Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

7940. zazuka (válaszként erre: 7935. - Pitypang)
2007. jan. 22. 20:53
Tudod ebben azért az az érdekes, hogy a nők életkora és a hónapok alapján mondja meg, hogy milyen gyereke lesz. De az "apróságok" az apától jönnek!
7939. Bubbaboo
2007. jan. 22. 20:52
Megyek, valami vacsi után nézek mostmár...És az okos sorozatomba is belekukkantok!
7938. Bubbaboo (válaszként erre: 7928. - Pitypang)
2007. jan. 22. 20:50

Teljesen igazad van! Pedig aztán én minden vagyok, csak feminista nem...

Bennem is akad némi szerb-vér, de nem annyira töményen, mint Petinek..Ő már nem tud, de Anyósomat és a nagymamát gyakran hallottam horvátul "hablatyolni". Anyós anyanyelvi szinten nyomja!

Úgy működik, hogy az Ő tüzessége "tompult" kissé általam, míg én azért hevesebb vagyok, mint régen...Nagyon el tud kattanni az én fejem is, de kontrollálom magam és iszonyat sokat tudok "nyelni". Mindig átgondolom egy pillanat alatt, hogy mi a legjobb és nem állok neki tombolni, csak ha már besokalltam az Ő tombolásától.. :-)))

A párod nagyon nyugis fajta? Jól tolerálja a kirohanásaidat?

7937. zazuka (válaszként erre: 7935. - Pitypang)
2007. jan. 22. 20:50

Hát, én 27 évesen május végén estem teherbe, de ha később, akkor is lányomnak kéne lennie. A Domival szintúgy: 22 évesen júniusban. Ott is lánynak kéne lenni.

Sőt, mondok még egyet.

18 éves koromban jósoltak nekem ingával.

4 lányt...

7936. zazuka
2007. jan. 22. 20:46
Nem-nem, hülye vagyok. Mindkét esetben lányt jósolt, és fiú lett.
7935. Pitypang
2007. jan. 22. 20:45
Zazuka, megtalaltam es erdekes az eredmeny. :) 28 evesen estem teherbe, egesz pontosan tudom a napot is, ami Junius 30. :P Ezek szerint kislanynak kellene szuletni. Viszont Juliusra mar kisfut jelol. Most ha epp ejfel elmult, akkor bejott a naptar, ha meg ejfel elott volt, akkor nem. :))) Ezt azert nem tudom megmondani biztosra. Hehehe...
7934. zazuka
2007. jan. 22. 20:43
Tudásbázis - Befolyásolható-e a születendő baba neme?
7933. zazuka
2007. jan. 22. 20:43

Na, itten kukkantsd meg, az 1. bejegyzésnél van a táblázat.

Ja, és most látom, rosszul tudtam, most bejött, hogy fiúnak kell lennie.

7932. Pitypang (válaszként erre: 7931. - Zazuka)
2007. jan. 22. 20:41
Koszi! Bar ne faradj, akkor beirom itt a keresobe. Talan meglesz. ;)
7931. zazuka (válaszként erre: 7930. - Pitypang)
2007. jan. 22. 20:40

Hűű, valahol itt a hoxán megvan a táblázat, sőt szerintem ide is be lett másolva egyszer.

Mindjárt megkeresem neked.

7930. Pitypang (válaszként erre: 7927. - Zazuka)
2007. jan. 22. 20:37
Hogy kell ezt a kinai naptarasdit csinalni? Bar mi mar tudjuk a "vegeredmenyt", de kivancsi vagyok, bejott volna vagy sem?
7929. Bubbaboo (válaszként erre: 7918. - Kolibri)
2007. jan. 22. 20:35

Én is ott! Nekem Édesapám ott dolgozik, kislánykorom óta ismerem a helyet, föl sem merült más! A megyei valóban "puccosabb" , "baba-barát", ahogy mondják, de ez kb. annyiból áll, hogy gumilabdán ücsöröghetsz és lóghatsz a bordásfalon vajúdás közben...Szakmailag sokkal többre tartom a fenti orvosokat, és ha bármi váratlan gond adódna, sokkal jobb felszereltséggel, szakszerűbben el tudnak látni Téged is, a babáról nem is szólva! Nekem ez jelenti igazán, hogy baba-barát, hogy teljesen biztonságban érzem magam és nem valami hülye füstölő egy félhomályos "hangulatos" szobában! :-))))

Megvan már a dokid is?

7928. Pitypang
2007. jan. 22. 20:35

Na, ez duplazodott, de hogyan???

Jajj, Ekka, ezek szerint amit irtam, nem jon be, mert ha meg sem szolal... En az ilyen helyzetben tudok felrobbanni! Egyszeruen nem birom elviselni, ha valakinek valami baja van velem es az nem tisztazodik. Biztos ez jellemhiba, lehetne korrigalni, de mindegy.

Boo, biztos a Balkan tuze ez. :))) Nekem apai agon a nagypapam es az o szulei Boszniabol jottek. Parom szerint ez erosen ki tud utkozni rajtam idonkent. :)) Raadasul a nyelvet is beszelem, ezert aztan felig viccesen neha "hulye balkani p...a" -nak "becez"... Ez nala nem beszolas, akkor mondja, ha szerinte csak a temperamentum miatt progok be valamin, nem "emberi" indokkal. Mert amugy nagy osmagyar... :)))

Jajj, most tudom, hogy nem vicces a helyzet, de ezek a pasik annyira birnak szenvedni! Meg hogy ok az erosebb nem! Mi szerintem tizszer akkora terheket is szo nelkul el tudunk vinni.

7927. zazuka (válaszként erre: 7912. - Ekka)
2007. jan. 22. 20:30

A kínai naptár szerint lányomnak kéne lenni. Sőt, a Dominak is több "szerve" van a kelleténél, ha a kínai naptár szerinti készítést nézzük.

Nekem nagyon nem jött be.

:)

7926. Kolibri
2007. jan. 22. 20:28

Elvonulok vacsizni, aztan furdes, csicsika.

Lehet, hogy mar nem jovok ma.

Forgolodas mentes, jo ejszakat kivanok mindenkinek.

Ekka!

Drukkolok, hogy minel hamarabb megszunjon a feszultseg nalatok!

7925. zazuka (válaszként erre: 7911. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 20:28
Már olvasom is :)))
7924. zazuka (válaszként erre: 7910. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 20:27
Bizony-bizony. Én tutira a grammokkal fogok dekázgatni :)))
7923. Pitypang (válaszként erre: 7914. - Ekka)
2007. jan. 22. 20:21

Nem tudom, mi lehet ilyenkor a jo megoldas, de ha neha ilyen erzekenysegi rohamokban tor ki, valami nyomhatja a lelket, csak nem mondja ki. Nem feltetlen nagy dolog, lehet, hogy csak szavakba kellene onteni, mivel te sem vagy gondolatolvaso. En megprobalnam ovatosan megkerdezni, de valahogy ugy, hogy veletlen se erezze kotekedesnek, piszkalodasnak. Ilyen helyzetben mindegy, hogy kinek van "igaza" stb. Akinek epp eszebe jut orvosolni a dolgot, annak kell okosnak lenni. Vagy az is celravezeto lehet, hogy egyszeruen mondod, hogy ugy erzed, valami nem stimmel es te szeretned ezt tisztazni. Ha veled van baja, mondja el. Ha massal van baja, csak rajtad tolti ki, mondja el. Ha a babaval kapcsolatosak az aggalyai, mondja el. Barmi az, de beszeljetek rola, mert megoldani csak ugy lehet.

Nalunk is szokott neha ilyen lenni. Utalom ezt a "nincs semmi bajom", de kozben szikrazik a feszultseg es a hulye is latja, hogy de van valami baj. Tobbnyire aprosag, amit csak neki volt nehez kibokni...

Egyetlen gondom az szokott lenni, hogy MIKOR szoljak. Ugyanis ha epp a veszekedeskor szolok, akkor abbol jo nem lesz. Viszont sajnalja az ember az epp nyugis pillanatban felhozni es meg azt is elcseszni egy lehetseges vitaval...

En azert azt mondom, ilyenkor nem art felretenni a buszkeseget neha es igenis kozeledni valahogy, meg ha epp o volt a seggfej, akkor is. Nem kell bocsanatot kerned a semmiert, csak szolj hozza es meglatod, hogy egy kedves szora nem lesz szive dormogni! :)

7922. Pitypang (válaszként erre: 7914. - Ekka)
2007. jan. 22. 20:21

Nem tudom, mi lehet ilyenkor a jo megoldas, de ha neha ilyen erzekenysegi rohamokban tor ki, valami nyomhatja a lelket, csak nem mondja ki. Nem feltetlen nagy dolog, lehet, hogy csak szavakba kellene onteni, mivel te sem vagy gondolatolvaso. En megprobalnam ovatosan megkerdezni, de valahogy ugy, hogy veletlen se erezze kotekedesnek, piszkalodasnak. Ilyen helyzetben mindegy, hogy kinek van "igaza" stb. Akinek epp eszebe jut orvosolni a dolgot, annak kell okosnak lenni. Vagy az is celravezeto lehet, hogy egyszeruen mondod, hogy ugy erzed, valami nem stimmel es te szeretned ezt tisztazni. Ha veled van baja, mondja el. Ha massal van baja, csak rajtad tolti ki, mondja el. Ha a babaval kapcsolatosak az aggalyai, mondja el. Barmi az, de beszeljetek rola, mert megoldani csak ugy lehet.

Nalunk is szokott neha ilyen lenni. Utalom ezt a "nincs semmi bajom", de kozben szikrazik a feszultseg es a hulye is latja, hogy de van valami baj. Tobbnyire aprosag, amit csak neki volt nehez kibokni...

Egyetlen gondom az szokott lenni, hogy MIKOR szoljak. Ugyanis ha epp a veszekedeskor szolok, akkor abbol jo nem lesz. Viszont sajnalja az ember az epp nyugis pillanatban felhozni es meg azt is elcseszni egy lehetseges vitaval...

En azert azt mondom, ilyenkor nem art felretenni a buszkeseget neha es igenis kozeledni valahogy, meg ha epp o volt a seggfej, akkor is. Nem kell bocsanatot kerned a semmiert, csak szolj hozza es meglatod, hogy egy kedves szora nem lesz szive dormogni! :)

7921. Kolibri (válaszként erre: 7914. - Ekka)
2007. jan. 22. 20:18
Ekka, lehet, hogy parodon igy jon ki az, hogy tudja meg fog valtozni az eletetek. Szerintem ez csak atmeneti idoszak, elobb-utobb elfogadja az uj helyzetet, aztan megint a regi lesz. Azt, hogy elfogadja az uj helyzetet nem ugy ertem, hogy a babat nehez elfogadnia, csak es kizarolag a valtozast. APUKA LESZ!!
7920. Ekka (válaszként erre: 7918. - Kolibri)
2007. jan. 22. 20:17

Az Apukája miatt:)))))))

Én a megyeire szavazok!:P

7919. Ekka (válaszként erre: 7917. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 20:16
Én nem szólok, mert akkor még bunkóbb. Beszélek és nem válaszol, sőt rám sem néz!!!! Vagy megjegyzi, hogy nem érdekli amit mondok. Fogjam fel!!!!!!
7918. Kolibri (válaszként erre: 7915. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 20:15
Fent az Edesanyak utjan. Miert, hogy erted, hogy elfogult vagy? Es te?
7917. Bubbaboo (válaszként erre: 7912. - Ekka)
2007. jan. 22. 20:14

Szegény Ekka! Nem irigyellek! Ha valamit nem bírok, az a néma utálat és mosolyszünet..:-((

Ilyenkor beszélek neki, próbálok normális hangot megütni, kedvesen, hogy beszéljük meg.. (nekem ne játssza a sértődött nagyurat!!!)Rizikós, de inkább kiprovokálok egy újabb veszekedést, mint ez a lelki nyomor/terror!

Nem tudom nálatok mi válik be..Sajnálom...Piszok szar helyzet!!!

Koncentrálj a babádra, Apuka meg pukkadjon meg mérgében legfeljebb!

7916. katalin25
2007. jan. 22. 20:08

Sziasztok csajszik!

Nagyon le vagyok maradva, mert ma egyáltalán nem volt időm erre járni, úgyhogy megyek is visszaolvasni.

Délelőtt babázni voltam ám! A barátnőm fél éves lánykájával. Valami tündéri kis mosolygós a kiscsaj!

7915. Bubbaboo (válaszként erre: 7913. - Kolibri)
2007. jan. 22. 20:05
Igen, én is meglestelek már! Édesanyák útján szülnél, vagy a megyeiben? Vigyázz, mit válaszolsz, én elfogult vagyok :-))
7914. Ekka
2007. jan. 22. 20:03
Amúgy ezek a balhék nem mindennaposak, de az tény, hogy mostanában nem lehet bírni vele. Nem tudom mi baja. Akkor van nyugi, ha nem szólok semmit, mert olyan érzékeny sokszor, hogy nem ismerek rá!! Bármit mondok úgy veszi, hogy bántani akarom, PEDIG NEM!
7913. Kolibri (válaszként erre: 7910. - Bubbaboo)
2007. jan. 22. 19:56

Koszonom Bubbaboo!

Igen, 3 noverem van, mar mindegyikuknel van egy fiu es egy lany gyerek. Rajtuk kivul a harmadik noverem most leanyt var, a masodik noveremnel meg nem lehet tudni.

Most en Kuvaitban dolgozom, de mindenkepp otthon szulok, Pecsett.

Megneztem a kepeidet, hatha ismernelek, de sajna nem.

7912. Ekka
2007. jan. 22. 19:53

Szia Bubbaboo:

Szívem szerint már holnap mennék Belgiumba!:)

Férj megjött kb. 5 perce. Anyucinál volt árulkodni. Nem, nem mondta: látom a fején:P

Most büntet, mert nem szól hozzám, még a köszönés is lemaradt. Én meg nem kalapolok, mert nem én volam a bunkó! Ha nem beszélünk nekem úgy is jó.. Holnaptól nem főzök nem takarítok, arra se legyek jó. (Hogy fogom én ezt kibírni?!?!?!:P)

Amúgy meg bírom, hogy Ő a zaklatott meg az ideges.

Nekem lenne okom: állandó rosszullét, hulla fáradtság, hányás, migrének.., de bezzeg, ha nekem van rossz napom e miatt. Hajjjjajjjj.

Alvás: aludj nyugodtan amikor jól esik ill. amikor tusz. Valamikor regenerálódni kell.

Én most nem aludtam csak pizsiben feküdtem a paplan alatt. (meg izgulok, hogy ne ártsak a babának és minnél inkább nem akarok ideges lenni annál jobban hergelem magam.:D )

Oldalam is fáj mint a fene. R..dt kilincs!!!!!

Kolibri: gratula a tököshöz:D

Egy kis merengés: :P

Kolibri, Egérke, Évke és én egyszere lettünk babásak. Kínai naptár szerint így mindenkinek kisfiú baba jár:D

És eddig bejött:

Kolibri: fiú

Egérke: fiú

Kérdés: Évke+Én

Ha nekünk is fiú akkor a kínai naptár mindent tud:))))))))))

7911. Bubbaboo
2007. jan. 22. 19:17
Ja, tegnap kicsit ki(f)akadtam és rendesen kiosztottam két csajszit a "Hogyan szüljünk, természetes vagy császár" topikban...Most azon vigyorgok, hogy közvetlenül utánam Kicsikata is megtette ezt, szintén elég vehemensen! :-))) Általában eléggé egy követ fújunk mi ketten, csak én még 3 gyerekkel le vagyok maradva. Olvassátok el, ha érdekel a téma, lehet, hogy már átcsúszott a 2. oldalra, nem tudom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook