Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Következőre sikerül nekünk is!
Egyébként szerintem is egyre keményebbek leszünk a sikertelen beültik után,bár én eléggé kivoltam a harmadiknál is, de már hamarabb túltettem magam rajta, mint korábban....
A férjek ijenkor jobban aggódnak mint mi! :)
Próbáljátok meg, hogy nagyon lassan nyomjátok. Nekem egy sem kékült be. Már kezdek gyanakodni, hogy lehethogy nem is hatott. :O
Ez nagyon jó! Nem tudom melyik nap menjünk? Én már hétfőn mennék! Tegnap este megijedtem, volt pár csepp piros vér a wc papíron, azóta semmi. Meg sem mertem mondani a páromnak, így is kapom, hogy nem vigyázok magamra. Egyenlőre inkább nem élem bele magam, ne legyen akkora csalódás.
Hová lehet még szúrni, mert a tegnapi esti még mindig fáj?
Megjöttem, minden rendben találtak odabent, petefészkeim még nagyobbak, hasüri folyadékom nincs.Megkérdeztem hogy látja e a babókat, erre csak mosolygott :) az kicsit még korai lenne :)
Mutattam a hasam hogy milyen szép kék a sok szuritól, elvileg ez normális, de aranyosan mutatott még pontokat ahova még nyugodtan szurhatom.
Hétfő vagy kedd már mehetek vv-re, Erikával megyünk együtt :)Remélem nagyon jó híreket kapunk majd!
Az biztos! ... és mennyi idióta van...
Köszönöm neoma! :*
Igen neoma, nagyon jól ismerjük a szakértőket! Ha ki vagy borulva az a bajuk, ha nem akkor az. És mellette fogalmuk sincs arról, milyen a lombik.
Most a terhesszakértők okosságaival vagyok tele. A kedvencem, hogy nem lehetek 8 hetes terhes és ne a menzesztől számoljam, mert két hétig még nem foganhattak meg a babák. :-D
Koma nagyon sajnálom :(
Annak örülök hogy mész előre...az ilyen csakazértisemből lett Bogi :)
Azzal meg ne foglalkozz hogy ki mit mond arra hogy nem vagy per pill kiborulva....én is megkaptam anno hogy érzéketlen vagyok, meg nem is érdekel a dolog, csak azt nem érti senki, egy idő után ezt csak így lehet végigcsinálni....
Jaj! Tündér vagy, köszönöm szépen! Nem adjuk fel, még neeeem, menni kell tovább! :*
Köszi neked is Mano-Gabi!
sajnálom koma :(
Bocis majd januárban ha megbetegszek abban a hónapban kezdünk, tehát februárban lesz valamikor a fet.
14 hét??? jesszus....
én már lassan túl lennék a felén :( na lépek is mer itt mindig agyalok
pussz csajok
Beülti előtt is hasi UH-on nézte meg a doki, hát amikor mutatta a méreteket én is ledöbbentem... és tényleg visszaolvastam, azt írtam hogy kétszeresére nőtt a petefészkem... de azt lehagytam hogy a méhem kétszeresére.Nem volt egyszerű és szerintem ezért fájt rettenetesen a beülti is.Remélem kis babóim érzékelik, hogy anyuci mit meg nem tesz értük :)))))
Biztos rákérdezek majd hogy lát e valamit??? :)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?