Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

8570. Ekka (válaszként erre: 8568. - Pitypang)
2007. jan. 25. 15:08

Majd kipróbálom. Megbeszélem Vele, hogy tegyen jót anyának és vágjon v. rúgjon jó bele anyuciba! (belülről)

:))))))

8569. Edis
2007. jan. 25. 15:08
Sziasztok! Látom ma is termeltetek. Sajna bennem is bújkál valami...:( Csak lázam ne legyen, mert akkor nem tudom mit fogok csinálni. Ha esetleg lesz akkor mit szabad bevenni? Mondjuk így az első időszakban ez elég ciki. :(
8568. Pitypang
2007. jan. 25. 15:05
Eloszor tenyleg olyan kis buborekos erzes. Eleinte Buborek Babanak hivtam. :)) Hamarosan megerzed! Nekem es ahogy hallom, masoknak is eleinte csak este volt egyertelmu a mozgas. Furdes utan, vizszintes helyzetben, amikor mar nyugi van, o munkaba fog! :)
8567. Ekka (válaszként erre: 8565. - Pitypang)
2007. jan. 25. 14:59
Forgolódó baba:))) Annyira jó lehet. Én nem kérek sokat csak "bugyborékoljon" már a pocim:P
8566. Ekka
2007. jan. 25. 14:58
Raktam fel egy édes képet. (baba a fürdető fotelban:P)
8565. Pitypang
2007. jan. 25. 14:57
Huu, ugy forgolodik a kis Picurkam, hogy ilyen meg nem volt talan soha! Vagy csak en nem ereztem ennyire? Ezek nem rugasok, hanem erzem, ahogy fordul. Mar jo nagy is, gondolom egyre kisebb a hely neki. :) Mintha ki akarna fesziteni a hasamat elol. :)) Nem faj, csak nagyon erzem es nagyon uj. :)
8564. Pitypang (válaszként erre: 8552. - Ekka)
2007. jan. 25. 14:55
Ja, ezt a hozzaszolast nem lattam. :) Es hol van ez a hires kad? Csak mert arra gondoltam, ha nagyon bejonne es megsem kapjuk meg az ismerosoktol, akkor kellene egy talan. Csak sajnalom azt, amit megvettem mar. Olyan kis szep! Nekem tetszik. Kicsit atlatszo, kek, gumi csuszasgatlo csikokkal az aljan. Egyszeru, de az volt a Kisfiam elso kis holmija! :) Szoval szeretnem, ha hasznalhatna. :)
8563. Ekka
2007. jan. 25. 14:53
Pitypangn írom a kádra szerelhető kád címét, Norahhh Neked meg a hőkijelzős csodát:) (priviben)
8562. Pitypang
2007. jan. 25. 14:52
Ekka, hogy te miket nem talalsz folyton! :)))
8561. norahhh
2007. jan. 25. 14:49

Ez naggggggggggyon csúcs!

Hol találtad?

Írd meg légyszi.

És nem is olyan sok, ahot képest hogy egy síma kiskád 2-3000 Ft.

8560. Ekka (válaszként erre: 8559. - Norahhh)
2007. jan. 25. 14:39

Oda is lehet, de nem "kötelező"

Közben találtam egy hőkijelzős kádat is és csak 4900ft.

Erről is van kép az adatlapomon:P

8559. norahhh
2007. jan. 25. 14:38
De erre gondoltam, csak én úgy kombináltam, hogy ezt kiskádba kell tenni.
8558. Ekka (válaszként erre: 8557. - Norahhh)
2007. jan. 25. 14:37
Semmi baj:)
8557. norahhh (válaszként erre: 8556. - Ekka)
2007. jan. 25. 14:36

Akkor szerintem nem arra gondoltam, mint Te.

Bocsi.

8556. Ekka (válaszként erre: 8554. - Norahhh)
2007. jan. 25. 14:30

Igen. Mindjárt teszek fel képet róla.

Beleteszed a babát és nem kell közben fogni, tudod nyugodtan pancsiztatni és még kiskád sem szükséges hozzá.

8555. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 8552. - Ekka)
2007. jan. 25. 14:30
Elküldenéd a címet nekem is! Engem is érdekel! :)))
8554. norahhh
2007. jan. 25. 14:28

Hát nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de azt én úgy tudom, hogy egy kiskádba helyezhető székszerű tünemény, amire ráülteted a babát és úgy fürcsizik.

Az A... áruházban a nagy babacucc leértékelésnék én is láttam ilyet.

8553. Ekka
2007. jan. 25. 14:15

Közben találtam olyat is, hogy fürdető fotel.

Mit hallottatok róla?

Az én fantáziámat beindította:P

8552. Ekka
2007. jan. 25. 14:10

Pitypang Drága!!!!!

Megtaláltam a kádat:)))) A kádra helyezhető kádat!!!!!:)))))))))))))))

Juhéééééééééé-csuhééééééééééééé:D

Úgy örülök neki mintha már holnap kellene:P

8551. norahhh
2007. jan. 25. 14:02

Sziasztok csajok!

Lassan szemüveget kell iratnom, mert az olvasásba megy tönkre a szemem.

IGAZOLÁS: Majd meg haltam a fejfájástól, élni sem volt kedvem. Egy darabig figyelemmel kísértelek Benneteket, de aztán feladtam. Mindíg így járok, ha nem iszom meg felkelés után a napi feketémet. Az egész napomra rányomja a bélyegét.

Ma meg reggel a nevelési tanácsadóban kezdtünk, mert jövőre nem indul jó tanári páros a suliban, ráadásul 8 éves gyerekekkel lenne tele, úgyhogy

úgy döntöttem hogy 2008-ban viszem suliba. Akkor viszont nagyon jó pedagógusok lesznek és ezt ki kell használni! Nem mindegy, milyen alapokkal indul egy gyerek az életre. Szóval ma délelőtt szervezkedtem a suliban meg az oviban és úgy néz ki, hogy sikerülni fog.

Vandancsi!

Kórház: Nálunk úgy zajlik, ha előbb befektetnek, akkor használhatod a saját pizsidet, szülés alatt és a gyermekágyas napokban kötelező a kórházit használni. Az első két-három napban, amíg erős a vérzés nem lehet bugyit venni, max ha Wc-re mész akkor tehetsz be cuccot, hogy ne húzd magad után a nyomvonalat. Síma szülés után egy óráig még a megfigyelőben tartanak, közben jókat vizsgálgatnak, hogy összébbment-e már a méhed.

Miután lekerültél a szobába, egy óra múlva jön a nővérke, elkísér tusolni, de nem sok hasznát veszed, mert a folyosón várja hogy végezz.

Varratszedés előtt én alaposan letusoltam, kiáztatva a varratot, mert így hamarabb kicsusszan és nem is fáj annyira.

Ekkor adtam oda a dokinak a pénzt.

A baba-mama szobában meg megkérdezik, hogy elvigyék-e éjjelre, vagy fürcsi után hozzák vissza.

Mandy! Marcell 3 nappal előbb, Bianka 5 nappal később jött. Nem törvényszerű, hogy a második előbb jön.

Kiskád és fürdetés. Mi az asztalra tettük a kiskádat, tök kényelmes volt.

Én használtam kengurut és nagyon szerettem.

Olyan helyre vettem fel, ahol babakocsival gázos volt közlekedni. Még a buszon is előbb átadták a helyet mert a kedves utasok a kocsira valamiért nagyon haragszanak.

8550. Ekka
2007. jan. 25. 14:01

Sziasztok Pocisok:)

Elkezdtem olvasni,(vissza)hát nem sokra jutottam, mert annyir ítok, hogy ihajjjjj-csuhajjjjjjj:P

Bubbaboo:örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatokon:)

Mandy: remélem napról napra jobban vagy:) Legyőzni a betegséget!!!

Pitypang: kád téma. Én olyan lüki vagyok, hogy még. Jó múltkor kinéztem egy olyan kádat amiről beszéltél. (nagykádra tehetős, leengedős) Nem is volt drága, ha jól emlékszem 5 ezer ft körül volt. Persze nem jegyeztem meg, hogy melyik oldalon láttam, de még el sem mentettem. Már 3 hete keresem a lapot, de nem találom:((((((

8549. Pitypang
2007. jan. 25. 13:22

Mandy, kuldtem privatban kettot is. Hatha... :)

Eger, en epp igy jartam, csak nem ilyen nagy dologgal, hanem kis sapi csomaggal. Elfelejtettem licitalni ra, aztan masodszor is feltettek, de lecsusztam rola, megvette mas dragabban. :)))

8548. mandy (válaszként erre: 8547. - Mandy)
2007. jan. 25. 13:21

Ja, látom priviztél. Vélaszoltam is ;-)

Na ebéd, aztán kis pihi.

Puszi nektek és mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!

8547. mandy (válaszként erre: 8541. - Pitypang)
2007. jan. 25. 13:13
Pitypang, aranyos vagy. Bár éppen megfigyelek egyet, de muti, te mit találtál? :))
2007. jan. 25. 13:13
AztánAztán... : ))))
2007. jan. 25. 13:11

Na ezt muszáj leírnom, hogy mi történt velem a múltkor ezzel a bizonyos licitálós oldallal.... : )

Kinéztem egy tök jó kis Maxi Cosi babahordozót lábzsákkal együtt! Tök jó állapotban volt. Beállítottam a megfigyelést, de azzal a tudattal, hogy biztos jó drága lesz el is felejtkeztem róla... A licit után egy nappal megnéztem: Senki sem licitált rá!!!! A csajnak mégegyszer fel kellett tennie! : ))) Aztán meg tényleg jó drágán elment........ Akkor aztán tényleg bosszankodtam!!! : )))))

8544. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 8543. - Pitypang)
2007. jan. 25. 12:59
Persze persze!!! Nem bánkódom én!! : ))) Csak egy ici-picit! : )
8543. Pitypang (válaszként erre: 8542. - 2a5bff1a1e)
2007. jan. 25. 12:50

En is rajottem, hogy neha kell merlegelni, hogy megeri-e valoban. En is neztem ugye a hordozokat es sokszor majdnem annyi, amennyiert kapok mar ujat. Hozzaszamolom a postakoltseget, meg azt, hogy megsem uj, akkor nem eri meg. Most erre a mai szervezesre nagyon kivancsi vagyok. :) Soha nem kaptam meg igy csomagot, nem tudom, ha ma feladja, mikor kapom en meg azt? Holnap mar? Vagy csak jovo heten?

Eger, nem tudom, mi a kinalat, de biztos lesz masik is, mire megszuletik a baba es hasznalja is. :)

2007. jan. 25. 12:44

brühühü............ : (

Rámnyomtak.... De sebaj, annyiért úgysem vittem volna el a szőnyeget.... össz-vissz (szállítással) lett 16 Eur.... újonnan meg lehet kapni 26-ért....

Még figyelek egy párat! : )

8541. Pitypang
2007. jan. 25. 12:41

Mandy, te kerestel merev alju pelenkazomatracot? Kersel meg? Epp talaltam a licitalosdin egyet, ha gondolod... Sot. Atkuldom privatban a linket es megnezed, ha gondolod.

(Persze, ha te kerested... :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook