Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

8000. Bubbaboo (válaszként erre: 7995. - Pitypang)
2007. jan. 22. 23:01

De van! Már száz éve! Nem látszik? :-((( Mert nekem igen, ha az adatlapomra kattintok, eddig azt hittem, minden rendben van :-((

Viszont pont ma írt Cabsav egy privit, hogy kissé "zavaros" az adatlapom, a "href" vagy mi a bánat előtt 3 karakter üres! Én ezt nem vágom :-((

Akkor most mit csináljak?

7999. josey (válaszként erre: 7995. - Pitypang)
2007. jan. 22. 22:59
béna vagyok,azért nincs.nálam leáll aznap,amikor legyártom.majd utánaolvasok,hogy kel...
7998. josey (válaszként erre: 7994. - Pitypang)
2007. jan. 22. 22:58

Nálunk én vagyok a sörös,huh,nyáron nagggyon csúszik.A párom narancs juice-os...szóval jól jártam.Jaa, a banán..

tartalmaz kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, A, B, és C vitamint, nyomelemeket, valamint a glukóz feldolgozásához szükséges enzimet, ami az agymûködést segíti elõ.

Tápértékét nagymennyiségû ásvány és vitamin hatása határozza meg. A gyümölcsök közül szinte legtöbb B vitamint tartalmazza, ami a belek felszívódását segítik elõ, és a benne levõ enzimek miatt az agy táplálékának nevezik. Jó tulajdonsága, hogy simulékony, bármely gyümölccsel kombinálható, és biztosítja a belek szabályos mozgását.

Mondhatnánk azt, hogy a csecsemõ étele az anyatej fogyasztása mellett, a banán az, aminek szerepelnie kell.

Ezt már puskáztam:)

7997. Bubbaboo (válaszként erre: 7989. - Buborék)
2007. jan. 22. 22:58

Nem, csak ma Bp-re ment, Ferihegyre, a haverjait szállítmányozza haza. Marha boldog voltam az ötlettől, mondhatom...De érjen mostmár haza egy darabban, csak ez számít!

Nem tudom felemelni a popóm innen, boooorzasztóóóó

7996. Bubbaboo
2007. jan. 22. 22:54

Pitypang filmet néz, szerintem...

EDA : Eleinte nagy önbizalommal úgy gondoltam, hogy nem kérek belőle, anyáink is túlélték, nem lehet olyan vészes!? De azóta sok nehéz szülésről hallottam + aggaszt, hogy elég alacsony a vérnyomásom és a nagy fájdalomtól /kemény hasgörcs, bokaficam/ elvesztettem már az eszméletemet nem egyszer :-((( Úgyhogy nem zárkózom el..

Nehogy azért ne tudjam megszülni a kislányomat, mert folyton ájuldozok és császár legyen a vége emiatt! Vagy ez tök hülyeség? Meg kell ezt is beszélni a dokimmal.

Édesapa nagyon pártolja az EDA-t, az a véleménye, hogy úgy is fáj, ne aggódjak, érezni fogom, de elviselhetőbbé teszi sokkal és minek akarok többet szenvedni, ha nem muszáj! És az ifjú apukának is könnyebb és meghittebb, szebb, a szülés élménye, ha nem azt látja, hogy a "halálomon vagyok"!

NEM TUDOM, NEM TUDOM, NEM TUDOM!!! Ez ott és akkor dől majd el szerintem.

7995. Pitypang
2007. jan. 22. 22:54

Edis, neked is kellene mar babavonalzo! ;) Meg Josey-nak is...

Bubbaboo-rol nem is beszelve! Boo, neked miert nincs vonalzod? Vagy neked nem tetszik?

7994. Pitypang (válaszként erre: 7991. - Josey)
2007. jan. 22. 22:52
A mandarin is johet! :)) Bar ma az sincs, szoval beszlejunk a babanrol vagy az almarol, akkor nem csorgatom a nyalam hiaba. :))
7993. Pitypang (válaszként erre: 7990. - Edis)
2007. jan. 22. 22:51

Dehogyis nem! Csak letagadjak sokan, mert hogy az olyan snassz. :))) Mondjuk nalam idoszakos, mint altalaban minden. Telen nem jutna eszembe talan, de nyaron, ha meleg van, akkor izlik. Persze egy egeszet sem birok meginni belole, de egy fel belefer. ;) Csak az a baj, hogy a parom sem nagy sorivo, szoval neha konyorogni kellett, hogy felezzunk mar el ketten egy sort! :)))

Viszont ahogy igy most beszelunk rola, egy kortyot szivesen meginnek. :)) De nincs es nem is baj. :)))

7992. Buborék
2007. jan. 22. 22:51
Milyen jo lenne,ha szules alatt pl egy kis sort is felszolgalnanak,kicsit legalabb kabitana,csak sajna a babat is:-(
7991. josey (válaszként erre: 7990. - Edis)
2007. jan. 22. 22:48
Akkor most beszéljünk a mandarinról...inkább:))
7990. Edis (válaszként erre: 7986. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 22:47
Ez tetszik, hogy ennyien szeretitek a sört! Pedig a csajok nem szokták szeretni! :)
7989. Buborék
2007. jan. 22. 22:47
Hali Boo,a te ferjecsked is masik varosba jar dolgozni?
7988. mimo
2007. jan. 22. 22:45

Josey még tényleg picke!!!!!De majd megnő nyugi!!!!!!!!

Igen képben vagyok...bár tényleg nehét titeket nyomon követni.....annyit irtok!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Bubbabboo irhatnál nekem pár jó dolgot az egészséges életmódról!!!!mert mi is Norbi updatézünk!!!!!!!!

7987. Pitypang
2007. jan. 22. 22:44

En itt is vagyok, meg nem is. :) Aludni nem tudok, ezert egy volt kolleganom ellat filmekkel rendszeresen. Tv-ben soha semmi erdekes, olvasni meg jo, de neha jo nezni is valamit.

Szerdankent bevallom, a Szuletett Felesegeket szoktam nezni, bar eleg benacskak, de mindegy. :) Ezert A Szokesrol lemaradtam az elejetol. Megkaptam dvd-n oket, illetve cd-n, mert valami tomoritett ize... Szoval csak a laptop jatsza le. Idekoltoztetem az agyba ilyenkor, egy-egy resz kozt benezk ide a forumra, hogy mi tortenik.

Tok erdekes ez a sorozat, pedig a sorozatokat unalomuzesbol szoktam csak nezni altalaban. Ezt meg alig vartam, hogy ma megkapjam a 25-36. reszeket. :)))

7986. Bubbaboo
2007. jan. 22. 22:42

Sziasztok! Nincs még itthon emberkém :-(( Legutóbb fél 10-kor hívott, akkor még az M7-ről.Remélem éjfélig megérkezik, mert nagyon hiányzik, egész nap külön voltunk és ez nálunk elég szokatlan...jó lesz magamhoz ölelni!

Addig még varázsolok itthon egy kis rendet, mert semmi "hasznosat" nem csináltam egész nap! Itt tobzódtam és anyóssal is jól elvoltunk...

KATA, amit leírtál, nekem úgy tűnik, semmi baj nincs az aprósággal! Hurrá!!!

BUBORÉK, nekem meg van a könyv, írtó jókat rötyögtem rajta :-)))

JOSEY, az apucik először majdnem mindig erősen fiút szeretnének, aztán sitty-sutty megbékélnek a lánnyal is! Ha pedig már megszületett...nos, SZERELEM!!! Így hallottam, de 1 hónap múlva már saját tapasztalatokról számolhatok be! :-))

MIMÓ, tényleg!!! Megtennéd, hogy terhességi elmezavarnak tudod be? Akartam én írni, nem kamu, csak aztán szépen halogattam, ahogy általában mindent...

EDIS! Szeretem én is sörike, egy-egy kortyot iszom néha a Kedveséből, csak az íze végett...Picikét lehet inni szerintem, ha a 1-2 dl vörösbor néha-néha nem káros, akkor ez se!?

7985. josey
2007. jan. 22. 22:41
Jó éjt az aludni vágyóknak:*)
7984. Buborék
2007. jan. 22. 22:37
Jo ejt mindenkinek.Sajnos csak ilyenkor tudok kapcsolodni,mikor mar mindenki alszik:-(:-)De ilyenkor enyem a gep.
7983. Buborék
2007. jan. 22. 22:36

Megvagyok,koszike,bar tegnap elbogtem magam,annyira rossz helyen rugdosott ez a Zsombi fiu:-)),ott nagyon-nagyon lent.

Igen Pitypangek biztos elmentek szundítani.Azt hittem ma mar lesz vmi konkret hir Benvikrol.

Egyebkent ez a stressz dolog is olyan,hogy mi a sok,ki tudja.De ha belegondolunk,hogy haboru idejen is sok egeszseges gyerek szuletett...na az biztosan stressz volt.En eleg szorongos lettem a terhesseg alatt,de nagyon.Zsombi megis allitolag nagy baba lesz,szoval a lenyeg,hogy a stressz hatasai miatt sem kell aggodni.

EDAval en is igy vagyok,de ki tudja...tobbiek?

7982. katalin25
2007. jan. 22. 22:36
Asszem én lassan elköszönök, mert már beszakad a hátam. Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
7981. katalin25
2007. jan. 22. 22:32

Jé, hol vannak az éjszakások 8 Pitypang és Bubbaboo)?

Vagy még korán van? :))

Vajon benvikkel mi lehet?

Lehet már azóta büszke anyuka...

7980. katalin25 (válaszként erre: 7977. - Buborék)
2007. jan. 22. 22:30

Szia Buborék!

Mi a helyzet veled?

Hát ez az EDA dolog érdekes...Én pl úgy gondolom, hogy nem szeretnék kérni, de azért ott áll a háttérben, hogy ha minden kötél szakad, akkor kérek. Végülis még sosem szültem, és legalább előszörre át szeretném élni az egészet EDA nélkül, viszont az is igaz hogy éppen ezért azt sem tudhatom mennyire fog fájni...

Azzal erősítem magam, hogy anyáink idején még nem volt divat az EDA.

7979. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 7977. - Buborék)
2007. jan. 22. 22:28

Akkor mostmár magyarázatot kaptam arra, hogy miért volt picike a kislányom...... : (

DE ez most nem történhet meg!!! : ))) nincs stressz, hála az én édes kis családomnak!!!

Köszi a gratulát!

7978. katalin25
2007. jan. 22. 22:26

Edis! Nem tudom pontosan amúgy, csak olvastam valahol, de arra már nem emlékszem, hogy hol és pontosan mit.

Josey! Tutira meg tudják már mondani a nemét, mi is a 18.hét óta tudjuk, és láttuk is a kis kukacot! :)))

Mimo!Köszi az aggódást, ari vagy4 Veled mi újság?

Akartam ám priviben megírni az eredményt, de még nem érkeztem. De sebaj, mert úgy látom te mindig képben vagy. :)

7977. Buborék
2007. jan. 22. 22:23

Sziasztok!

Jo sok ido volt,mire veigolvastam a termest.Akik terhesseg elejen jartok,hadd ajanljam a Baratnoim a terhessegrol c.konyvet,hihetetlenul vicces,es egy kicsit a felelmet is csillapitja.Pl.az EDAval hogy alltok?Na erre azt irja:a vajudas elott ugy gondoljak a kismamak,h nem kernek az EDAbol,de a vajudas soran ott tartanak,hogy akar a szemgolyoba is adhatjak,csak csillapodjon a fajdalom.O kicsit viccesebben irja,de eleg talalo.Ezt csak azrt irtam,mert nagyon sokan feltek,vmitol,persze en,de pl. a stressz.Jarok egy nagyon jo nevu pszichologushoz,aki benne volt az egyik kismamaujsagban is,o azt mondta,hogy a stressz,ha nagyon-nagyon sulyos akkor arthat a babanak,ugy,hogy kisebb sullyal szuletik.

Vandancsi jobbulast!!A gyogyszer miatt ne aggodj,mar akkora a baba,hogy egyaltalan nem arthatz neki.Egyebkent penicilin+szarmazekokat is lehet szedni persze orvosi utasitasra,de en pl szules alatt is penicilint fogok kapni.

A kisfiukhoz gratula!!!

7976. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 7971. - Edis)
2007. jan. 22. 22:23
Nekem úgy rémlik, hogy mintha tejserkentő hatása is lenne..... DE nem vagyok benne biztos!
7975. josey
2007. jan. 22. 22:22
A fundusra passzolok.
7974. katalin25
2007. jan. 22. 22:22

Képzeljétek csajok!

Meghirdettem a licitálós oldalon 1-2 dolgot ami a baba érkezésével feleslegessé válik nálunk (helyhiány, stb) és az egyikre már van is egy licitálóm!!!

Úgy örülök neki! Tök jó kis sikerélmény!:))

7973. josey (válaszként erre: 7968. - Katalin25)
2007. jan. 22. 22:21

Valószínű,mert 8-án megyek,odáig még nőhet a baba.És a kukija is,feltéve,ha van..Apuci fiús,én semlegesen állok hozzá.

A kép érkezik.

7972. mimo
2007. jan. 22. 22:21

Sziasztok!!!!

katalin örülök hogy nincs gond, reméljük felszivódik!!!

Mandy neked is szoritok a holnapi Uh-nál!!!

Egér, Kolibri gratulálok a kis "pucásokhoz"))))))))).

Bubbaboo irtam neked privit, de nem válaszoltál((((((((.

Kicsikatám te hogy vagy????A sérved rendetlenkedik még???????Puszi mindenkinek!!!!!!

7971. Edis (válaszként erre: 7966. - Katalin25)
2007. jan. 22. 22:20
Tényleg? Szerintem még akkor sem ajánlott. Max. ha nem szoptatsz 12 óráig...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook