagy!:)

Tegnap este elkezdtem a Csernus könyvet.. hááát, tanulságos olvasmány!:) Pár oldal elolvasása után azon kaptam magam, hogy nyomulok egy szövegkiemelő filcért az íróasztalhoz..:D Besárgítottam néhány tanulságos gondolatot és mondatot!;)

3165. Librigabi (válaszként erre: 3159. - Fényvándor)
2008. jan. 17. 17:12

Nekem kedvenc városaim sorrendben: Sopron, Eger, Kaposvár, Szombathely.

Amiket utálok: Miskolc, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Salgótarján.

3164. kisgé (válaszként erre: 3163. - Cskata)
2008. jan. 17. 17:08

Hi,

Na, ennek örülök!

Te már most tuti nő vagy!:)) De ez a 8 hetes nagyon tuti, menj bele. tök jó, mikor ennyire törődnek veled!

Én most nem voltam, de nem gáz, majd visszaállok, nyomom a diétát, nagyon jól megy, már megjegyezték, hogy fogytam és én is érzem!

Lelkem még van!:)))) ÁÁÁ, hülye álmaim vannak. Pl. ez nem álom, csak más momentum: este elaludtam a TV előtt és arra ébredtem, hogy Dolhai Attila énekelt egy számot, egy szerelmes számot, aminek nagyon jó szövege volt. Elsírtam magam, majd elkotródtam aludni.:))

3163. cskata (válaszként erre: 3160. - Kisgé)
2008. jan. 17. 09:13

Hellóka!

Én úgy tűnik meggyógyultam, legalábbis nem produkálok semmiféle fura tünetet..:)

Tegnap olyan tornán voltam viszont, hogy komolyan mondom, a felénél majdnem kipurcantam.. ez is egy Leg Magic óra volt (amiről már itt korábban áradoztam), csak egy másik helyen, egy másik edzővel és sokkal intenzívebb gyakorlatokkal.. Duuuurvaaaa!:D Az előző helyen ehhez képest nyugdíjas torna volt amit csináltunk..:D

Ráadásul a csajszi (edző) akar egy 8 hetes programot indítani febr. elejével: rendszeres kerületmérések combon és csípőn, étkezési terv, és heti 2 ilyen edzés.. asszem belevágok, tavaszra tuti nő leszek!;))))

Nálad mizujs? Lelked? Edzés?

3162. kisgé (válaszként erre: 3159. - Fényvándor)
2008. jan. 17. 09:01

Én még soha nem jártam ott.:))))

Nekem Pécs és Győr jön be nagyon!

3161. kisgé (válaszként erre: 3158. - Librigabi)
2008. jan. 17. 09:00

Drága T!

Soha nem leszek 50 kg!:)))) Jó nekem a több is én ilyen kis nőiesen gömbölyű típus vagyok!:)))))

Heti fél kiló a jó nekem mostantól. Márcuiusban már enyém a vágyott súly!:)))

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook