Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pasik aranyköpései (beszélgetés)
Anyám,de életrevaló srác:))
Szerencésre nem érintett meg,mert nem akartam ezt a kapcsolatot,csak amikor tisztáztuk a viszonyunkat..ez a mondta bírta elhagyni a száját:D :D
Réges régen jóbarátom mondta az anyjának egy barátnőjéröl, hogy jó a csaj de nagyon buta
Tudod mit fiam, b* meg a Tudományos Akadémia elnökét ha okosat akarsz
De ugye nem valós sztorik is elférnek itt
"A nő legyen olyan mint a hold
este jőjjön fel, reggel tünjön a francba"
"A nő olyan mint a pizza,
jobb a husos mint a gombás"
"Azért nem jutok előre az életben mert a szüleim nem támogatnak. Folyton depizek, nem akarok kapcsolatot csak egyedül lenni és feküdni"
Ez igen :D :( Gondolom jól esett :(
Annyira aranyos vagy, kedves vagy, szép vagy, túl jó vagy hozzám.. meg sem érdemellek.. jobbat találsz nálam..
"Most nincs időm barátnőre,mert sokat doglozok és sportolok,de pont azért lennél nekem jó,mert kényelmes volna,hogy hétvégente találkozunk és hát a szex is hiányzik...:)"
"Lelki nyomorék vagyok, nem merek szeretni, félek. De azért sexelhetnénk" :)
Az első... :) Ez egy tavaszi randevún született meg, egy érett férfi szájából:
"Te túl okos vagy, az a baj. Az a baj, hogy neked nem lehet hazudni, mert rögtön rájössz...próbáltam, d emindig lebukok" :D
Sziasztok!
Mostanság egyre több érdekes mondatal találkozom egy randevún, de még párkapcsolatban is, melyek sokszor viccesek, máskor megfejthetetlenek, vagy kiakasztóak. De sokat nevetek rajtuk :) Gondoltam párat megosztok veletek és várom a ti élményeiteket is!
További ajánlott fórumok: