Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Majd kipróbálom. Megbeszélem Vele, hogy tegyen jót anyának és vágjon v. rúgjon jó bele anyuciba! (belülről)
:))))))
Ez naggggggggggyon csúcs!
Hol találtad?
Írd meg légyszi.
És nem is olyan sok, ahot képest hogy egy síma kiskád 2-3000 Ft.
Oda is lehet, de nem "kötelező"
Közben találtam egy hőkijelzős kádat is és csak 4900ft.
Erről is van kép az adatlapomon:P
Akkor szerintem nem arra gondoltam, mint Te.
Bocsi.
Igen. Mindjárt teszek fel képet róla.
Beleteszed a babát és nem kell közben fogni, tudod nyugodtan pancsiztatni és még kiskád sem szükséges hozzá.
Hát nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de azt én úgy tudom, hogy egy kiskádba helyezhető székszerű tünemény, amire ráülteted a babát és úgy fürcsizik.
Az A... áruházban a nagy babacucc leértékelésnék én is láttam ilyet.
Közben találtam olyat is, hogy fürdető fotel.
Mit hallottatok róla?
Az én fantáziámat beindította:P
Pitypang Drága!!!!!
Megtaláltam a kádat:)))) A kádra helyezhető kádat!!!!!:)))))))))))))))
Juhéééééééééé-csuhééééééééééééé:D
Úgy örülök neki mintha már holnap kellene:P
Sziasztok csajok!
Lassan szemüveget kell iratnom, mert az olvasásba megy tönkre a szemem.
IGAZOLÁS: Majd meg haltam a fejfájástól, élni sem volt kedvem. Egy darabig figyelemmel kísértelek Benneteket, de aztán feladtam. Mindíg így járok, ha nem iszom meg felkelés után a napi feketémet. Az egész napomra rányomja a bélyegét.
Ma meg reggel a nevelési tanácsadóban kezdtünk, mert jövőre nem indul jó tanári páros a suliban, ráadásul 8 éves gyerekekkel lenne tele, úgyhogy
úgy döntöttem hogy 2008-ban viszem suliba. Akkor viszont nagyon jó pedagógusok lesznek és ezt ki kell használni! Nem mindegy, milyen alapokkal indul egy gyerek az életre. Szóval ma délelőtt szervezkedtem a suliban meg az oviban és úgy néz ki, hogy sikerülni fog.
Vandancsi!
Kórház: Nálunk úgy zajlik, ha előbb befektetnek, akkor használhatod a saját pizsidet, szülés alatt és a gyermekágyas napokban kötelező a kórházit használni. Az első két-három napban, amíg erős a vérzés nem lehet bugyit venni, max ha Wc-re mész akkor tehetsz be cuccot, hogy ne húzd magad után a nyomvonalat. Síma szülés után egy óráig még a megfigyelőben tartanak, közben jókat vizsgálgatnak, hogy összébbment-e már a méhed.
Miután lekerültél a szobába, egy óra múlva jön a nővérke, elkísér tusolni, de nem sok hasznát veszed, mert a folyosón várja hogy végezz.
Varratszedés előtt én alaposan letusoltam, kiáztatva a varratot, mert így hamarabb kicsusszan és nem is fáj annyira.
Ekkor adtam oda a dokinak a pénzt.
A baba-mama szobában meg megkérdezik, hogy elvigyék-e éjjelre, vagy fürcsi után hozzák vissza.
Mandy! Marcell 3 nappal előbb, Bianka 5 nappal később jött. Nem törvényszerű, hogy a második előbb jön.
Kiskád és fürdetés. Mi az asztalra tettük a kiskádat, tök kényelmes volt.
Én használtam kengurut és nagyon szerettem.
Olyan helyre vettem fel, ahol babakocsival gázos volt közlekedni. Még a buszon is előbb átadták a helyet mert a kedves utasok a kocsira valamiért nagyon haragszanak.
Sziasztok Pocisok:)
Elkezdtem olvasni,(vissza)hát nem sokra jutottam, mert annyir ítok, hogy ihajjjjj-csuhajjjjjjj:P
Bubbaboo:örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatokon:)
Mandy: remélem napról napra jobban vagy:) Legyőzni a betegséget!!!
Pitypang: kád téma. Én olyan lüki vagyok, hogy még. Jó múltkor kinéztem egy olyan kádat amiről beszéltél. (nagykádra tehetős, leengedős) Nem is volt drága, ha jól emlékszem 5 ezer ft körül volt. Persze nem jegyeztem meg, hogy melyik oldalon láttam, de még el sem mentettem. Már 3 hete keresem a lapot, de nem találom:((((((
Mandy, kuldtem privatban kettot is. Hatha... :)
Eger, en epp igy jartam, csak nem ilyen nagy dologgal, hanem kis sapi csomaggal. Elfelejtettem licitalni ra, aztan masodszor is feltettek, de lecsusztam rola, megvette mas dragabban. :)))
Ja, látom priviztél. Vélaszoltam is ;-)
Na ebéd, aztán kis pihi.
Puszi nektek és mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
Na ezt muszáj leírnom, hogy mi történt velem a múltkor ezzel a bizonyos licitálós oldallal.... : )
Kinéztem egy tök jó kis Maxi Cosi babahordozót lábzsákkal együtt! Tök jó állapotban volt. Beállítottam a megfigyelést, de azzal a tudattal, hogy biztos jó drága lesz el is felejtkeztem róla... A licit után egy nappal megnéztem: Senki sem licitált rá!!!! A csajnak mégegyszer fel kellett tennie! : ))) Aztán meg tényleg jó drágán elment........ Akkor aztán tényleg bosszankodtam!!! : )))))
En is rajottem, hogy neha kell merlegelni, hogy megeri-e valoban. En is neztem ugye a hordozokat es sokszor majdnem annyi, amennyiert kapok mar ujat. Hozzaszamolom a postakoltseget, meg azt, hogy megsem uj, akkor nem eri meg. Most erre a mai szervezesre nagyon kivancsi vagyok. :) Soha nem kaptam meg igy csomagot, nem tudom, ha ma feladja, mikor kapom en meg azt? Holnap mar? Vagy csak jovo heten?
Eger, nem tudom, mi a kinalat, de biztos lesz masik is, mire megszuletik a baba es hasznalja is. :)
brühühü............ : (
Rámnyomtak.... De sebaj, annyiért úgysem vittem volna el a szőnyeget.... össz-vissz (szállítással) lett 16 Eur.... újonnan meg lehet kapni 26-ért....
Még figyelek egy párat! : )
Mandy, te kerestel merev alju pelenkazomatracot? Kersel meg? Epp talaltam a licitalosdin egyet, ha gondolod... Sot. Atkuldom privatban a linket es megnezed, ha gondolod.
(Persze, ha te kerested... :))