Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Megpróbálok előbb odaérni, max a párom majd utánnam jön!Tartjuk egymásban a lelket!Gondolom hárman leszünk, biztos gyorsan megkapjuk a babákat!
Nagyon remélem, hogy tényleg 2 lesz. Mi reggel 8-ra megyünk, mert holnap nem lesz leszívás, így fél 9 körül már meg is csinálhatják. Szerintem ti is jöhettek hamarabb, ne nektek úgy jobb.
Én is fogom szúrni magam :) Mindent bedobok, hogy tuttira menjünk :)
Köszi!
Ez az, menj biztosra! :) Szerintem úgy sem tudod túladagolni, ha én pl. prolutex mellé is kapom.
Szurkolok neked hogy a kis angyalka veled maradjon!Remélem hamarosan jó híreket olvashatunk rólad :)
Ma reggel nyomtam, akkor lehet késő este még egyet felteszek és akkor majd ha hazértünk itthon folytatom.Talán abból is valami felszívódik :)
Az elsőnél egyébként még hittem, hogy nekünk elsőre sikerül, másodiknál nagy volt a csalódás, hogy már megint nem, de most valamiért nem agyalok rajta annyit. Elfogadtam, hogy úgy is az lesz, amit az agyalkáink akarnak. Elfogadtam, hogy ha a gyermekünk akar már minket akkor jön, ha nem, akkor csinálhatok én bármit... :)
Majd csak beülti után. Ami bent van, azt úgyis kimossák. :) Én beülti előtt mindig esténként nyomtam, beülti után viszont ahogy hazaértünk már be is nyomtam. Sőt egy kicsit csaltam annyit, hogy naponta fél órával előre is hoztam, hátha...
Én eltennék egyet fagyiba. Mert nagyon rizikós ha a háromból mind megtapad. Nekem nem kellett feltenni az utrot, meg a többieknek sem a crinonet, mert kimossák a hüvelyt beülti előtt.
Nem, crinont, és mintha most meg jó lenne. Az elején visszajött, de mostmár mintha bent megkötne. :) Na jó, azért néha pici kijön, de nem aggódok, mert ott van a Prolutex.
Nem tudom... én kettőre gondoltam és egy kis pindurkát elteszünk aludni.Te visszakérnéd mind a 3-t?
Holnap reggel is fel kell tennem a Crinone-t?Vagy majd beülti után?
Szurkolok a másik babónak is, holnapra Ő is és tesó is a pocidba lesznek!!!!
SzB15 nyugi akkor, ebből már szépen lesz beülti holnap! A 3 tökéletest visszakéritek együtt?
Erika, akkor hajrá a másik babának is, hátha kettőt tudnak beültetni holnap!
Drukkolok mindkettőtök kis picúrkáinak, hogy holnapra szép erősek legyenek, és jó sokáig a pocitokban maradjanak ;)
Nekünk a 6-ból 5 érett. De csak 1 indult el tökéletesen, mára egy másik is elkezdett osztódni, a többi nem.
3 kis embriónk lett :) húú megnyugodtam, talán még a hasfájásom is megszűnt.Ha jól értettem 9 érett petesejtem volt, 7 indult meg, abból 3 tökéletes, a többivel még küzdenek egy kicsit, hátha :)
Uh, pedig már megijedtem! Szorítok akkor továbbra is! Te most nem utrot használsz?
Utro még az előző-előzőből maradt, és legalább nem veszne kárba. :)
Rááám fééér! :*
Koma ugye ez rosszat nem jelent? Szurkolok neked!
Nekem lenne azt hiszem két egész doboz...
Szorítok nagyon a babáknak, hogy minél többen legyenek! Addig is inni, inni és pihenni! Jobbulást neked! Már csak egy óra!
Sajna még ma sem vagyok túl jól :( most már nincsenek szurkák, de felpuffadtam és a köldökön környékén nagyon érzékeny, nyomásra kimondottan fáj is.Remélem holnapra jobban leszek!
Alig várom már hogy 11 óra legyen!Kezdek izgulni :)
Szia. Írtam neked privit.
Sziasztok!Én október óta járok a meddőségibe,egyenlőre csak clostyzok,és ma szúrok repesztőt.Kovács dokihoz járok.Kaptam progipótlásnak Crinone-t,mivel Útrot nem lehet kapni.Ez viszont nagyon drága.Ne vegyétek tolakodásnak,de megkérdezném,nincs valakinek felesleges eladó Utrogasan?Szombattól szeretném használni.Köszi előre is.:)
Nekem most utoljára nem kellett a 21. napi, pedig 3 hónapnál régebbi volt.
Én úgy emlékszem, hogy 21. napi is kellett.
Drukkolok, hogy kelljen az a teszt! ;)
Fagyasztotthoz csak 3 hónapon belüli 3. napi vérvétel kell, legalábbis nekünk csak ennyi kellett.
...és hogy fogadtak? Legalább rendesek voltak?
lányok, eltűntem, munka van hétfő óta :(
fagyasztott fethez kell friss vírus vv.nek lenni mert lejár az egy év addigra!?
drukk mindenkinek
és nagy ölelés
További ajánlott fórumok: