Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon gratulálok, csak így tovább! 😁
Volt/van valami tüneted, amiből gyanakodtál?
Még március 1-én hetfőn még nézetek, kint aznapi eredményt kérnek. Lehet, hogy emlitettem mar, de aznap van az évfordulónk ❤
Doki márc 11. Picit korai, de aznap megy a hugicám, aki hamarosan szül és bekunyiztam magam a dokijához.
Egyébkent a sztori röviden így egyben, hátha valakinek tudok ezzel segiteni.
November elején jelentkeztünk az RG-be, bekerték a leleteket, online volt egy konzultáció, ott mindent pontositottunk. Decemberben megkaptuk a gyógyszerlistát, január legelején jeleztek, hogy lenne donor.
Összehangolásra Marvelont kezdtem el szedni a karacsonyi mensitol. Kaptam depot injekciot. Mensi kezdetetől 3x1 estrofem, 9. napon nyh 8.5mm. február 10en volt a donor leszívasa, onnantól ment 2x4 utro, 15én beültettek egy 5AA hatching blasztocisztát. Kértünk MACS szűrest, bár a spermiogram jo volt, de akcio keretén belül ingyen adták, valamint kértünk EmbrioGlue-t is. 10 petesejtből 8 termékenyült meg, 7 maradt egy nap múlva, majd 6, 5. napon maradt meg egy 3AA blaszto, aki sítáborba került, a többiek sajna nem fejlődtek tovább.
Progik alakulása:
Et+0 58nmol/l, Et+2:69, Et+4:62 itt megijedtem es elkeztdem a prolutexet, et+7:87.
Egyeb gyogyszerek: Beülti elött intralipid enyhe NK-ra, 8mg Medrol enyhe TH1 túlsúlyra, Clexane 0,4 es aspirin protrombin elleni antitest, es a 2 féle MTHFR mutációra. Fél bromocriptin a kicsit magasabb prolactinomra, Letrox 150et szedek mert Hashimotos vagyok.
Szedtem E-vitamint 2-3x 400mg, feltornáztuk a D-vitaminomat 100 fölé, Pocaklakó vitamint szedtem. Ittam fehérjét, beülti után 4 napot otthon ténferegtem lájtos üzemmódban.
Ezenkivül drukkolt egy rakás ismerős és termeszetesen ti is ❤, azóta is rajtam van a "varázskarkötőm", csináltunk a lányaimmal babahivogato varázsamulettet ásványokból, amit azota is hordok, valamint leirták 1000x, hogy kistesojuk lesz :D Nyilvan ez utóbbi praktikák inkább csak a várakozás psziches feldolgozásában segítenek, nem ment el az eszem teljesen, nyugi :D Ami inkabb segít, hogy volt bennem egy nyugodtság, hogy itt már a falon is átmentünk ezért a porontyért, szóval tuti sikerül.
Valojában ami nálam gond lehetett, azok az autoimmun folyamatok es a rohadt erős immunrendszerem, es hogy 6 év alatt addig stimulalgattunk, míg elfogytak a petesejtek, így maradt a donor.
Hát ennyi :)
De jó!
Gratulálok!
Nagyon szépen köszönöm! :) Persze ez még csak az első jel és nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. 6 év full sikertelenség után, a felhők felett járunk :)
Köszönöm a sok-sok jelet, amit napról napra biztatásképp küldtetek! ❤
Sziasztok! Párom DNS fragmentáció eredménye a felső határ felett van néhány %-kal és a spermiogramja sem tökéletes Bagócsi szerint. Klinika most feltette a nagy kérdést, hogy garancia nélkül is bele merünk-e vágni a petesejt donoros kezelésbe vagy donorembriót kérünk?
Nyilván ők is hárítják a felelősséget. Kérdésem az lenne, hogy járt már így valaki, hogy ennek ellenére belevágtak a donoros a és sikerült is.
Sziasztok Lányok!
Bodottá van :) :) :)
ET+7 HCG 70 IU/L
ET+9 HCG 179 IU/L
Szóval juhhhú :)
Meg akartam várni a második eredményt az első után, mielőtt nektek titkosan elárulom :)