Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

7910. Bubbaboo
2007. jan. 22. 19:09

Sziasztok!

Megint itt vagyok egy kicsinykét :-))

Azért az érdekelne, hogy lehet napközben feküdni, vagy még inkább: aludni? Egész nap pörgök, mégsem alszom jól éjszaka, amikor nagy nehezen 1 és 3 között elnyom az álom...Ha van valami titka, kéretik elárulni, mert azért jólesne néha kinyúlni és ellazulni..

Akkor jól emlékeztem EGÉRKE, hogy öcsikét "jósoltunk" a kislányodnak! :-))

KOLIBRI neked is nagyon gratulálok, mindenki szeme fénye lesz ez a kislegény a lányos családotokban. Már kérdeztem, de lehet, nem olvastad, hogy hányan is vagytok testvérek? 3 nővéred van? És hol szeretnéd világra hozni a "kis" kukist? /Pécsi vagyok én is/

NÓRA örülök, hogy jobban vagy, és köszi a bókot! Most már én is rájöttem, hogy elbaszarintottam, amikor linkelésből nem az orvosit céloztam meg! De valami hasonló szakmát még kitanulok, az tuti, pl. az életmód-tanácsadás nagyon is bejönne, talán majd idővel, ha nagyobb lesz rá az igény itthon...Addig is hobbi szinten bújom a "szakirodalmat"! ;-))

MANDY, tőled azt akartam kérdezni, hogy mi van ilyenkor, ha majdnem 3 héttel jön korábban a baba!? Inkubátorba teszik azért néhány napra, vagy tök fölösleges, mert minden rendben vele? Én két héttel születtem korábban, és nem volt rá szükség :-))

Szőr: nekem is lassabban nő, juhéj! De a hajam nagyon klassz, nem hullik ezerrel, mint szokott..

EKKÁCSKA! Tudtál picit pihenni? Szörnyű, hogy mennyire nincsenek ránk néha tekintettel! Hogy ne nem való egy kismamával üvöltözni.. :-((

Most a napokban sokunknak kijutott a balhéból! Nem hinném, hogy sokkal érzékenyebbek vagyunk, azért ha a párunk durván éa komolyan elküld melegebb éghajlatra, az babátlan állapotban is megvisel, nem???

Én is megkaptam, hogy csomagolhatok és mehetek, ahova akarok Majával együtt...Anyáinkhoz menekülünk és találkozunk Belgiumban? megalapítjuk az "Idegbeteg Magyar Férjek Áldozatai" alapítványt ;-)))

Különben a csajoknak igazuk van, paráznak a felelősségtől, ami a gyerekkel jár és nem fűlik hozzá a foguk, hogy ha tetszik, ha nem, fel kell nőniük!!! Hát szívás! EZ VAN!!!

De nálatok is helyreáll majd a rend, eddig mindig így történt, Katától is bocsánatot kért már az ember, nekem is elmondta azóta 100x, hogy nagyon szeret MINKET! A Te párod is biztos visszaváltozik emberré rövidesen! ;-))

Egy magas vérnyomásos, szerb-származék, nagyon temperamentusos /sokszor feszült, olykor agresszív/ pasi feleségeként, ha adhatok egy tanácsot: Ha már lehiggadt, örülj neki, ne önts olajat a tűzre azzal, hogy "meg akarod beszélni"

a dolgot! Lesz még rá alkalmatok, de frissen jobb nem bolygatni, ilyenkor tényleg a "szájbefogás" az üdvözítő megoldás! Piszok nehéz, de nálunk beválik! A babának nem lesz semmi baja, ne félj! Ahogy asszem Pitypang is írta, ha nem mindennapos az ekkora stressz, akkor nincs gáz :-))))

ZAZUKA! Szerdán akkor a mi UH-os napunk lesz! Nagyon kiváncsi vagyok, majd jól kielemezgetjük az eredményt!

7909. Pitypang (válaszként erre: 7902. - Kolibri)
2007. jan. 22. 18:17

Gratulalok a kisfiuhoz! :) Ma fiuinvazio van. :) Illetve a hireket illetoen. :)

Az Aron tok jo nev!

2007. jan. 22. 17:40

ááááá, nem birok visszaolvasni. Kifolyik a szemem!

Megyek összeütök egy kis vacsit magamnak meg a lányomnak...

7907. Kolibri
2007. jan. 22. 17:27
Olyan feloldalas tud lenni a pocakom, hogy sokszor ugy megremulok, hogy mi az. Tegnap a dokinal is pont az volt, valoszinuleg azert, mert tele volt a holyagom, es teljesen felrenyomta szegenykemet.
7906. zazuka
2007. jan. 22. 17:23

De jó, 2 kukihír 1 nap alatt :)))

Gratulálok hozzájuk!

7905. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 7902. - Kolibri)
2007. jan. 22. 17:21
Én is gratula!!! : )))
7904. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 7901. - Kicsikata)
2007. jan. 22. 17:20

Természetesen örülnek neki!!! : )))

Csak nem tudnak mit kezdeni egy fiúval... még most! De majd aztán ő lesz a család kedvence, mert az egyedüli fiúcska!!!! : )))))

7903. Kolibri
2007. jan. 22. 17:12
Ja, azt majdnem el is felejtettem, hogy vegre hiztam 1kg-ot. Ez azt jelenti, hogy mar elerem a kemeny 45kg-ot!!!
7902. Kolibri
2007. jan. 22. 17:09

Sziasztok Mamikak!

Edis, orulok, hogy atjottel kozenk!

Kepzeljetek, nekem is fiucska baba ul a pocakomban, nev szerint Aron. A nevek nalunk mar evek ota megvoltak. A kovetkezo fiura es lanyra is van otletunk.

Azt mondta a doki, hogy nagyobb van neki, mint a ferjemnek! (Honnan tudhatna?!) :))

Ferjem megkerdezte, hogy akkor tuti fiu, erre a valasz: "Nem , lehet lany, de kukival." Ha-Ha-Ha

Nekem teljesen mindegy lett volna a baba neme. En inkabb lanyosnak erzem magam, de valahogy ugy ereztem, ez a baba nem lanyka.

Vegignezte tetotol talpig UH-val, es mindent rendben talalt. Meg a veseket nem latta, de azt mondta, majd kesobb.

Eger! Gratula a fiadhoz!

7901. Kicsikata (válaszként erre: 7900. - 2a5bff1a1e)
2007. jan. 22. 17:07

Anyám! Nálatok sem lehet egyszerű......

Miért nem lehet annak örülni, hogy mindene meg van???

2007. jan. 22. 16:59

A mai beszólások a hír halattára, hogy lehet, hogy fiúcska lesz a bébink:

Apuci: A kislányunknak kukija van...

Anyukám: Te mindig is különc voltál, most ezzel a fiúval különcködsz... (csak lányok vannak a családunkban)

Tesóm: Ááááá, vissza fog "az" még fejlődni....

Hát, azt hiszem mindenki lányt akart... De én már az elejétől tudtam, hogy kukis!!! : )))) és a kínai naptár is megmondta... : )

2007. jan. 22. 16:54

Sziasztok!

Itt vagyunk, én és a kis kukis... : )

Hááát, amint kiteszi az uram a lábát az országból, egyből gondok vannak itthon... Most meg az internet nem ment... Pedig jönni akartam hozzátok... : )

Még van egy csomó visszaolvasnivalóm....

7898. Kicsikata
2007. jan. 22. 16:52
Nahát, nahát! Mit látnak szemeim!! Edis!!!!!! Jaj de jó!!!!Megy a drukk ezerrel és meglátod nemsokára itt van 31-e!!! Jaj annyira szorítok neked!!!!!!!
7897. Pitypang
2007. jan. 22. 16:50

Ja, Ekka megis lefekszik. Akkor tevedtem. :))

Alvas elott szepre gondolj es kipihened a veszekedest. :)

7896. Pitypang
2007. jan. 22. 16:50

Egyetertek Mandy-vel, nem kell most feszegetni a temat. Jo, veszekedtetek, az kellemetlen es rosszul esik az embernek. Biztos ot is bantja am! Elrohant, majd jon vissza es kesz. :) Csak ha hazaer, szerintem ne is hozd neki szoba a temat. Beszelj neki a szokasos kis dolgokrol, vagy valami felszines, semleges temarol. Mintha mi sem tortent volna. Ez szerintem nem "fejhajtas", hanem okos enged, szamar szenved. :) Ha te a bunkosagra is kedvesen reagalsz, elgondolkodtatja az embert es meg magaban el is szegyenli magat, milyen durvan lecseszett. Gondolom en...

Azert latom, ha a furdesig el is jutottal, nem mentel aludni, hanem itt logsz velunk! ;) Helyes. :)

7895. Ekka
2007. jan. 22. 16:47
Mindegy, megyek én is feküdni:D
7894. norahhh
2007. jan. 22. 16:46

Örülök Mandy, hogy minden renben Veletek!

De jó ,de jó! Nemsokára hallgathatod a kisbabád szívhangját! Ez akkora boldogságot jelent, hogy csak na!

Érdekes, hogy ezt az otthagyósdit országszerete nagyon sok doki így gondolja. Mindenkinek elege van az egészségügyi válságból!

Én is megyek holnap a védőnőhöz, szerdán meg terheléses cukorra.

7893. Ekka
2007. jan. 22. 16:46

Írtó rosszul érzem magam, de majd elmúlik. Nem is magam miatt izgulok inkább a babó miatt, de remélem erős és kibírja ezt a "kis" feszültséget.

Párom egyébként egyre türelmetlenebb, tiszta idegbeteg, pedig én nem bántom. Lehet, hogy a baba miatt van?!?!?!

7892. mandy (válaszként erre: 7890. - Ekka)
2007. jan. 22. 16:45

Ekka mikor én is hasonlót írtam, egy nálam sokkal okosabb és bölcsebb csaj azt írta nekem hogy természetes, hogy ilyenkor a saját gondunkat látjuk a legrosszabbnak, hiszen akármennyire is önzetlenek vagyunk, leginkább mégis a saját gondjaink aggasztanak minket. Ha te próbáltad meggyőzni és ő erre vitával reagált, akkor tényleg nem tudsz mit csinálni, ki kell várni, hogy hátha lehiggad, mire hazajön! Majd írd meg feltétlen.

Én most lefekszem csajok, majd jövök!

puszi

7891. Ekka
2007. jan. 22. 16:44

Jó ide járni Hozzátok:)

Az ember itt elmondhat mindent. Jót rosszat egyaránt!:)))

7890. Ekka
2007. jan. 22. 16:43

Mandy: nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek.

(most már foglalkozhatnék mással is mint a magam sajnálatával:D )

7889. Ekka
2007. jan. 22. 16:41

Mandy: én nem tiltottam pusztán megkérdeztem, hogy miért nem beszéli meg velem és miért egyedül dönt? Meg annyit mondtam, hogy szerintem most másra kellene a pénz.

(az én tp-em meg az ő fizetése nem egy vagyon)

Na, erre kaptam én rendesen!!!!

Pitypang: volt már máskor is veszekedés, de az kis finom. Olyan 2 perc múlva semmi baj, de ez nagyon durva volt!!!!!!!!

7888. zazuka (válaszként erre: 7886. - Mandy)
2007. jan. 22. 16:41

Nem az első eset, hogy az ultrahangosok a frászt hozzák a "potyára" a kismamára. De jó, hogy a dokid megnyugtatott.

Én szerdán megyek UH-ra, kíváncsi vagyok mekkorának jósolják a babát, én mindenesetre nem látom akkorának a hasam, mint a Domival volt.

Fene tudja, lehet, hogy el kéne kezdenem 56-os ruhákat is beszerezni? Csak 62-esek vannak eddig...

Viszont az nagyon durva, amit a "kuplerájelhagyásról" mondasz. Ki vannak akadva ők is, nem csodálom.

7887. zazuka (válaszként erre: 7879. - Pitypang)
2007. jan. 22. 16:35
Hmmm, fagyiii. Juj, kell most nekem. Azonnal!
7886. mandy
2007. jan. 22. 16:31

Sziasztok lányok :)

Előszőr reagálok, majd mesélek, mi volt nődokinál.

Szőrtelenítés. Komolyan éppen írni akartam, hogy nektek nincs-e hasonló dolog, de nekem feltűnően lassan nő. Ez lehet a várandósságtól? A hajam meg éppen gyorsabban nő, tehát nem hiszem hogy lenne összefüggés. Én hónalj + egész lábat epilátorral csinálom a gimi óta, már megszoktam, így nem fáj. Odalent viszont borotva és...igen, kell a tükör :)))) Vagy a férjem csinálja a kádban :D

Ekka, lehet hogy a férjed megijedt a felelősségtől kicsit és most lázad, játsza a nagy 'azt csinálok amit akarok'-at. Hagyd rá, majd lehiggad, figyeld meg! Esetleg ne tilts neki, hanem próbáld meg legközelebb ész érvekkel meggyőzni. Tudod, férfiak, legyünk mi az okosabbak!

Képzeljétek, a dokim amíg vetkőztem, végig lázadt az asszisztensének. Azt mondta, hogy 'odafent' egyre nagyobb barmok ülnek, és ő ezt tavasztól nem fogja csinálni. Nem tudom, hogy a kórházra, az egészségügyre, vagy esetleg a kórházra gondolt, de mikor bementem, mosolyogva azt mondta: Bálintot még márciusban világrahozzuk, aztán én elbúcsúzom ettől a kuplerájtól!

Örülök neki hogy nem húz el most azonnal, de azért nem örülök annak se ha a szülésem után teszi ezt :(

Kikérdeztem alaposan. Ancsi, azt mondta, hogy egy kis torokfájás nem árt a babának, sőt a Strepsils és társai sem (állítólag csak önvédelemből írják a gyógyszergyártók ezt a dobozra.....max az első három hónapban lehet gond belőle), de ha nagyon óvatos akarok lenni, akkor inkább a gyógynövényes cuccokat részesítsem előnyben. Viszont azt mondta, hogy a láz rengeteget árthat, így ha lázam lesz, azonnal hűtőfürdő, borogatás, és soron kívüli körzetihez rohanás (mert mondtam neki, hogy általában két hétre a bejelentkezésre tudnak időpontot adni)!

Az UH-os eredményemre (hogy kicsivel kevesebb a víz) azt reagálta, hogy nagyon kedvesek és aranyosak a szonográfusok, csak egy bajuk van, hogy túlzottan hisznek annak a gépnek, pedig nem kéne. Azt mondta neki legalább heti egy kismamája megy hozzá sírva, mert az UH-on azt mondták neki, hogy túl kicsi, vagy éppen túl nagy a babája....aztán teljesen normális súlyú a baba. Viszont állítólag az az eljárás, hogy ha holnap is kevésnek látják a vizet, akkor elküldenek az I. számú Női Klinikára, ahol egy nagyon profi UH van, és megnéznek ott is. De ő erre kevés esélyt lát. Szóval megnyugtatott.

Kenetet vett. Két hét múlva megyek az utolsó vérvételemre, majd az első CTG-re (vagy NST? sose fogom megjegyezni). Febr 14-én kell visszamennem hozzá a leletekkel. A kicsi fiam névnapján :)))

Na most én is rengeteget írtam, bocsi ;-)

Kata ha megjöttél UH-ról, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

7885. Pitypang (válaszként erre: 7881. - Ekka)
2007. jan. 22. 16:29

Neha mond az ember meggondolatlanul ezt-azt. Nem tudom, ti szoktatok-e korabban veszekedni, de mi peldaul igen. Nem kell zokon venni az ilyenkor elhangzo dolgokat, mert mergeben neha hulyesegt dumal az ember. Utana meg jol ki lehet bekulni es kesz. :)

Jo, nem kell es nem lehet "megszokni", csak most erzekenyebb is vagy, o meg "kiszorult a pikszisbol" a baba altal. Eddig csak ketten voltatok es nem kellett masra kolteni, csak arra, aki penzt is keres. Most meg jott egy Kisbabi es uralja a terepet. A noknek ez egyszerubb,mert a mi hasunkban tolti a kis napjait es nekunk o mar reg egy ismeros kis leny, amig nekik meg kicsit idegen. Nem rossz ertelemben, de kivulrol mas a kapcsolat egy babaval, mint belulrol. :)

Ha ninc skedved teazni, egy forrocsoki is tok jol tud esni! :) Vagy kakao vagy valami hasonlo finomsag. MIelott barmit mondasz, NEM HIZLAL! :)) Ilyenkor legalabbis nem. Hehehe...

7884. Ekka
2007. jan. 22. 16:28
És az sem igaz, hogy balhézom mindenen!!! Ok nélkül soha. Az tény, hogy nagy a szám és kimondok mindent, de miért is ne mondanék?!?! Feleség lettem nem bólogató kutya...
7883. Ekka
2007. jan. 22. 16:26
Anyumat is felhívtam, szegényt jól kiborítottam.. belátom nem kellett volna, de már késő..:((((((
7882. Ekka (válaszként erre: 7880. - Norahhh)
2007. jan. 22. 16:25
Norahhh: biztos, hogy így van, mert bármit mondok a babával kapcsolatban azt kapom, hogy a Te dolgod, meg a Te babád... Elég szarul esik. Anyum is azt mondja, hogy nyugi, mert majd megváltozik minden, ha kinn lesz a baba...
7881. Ekka
2007. jan. 22. 16:23

Zuhanyoztam egyet...

Aranyosak vagytok Lányok!!!

Nem tudom, hogy lecsillapodik-e, de nem is érdekel... Nekem ne mondjon olyat senki, hogy ha nem tetszik ülj fel a repülőre aztán utazz anyádhoz...!!!!!

Amúgy meg szegény lány az ág is húzza:))) Úgy nekimentem a fürdőszoba ajtó kilincsének, hogy azt hittem kiszakad az oldalam. (be is kékült egyből) Szegény babó biztos jó nagyot rázkódott, én meg azt hittem bepisilek a fájdalomtól, de csak röhögni tudtam kínomba!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook