Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Kettőőő???
Miért?
Nekem csak 1 volt, neked miért kell kettő?
Hogy álltok a légzésfigyelővel? Vesztek,
Én azzal vagyok úgy, hogy mi is felnőttünk anélkül is, és amúgy is az ágyunk mellett lesz a kisbabónk ágyikója is és szerintem felébrednénk ha baj van. Valahogy úgy gondolom azt megérzi az ember.
mellszívó?
Ma kaptam meg az eladó férjétől. Mondanom se kell liciten nyertem :)))
Nagyon rendik voltak, elhozták nekem, mert a csajszi férje itt dolgozik a környéken. Nagyon örültem neki.
Remélem sokat fogom használni.
Igazság szerint én úgy okoskodom, hogy nekem annyi, de aaannyi tejem lesz, hogy bébike nem fogja egyszerre mind megenni, úgyhogy a maradékot szépen lefejem. És mivel a mellszívóval gyorsabb, így több időm marad mindenféle másra (játék a babával, pelenkavasalás, főzés, alvás).
Persze az is lehet, hogy nem lesz elég tejem, vagy hamar elapad (mint ahogy a Domival is, de most nagyon eltökélt vagyok) és akkor nem lesz szükség a gépre, de valahogy nekem megnyugtató, hogy ha kell, csak benyúlok a szekrénybe.
Ugyan, ezt nem lehet túl korán kezdeni! Szopispárna lelőhelyek olcsón: www.szopiparna.hu vagy www. bugyortudor.hu (ha jól emlékszem)
És a szövet is választható és tök jó ágyneműk vannak.
Mostmár asszem mindenkinek megadtam így ezt a címet
Remélem nem kapok ki hoxától, hogy beírtam ide...
Csibe! Mi már akkor elkezdtünk vásárolni a kicsinek, amikor még csak 12-13 hetes voltam, mert nem bírtunk magfunkkal, és azóta is tart a láz. Már majdnem mindenünk megvan. :)
Sterilizálóból mi a mikrósat vettük, remélem jó lesz. Tapasztalatom ugyebár nekem is a 0-val egyenlő a témában. :)))
Megyek, hozok magamnak egy kis barack befőttet, mert megéheztünk nagyon, és most ehetünk is!
Jajj, még 2 olyan fránya terheléses cukorvizsgálat lesz amíg megszületik Levi baba, én nem tudom hogy fogom kibírni őket...
Ma meg ua. oldalon egy szopis párnát vettem... : ))))
Lehet, hogy túl korán kezdem.... De nem bírok magammal!!! : ))) mindenképp be akarok szerezni mindent a gyerkőcnek.......
Kata!
Az első sikerélmények!!Én tutira ki is nyúltam volna..
Megyek is megetetem a párom,meg a babóm.:)
Kata!
Az első sikerélmények!!Én tutira ki is nyúltam volna..
Megyek is megetetem a párom,meg a babóm.:)
Egér!
Nekem azt mondták,hogy jó a mikrós is.Ja,ma nézegettem a mellszívókat,a csaj meg lebeszélt róla,hogy minek az,ha amúgy is szoptatni akarok,majd beindul,lesz elég tejem.Érdekes az eladói hozzáállás..
Ebay?Na ezt az oldalt hallottam már.Mi a webcím?
Csibe:)
Sziasztok!
Èn az A...t elektromos sterilizálóját vettem a minap... használtan ebay-en keresztül.... kevesebb, mint a feléért... : )
Bubbaboo!
Én meg is kenem.:)
A szerelő még mindig nem jött,kezdek kicsit mérges lenni...egy hónapja szar a fűtés...de legalább a kandallóban ropogó tűz kicsit melegít.Ez vígasztal egyedül.:p
Úgyis veszel majd ezt-azt!!Nem bírod megállni.Én is azon pörgök napok óta,hogy mi mindent kell megvenni,hol,mennyiért.Februárban muszáj megkezdeni a vásárlást,nem akarok mindent az utsó pillanatra hagyni.Ti mikor kezdtetek neki megvenni a dolgokat?
Kérdés:sterilizálót szerintetek érdemes venni?Ha igen,milyet??
Mandy!
Örülök,hogy midnen rendben Bálinttal.Nem semmi súlya van már most,egy igazi kis stramm kölök lesz belőle.Nálunk még azt sem tudom megkérdezni,hogy mekkora a babóm,mert ugye semmi vizsgálatomnincs és nem lesz..de próbálok nem keseregni ezen,bár néha nagyon szeretném tudni,hol tartunk és látni ahogy fejlődik.Így az marad,hogy veletek együtt örülök minden apróbb-nagyobb dolognak.:)
Pihenj te is sokat!Párom is valami ilyesmibe esett bele.Másfél hete kúrálgatom,szerencsére én még nem kaptam el.:)
Pitypang!
Én mit szóljak??13hetesen voltam idekint.Aztán most 21hetesen a 4d.Megkérdeztem a dokit,azt mondta már több nem is lesz..:((
De van dvd-m az én kis cuncásomról,így megnézhetem,amikor csak akarom.
Nemsokára már nem lesz helye annyit mozgolódni,úgyhogy most élvezd ki ezeket a napokat még!A pozitív gondolkodás meg elengedhetetlen ebben a trágya(bocsi)világban..:)
Ekka!!Be az ágyba,mond a párodnak,hogy kúráljon ki!!!!Gyógyulgass!
Pitypang!
Jó a"vicc" és nagyon találó.
Neveknél meg nem lehet olyat találni,amiért mindenki odavan/lesz.A lényeg úgyis az,hogy az apuka és az anyuka meg legyen elégedve vele.Úgyis ők döntenek ebben a kérdésben.A Lénárd is jó név,nekem legalábbis tetszik.
Sziasztok lányok,
csak jöttem 'beszólni', aztán megyek is lefeküdni, mert nagyon vacakul vagyok :(
Szóval az UH-on minden rendben volt, a nő még le is cseszett kicsit, hogy hogy gondolhattam rögtön a legrosszabbra, (hogy a kevés magzatvizet valami szervi baj okozhatja a babánál). A magzatvíz most teljesen normális volt. A méreteket majd holnap megírom a naplómban, amit már most kiemelnék, hogy 2200 gramm a súlya, tehát két hét alatt 250 grammot hízott. Tudom, hogy ilyenkor nagyon megindul a súlyuk, de akkor is olyan hihetetlen. Persze örülök neki. Már nem sokkal kisebb, mint én mikor születtem (én a 35. hétben születtem).
Most megyek. Puszi nektek, jó éjszakát!
Itt vagyok, ragyogok!
Pont most beszéltem skype-on Édesanyámmal, olyan jóóóó volt! Kár, hogy nem lehet itt velem, mikor megszületik kicsi Maja :-((
Mondtam neki, hogy nézzegesse meg a mi kis társaságunkat, hogy milyen jókat szoktunk "eszmecserélni"! És innen napi infót kaphat rólam, hogy ez eddig nem jutott eszembe! Valahogy nem beszélünk túl gyakran, de most, hogy egyre többet leszek itthon, sűrítjük majd az alkalmakat! :-))
Ja, és mégis én mentem vásárolni a drágámmal, látni kellett volna, ahogy a tisztítószeres polcok között kézen fogva vezetem és mutogatom, hogy mit, hol talál! Vicces volt...nem köti le túlzottan a téma, de muszáj lesz!
Gyorsan visszaolvasok! Kiváncsi vagyok a mai UH termésre!!!