Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Igen, megigérte, hogy nem fog száguldozni, biztos megfontoltabb azért, most, hogy már nem csak anyukája és miattam kell épségben hazaérni! :-))
Konkrétan nem is emlékszem már az okra, hogy miért szedtem Dup.-t, de ez is a 10 éves fogamzás-gátló-"kúrám"-nak volt köszönhető..Iszonyat alacsony volt a progeszteron-szintem azt hiszem, de lehet, hogy baromságot írtam..Talán azért kellett, hogy jól megtapadjon a babó, ha netalántán összejön a laparoszkópia, tüszőérlelő, -repesztő és egyéb segítségek által...
Egy-kettőre este lesz, majd meglátod!!!
..bár, ha ezt tegnap nekem mondja valaki, tuti nyakon vágom!!!!:))))))))))))))))))
Gyorsan írok nektek, aztán megyek a dolgomra, folytat selejtezés-szekrényrámolás; Mamikámhoz megyek,megszeretgetem; "Norbi" küldött nekem fincsi ebédet - megeszem ott; hidegpárásítót vadászok és elkísérem Anyóst a bankba.
Így eltelik majd a nap, de piszok lassan fog, az biztos.. :-((
Reméljük, hogy nekünk is beválik!!! Köszönöm a bíztatást!
Ne izgulj, biztosan épségben hazaér a férjecskéd, tuti nagyon vigyáz magára!
Az én szerelmetes férjecském, a kicsi lányom apukája most indult el Budapestre, Ferihegyre megy a cimboráiért..Képtelenek vonattal hazajönni.
Nagyon-nagyon féltem, nem ismeri az utat, és ritkán vezet egy nap ilyen sokat. Remélem, nem lesz semmi baj. Olyan nagyon szeretem, ilyenkor szinte belémhasít...
Legyen már éjfél, adjon puszit a pocimra és szuszogjon békésen mellettem!!!!
Köszönöm! Nagyon kedvesek vagytok! Már régóta olvasgatlak Titeket! Már Kolibrit, Ekkát és Évkét is az elejétől kezdve kísérem, mert már a Babát tervezünk-ben megismerkedtünk.
Biztosan lesznek majd kérdéseim. Mondjuk én úgy indítottam, hogy sárgatesthormont kell szednem, mert volt egy kis barnás folyásom a mensijeim előtt és a doki elküldött hormonvizsgálatra, de 1 hét múlva kiderült, hogy terhes vagyok. Írt föl Duphastont, most azt szedem. Egyenlőre ennyi! :)
Szia Edis:)
Örülök, hogy utánam jöttél:P
És még1x gratula!
:)))
Ekka: Kerdezd meg a dokidat azert, de szerintem ha edidg nem figyeltel az etkezesedre es most azert tornazgatsz stb., lehet hogy valtozik ettol a sulyod minuszban. A 16. het korul en 1.5 kg plussznal tartottam, ugy, hogy tobbet ettem kicsit,mint korabban. Szoval lehet, hogy a "rendes kaja" miatt fogytal picit. :)
Ja, es en vagyok is meg nem is... :) Zuhanyoztam, most meg ezt-azt pakolaszok, teszek-veszek... :) Meg majd el kell mennem vizdijat fizetni. Fontos teendok. :)
Edis: Isten hozott a Babavarok Taboraban! :) Kerdezz majd batran, bar mi is csak probalunk sokszor okosak lenni. :)))
Sziasztok!
Edis: gratulálunk!
Lányok nem tudtok olyan boltot ajánlani (leginkább Dél-Buda) ahol kismama fehérneműt árulnak?
Senki??:)))
Akkor irkálok itt magamnak!:P
Torna teljesítve.
Tudom, azt fogjátok mondani, hogy lüki vagyok, de legyen:)
Azon morfondírozom, hogy normális-e, hogy fogyok? Jó az addig rendben, hogy elkezdtem teljesen egészségesen étkezni meg majdnem minden nap tornázom és ez "normális" állapotban fogyással is járhat, de én kismami vagyok!!!
Nem gond ez? Mármint, hogy fogyok? (nem vészesen)
Mindenkitől azt hallom, hogy ennyit meg annyit hízott én meg itt állok 2kg mínusszal.
Ne keseregjek, inkább örüljek?:))))
Sziasztok:)))
Egér: gratula a vakondhoz a bébi lábai közt:D Bevallom, hogy nagyon írigykemen!!!!! Minden vágyam egy fiú pocaklakóóóóóóóó!!!!!!!!!
Zazuka: megkukkantottam a rendelőt az interneten, szimpi a hely:)
Bo:Apud párjával ne is törődj! Én már rég mondom, hogy azok az emberek gonoszkodnak, mondanak negatív dolgokat akik féltékenyek v. írigyek. Nem kell velük foglalkozni, sőt reagálni sem arra ami elhagyja a szájukat. Ez jobban fáj nekik:P
CSibe: tegnapi összeírásom lényege: Mi fog majd kelleni a babának. Aztán kigyűjtöttem az internetről azoknak a dolgoknak az árát, fajta/márka szerint amit szeretnék.
Pitypang:én szerintem üzletben fogom megvenni a pelenkázólapot. Azért nem a licites oldalon, mert ált. a legtöbb "áruló" Bp. és környéki. Én meg nagyon nem ott lakom. Szóval postaköltségestől többe kerülni mint úgy, hogy besétálok a boltba.
Egérkém! Ha a 15. hétben jártok igencsak van még idő kiatlálni mi is legyen a legény neve, ha valóban legényke!!!!:):):)
Gratulálok!!!!
Köszi, de még nem biztos! Még csak most leszünk 15 hetesek... de az a valami úgy nézett ki... : )) Nagyon bajba vagyunk a fiú névvel!!!
Megyek telefonálni! : )
Jo reggelt mindenkinek! :)
Ma konnyu volt elolvasni a lemaradast. Hat hol van mindenki? Vagy meg tart a hetvege - utohatas?
Sajnos latom, hogy Mandy is beteg, Nora szomorkas hangulatban van... Csibe dolgozik.
Nem tudom, mi szamit a topiktol valo elteresnek, de szerintem ezen a forumon semmi. Mert mi is a cim? Pocakosok es pocaklakok. Ez annyira tag fogalom, hogy a vilagon minden belefer, ami epp most velunk kapcsolatos. Szerintem. Mert ha az lenne a tema, hogy Varandossag, akkor ra lehetne fogni, hogy csakis a kismamasagrol "lehet" irni. Igy viszont, akik itt vagyunk es ami minket erint, barmi belefer. Szerintem. ;)
Lasd: sutik, gyumolcssalatak, bujos es nem bujos ferjek, vihar... :))) Ha itt lehet szelektalni, egy banattol valo megkonnyebbules sem tartozik kevesbe ide. Szoval szerintem ide minden tartozhat. :) Ugyis 90%-ban a kismamasagrol baeszelunk es a babakrol ezekben a honapokban. :))
Sziasztok!
Most csak gyorsan bekukkantok!
Voltunk a dokinál.... Úgy néz ki, hogy kukija van bébinknek!! : ))) Most így első pillantásra "úgy" nézett ki!!! : ))))))
Mmm, gyűlik a megrugdosni valók listája, fölkerült apud "kedves" felesége is.
:)
Kicsit megkésve, de válaszolok ám :)
Kellemes, családias a környezet. A dokim nagyon dícséri a csajt, aki a vizsgálatot csinálta, azt mondta a kolléganője volt.
Aranyos a csajszi, sokat ügyködött, hogy teljes arcú képet tudjon csinálni a babáról.
Legfőképpen az tetszett nagyon, hogy amikor időpontot kértem, nem hetekkel későbbre tudott mondani, hanem még azon a héten.
Reggelt lányok!!
Mandy!Kúrálgass,ne hagyd magad!!Azért egy kicsit pihenj is,mert amint látom lesz megint programod bőven.
Norahhh!Mi az hogy nem akarsz offolni..tessék csak kiírni magadból a bánatod!!Ez a batyu-mix nagyon bejönne nálam..a héten mindenki sokat sütizett.Palacsinta,batyuk,piskóta,torta,miegymás.:)
Kicsikata!Te pedig írogass egész nap,hogy mire hazajövök legyen mit olvasgatni rólatok is!!!:)
Pitypang!Igen a kandaló igazán romantikus.Szerencsére nem túl nagy,így túl sokat takarítani sem kell.Könnyen tisztába lehet tenni.:)
Most sajnos vár a meló.Ma van az utolsó napom a részlegemen.Holnap szbadnapos leszek,szerdán kezdek a pénztárban.Kicsit izgulok,hogy menni fog-e,de gondolom 1-2nap alatt belerázódom majd.
Mindnekinek szép napot!Ne szomorkodjatok csajok!
Csibék:)
Jó reggelt! Sziasztok!
Nahát... nem igazán kezdődik jól a nap...
Nóra! Offolj nyugodtan, sőt ma leszek msn-en és gyere panaszkodj!! Tapasztalatból tudom, hogy milyen jó leírni....
Mandy! Szegénykém... nagyon vacak amikor az ember babásan beteg... egyrészt szerintem nehezebben viseli, másrészt a segítség is (mármint gyógyszeres) elég szegényes...Jobbulást és tudod, citromos tea, méz... fekvés... stb....
Benvikről van valami hír????