Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Koma! Nagyon boldog szülinapot és kívánom,hogy minden álmod teljesüljön!! :*
Crinone-nál nekem is ilyen volt,akkor tudtam,hogy itt az idő kiszedni a felesleget! :)
Ma reggel nekem is szurkált a hasam, petefészkeim kezdenek helyreállni, mert már nincs olyan nagy hasam :)Kicsit mozogtam reggel, meglepi reggelit csináltam :)
Nagyon remélem, hogy együtt örülünk pár nap múlva :)
Jó reggelt!
Nàlam is megjelent a viszketés. Remélem csak a crinon mart fel, nem gomba. Öblítettem is, nem semmi cucc jött ki. Fújkálom first-tel, majdcsak segít valamit.
Talán kicsit jobban vagyok, eddig 4 hónapos terhesnek néztem ki, ma már csak 3 :) De azért eléggé zavar hogy így feszít a hasam.Szerdán kell mennem UH-ra remélem javulást fog lárni a doki.
3 napos babóknál mikor van a beágyazódás?
Jobban vagy?
Janerika, veled minden rendben?
Akkor téged szinte a Jézuska hozott, engem meg a Mikulás. :)
Tényleg elcs*szett széria vagyunk. Lehet hatással volt rànk Csernobil. Na, jó , csak ez a széria lépett reprodukciós időszakba...
Ildikém! Pszt, csitt van,tuuudoood? Neeem sokàra!Köszönöm!!! :)
Én is csatlakozom a sorba, 1983. december :)
És mi is március környékén megyünk következőre.
Nagyon köszi! Hát én is kíváncsi vagyok már. Ez a bizonytalanság a legrosszabb. De csak azért is kibírom, mert egy falsch eredmény így vagy úgy rosszabbul esne. Szeretek biztosra menni. Hanyadikán születtél? Március is hamar itt lesz. Addig ha teheted igyál lúgosító teát, jógázz, relaxálj.
Ma elkezdtem olvasni Vass Virág: Sohanő c. könyvét. Le sem tudom tenni. Olvassátok el az ajánlót a neten. :)
Biztos szerencsét hoz a szülinapod. Amúgy a számokat nagy vonalakban én is másolom. 83-as vagyok én is, nekem is decemberben van a szülinapom. :) Szép kis társaság vagyunk. Remélem a babásodásban is csatlakozunk Vicához. Bár mi csak márc. környékén tervezzük a folytatást.
Most neked szorítok , hogy szép magas legyen a hcg-d.
Hát én a türelmetlen fajta már hét órakor ott voltam a medi nyitásnál, rögtön kaptam is a csövet és a labor hét órai nyitásánál is ott voltam. :-D
Köszönöm, hogy kedvelsz. Szerintem nem vagyunk idegenek, mert mind ismerjük egymás helyzetét és problémáit.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?