Pasik aranyköpései (beszélgetés)
Pasi strandon volt haverokkal, később csatlakoztam hozzájuk. Néhány sör elfogyasztása után közölte:
"Amikor megjöttél el akartalak küldeni haza. De nem szóltam. Jól érzed magad nem?" :)
Késöbb rájött hogy én vagyok az élete értelme:))
Hát ez az összes pasira ráillik:)))
De az elején voltunk még,és abban a helyzetben és akkor a döcögös időkben még kifogás volt.Volt is utána kis szünet.
Igen, észrevettem :)
"Nimfó vagyok, nem tehetek róla, folyton a nőket nézem...mindegy milyen a súlya, én folyton sexelni akarok és azt hiszem beteg vagyok"
Hát csak néztem...
Én régen orvos szerettem volna lenni, mert minden nőt fölül akarok vizsgálni, és alul értékelni.
Önmagában nem jelent semmit,akár lehet is igazság benne, de ha megszeret és ez egy megállapítás és nem kifogás,akkor örlüj neki,hogy ilyen RENDESNEK lát:))A ti esetetekben nem kifogás volt;-)
Na ez a másik.Vannak szexuális nehézséggel küzdők bőven:)
Ez eddig a legjobb :D
"Tudtad, hogy a kávé és a cigi okozhat impotenciát?"
"Igen"
"Na rájöttem, utána olvastam, mert már zavart, hogy nem áll fel"
"Igen, én céloztam rá..."
"Na le kéne tennem...de nem bírom..inkább hagyom, úgysincs senkim"
Kár, hogy nem akkor jött rá, míg jártunk :D
Azt én is megkaptam anno kifogásként,hogy "túl rendes vagy nekem"!Ennek 5 éve,még mindig együtt vagyunk pedig nem lettem rendetlen:))
Igen, mostanság azt veszem észre, hogy azt hiszik az őszinteségük pozitívan hat ránk...pedig ettől még ugyanolyan rosszul hangzik, és nem változtat semmin.
Igen ezt szeretik is hangoztatni.Én őszinte vagyok,csak dugni akarok:D :D
Hát, legalább őszinte volt.:)
Igen,el is akadt a személyiségfejlődése láthatóan.
Nekem is volt egy srác,akinek nagyon bizarr dolgai voltak, őt például az anyukája 5 évesen elhagyta.Addig is amíg ő nevelte elhanyagolta,volt kórházban is alultápláltság miatt.
"Én nem tudok szeretni...te jobbat érdemelsz, aki megölel s mindent megad neked...de én nem tudok megadni semmit, mert engem csak a sex érdekel...nem érdekelnek a problémák, a lelkizős beszélgetések, csak a sex"
Jujj de gáz...most eszembe jutott egy hasonló jelenet...de kár, hogy nem ezt válaszoltam :)
Pasi: Te ennél értékesebb vagy!
Nő (tudván mire megy ki a játék): De nem neked.
Pasi: Hát igen, de ezt olyan rossz így kimondani!
Ugyanez a pasi mondta: "Engem anyám nem ölelt meg kiskoromban, ezért nem tudok ezzel mit kezdeni"
Többet nem is mentem magamtól oda... mivel egy buliban mikor táncoltunk megöleltem, majd azt válaszolta rá: "Ne másszál már...nem bírom" :D
Mondhattad volna neki,hogy apukám nem aggódok,mert Te már most unod:D
Randin a pasi megölel, majd : "Ne aggódj, ez nem lesz mindig így, mindenkit csak 1-2 hónapig ölelgetek, aztán ha elmúlt a szeretethiány megunom"
Hát gondolom a csaj nem tért magához.
Hát ez a legjobb eddig :D Micsoda életrevaló pasik vank :D
Elég béna szöveg, de én is hallottam már :) Most ez a divat úgy tűnik...
Ez megtörtént eset, de nem velem.
Oh:((
Ez megtörtént? Vagy egy vicc?
Randi,udvarlás...miről kezd el a fickó beszélni?
Hogy jön a világvége,és ő nem is bánná:)) szóval nagy tervei lehettek velem:D :D
Nő abban a bizonyos pillanatban:"Drágám, drágám, mondj valami mocskosat!"
Férfi:"Élvezzél már b... meg!"
További ajánlott fórumok: