Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nem semmi árak!
ekem a háziorvosi asdzisztens adta be, aki összerakta, aztán leejtette, begurult az íróasztal alá. Èn meg szívinfarktust kaptam, hogy receptet mèg szerzrk, kiváltani sem egyszerű, pláne beadatni, mindezt mèg aznap. De hál' Istennek nem lett baja.
Köszi,de tényleg egyszerű.
Én 175 euro èrt vettem Nèmetországban, nálunk Ausztriaban 230 euró 1 Depot szuri. Jó hogy lehet kapni 🤣
Kellett már beadnom 800 eurós Injekciót is, na attól levert a víz hogy elcseszem 😁
akkor Te nagyon bátor vagy:-) és ügyes.
én nem mertem volna nekiállni, plusz támogatás nélküli receptre kaptam és 30akárhány ezerért nem akartam kísérletezni.
szia.
melyik dokinál voltál, aki ilyen szimpi volt? nekem eddig vegyesek a tapasztalataim. voltak nagyon kedves dokinők, ill. egy ijesztően szigorú, meg ugye a sztárdoki, de őt inkább hagyjuk.
Szia, én Ausztriaban élek. Endometriózis miatt többször kellett Depot injekciót beadnom. A Klinikan megmutatta az asszisztens,és otthon hasba kellett szúrnom.
Az első alkalom Parás volt, nagyon hosszú a tű,de simán ment 💪
Azért van a fórum, hogy kérdezzen az ember :)
Nem kell a geniumba járni, es szerintem mindegy, hogy pozsony vagy csehország, az a lényeg, hogy ismerik a szitut :)
En pl csak akkor megyek oda, ha konkrétan van valani cél. Pl a 9 napi UH-ra mentem. Elmondtam telefonban, hogy mi a téma, és mondtam, hogy ennek keretében x ciklusnapra előirtak egy nyálkahártya vastagság vizsgálatot, szóval mindegy ki, akihez aznapra hely van. Nagyon rendes doki volt. Nagyon pozitívan állt a dologhoz, sokat emlekeztem a várakozás alatt a bíztató szavaira. :)
Köszi, és ha én nem akarnék oda járni más célból,csak szimplán felhivhatom őket,h szeretném beadatni az injekciót? Van egy nagyon cuki nőgyógyász doktornőm,aki vállalta az uh-t és a terhesgondozást,de az nem jutott eszembe, hogy a szurival mi legyen.
Mondjuk én Pozsonyba járok, nem a csehekhez,de gondolom az mindegy.
Ez az amit te javasoltal?
Hát otthon semmi esetre sem adnám be :)
De köszi a tippet a geniumrol.
Szia. Én a geniumban adattam be, pár ezer forint volt a beadás. Otthon szerintem nem olyan egyszerű beadni, mert nemcsak egy sima fecskendő, mint mondjuk clexane, hanem elő kell készíteni beadás előtt. Plusz izomba kell, nem a bőr alá. És ami még fontos, hogy hűtve kell tartani!
Amúgy tudom,hogy ez a protokoll, de személy szerint mindenkit lebeszélnék róla. Nagyon rosszak a mellékhatások. Részemről semmi pénzért nem adatnám be újra.
Én pont ma kértem meg a nőgyógyászom,hogy tegye fel a felfőbe, mert jövő héten be kell adni. Azt hittem itthon aférjem beadja és kész. De a doki aztmondta, h ő inkább beadja, mert ez nagyon speckó.
Mennyit fizettetek érte? Neten láttam elég borsos, vagy fel lehet kiemelt eü támogatásra is írni?
Nekem az itthoni nőgyógyász 3 hónapot mondott,az Iscare ajánlása a második oltás után 2 héttel.
Én oltalom magam.
Én Ausztriaban élek. Nem áll rendelkezésre elegendő oltóanyag,de már azt forszírozzák hogy mindent ahhoz fognak kötni.
Ha akarnám sem tudnám magam most beoltatni.
Jelentkeztünk,de még vissza sem szóltak. Elvileg nyárra írja a tervezet hogy a köznèp is megkaphatja.
Nálunk a lombik Klinikák azt mondják hogy nyugodtan oltasd be magad és ha nem lép fel mellèkhatás akkor már pár nap múlva kezdheted a stimulációt 🤷
Remélhetőleg addigra már terhes leszek.
Amúgy még annyit tennék hozzá a témához, hogy:
1. aki oltásra megy, az előtte nézesse meg, hogy nem esett-e már át rajt tünetmentesen, mert kb. 3 hónapnak kell eltelnie a betegség és az oltás között (ezt immunológussal egyeztetve írom le),
2. ezt az oltást a jelenlegi tudás szerint ismételni kell évente egyszer/többször (ez még változhat, de most ezt tudjuk), tehát aki oltat, annak két oltás közé kell beidőzíteni a lombikot.