Pasik aranyköpései (beszélgetés)
Expasi: tudod, en olyan vagyok mint a mehecske, viragrol viragra szallok...
En: jo, akkor ha en vagyok a virag, ramszallhat mas mehecske is, nem?
Ex: meg csak az kene... Felejtsd el vagy felejts el
:))))
"ha nem kéreted magad és lefekszel nekem elsőre elvettelek volna feleségül!!!!!"
no1!.))
..))
első randi..felajzott állapot és hát semmi..nem voltam hajlandó.
hazavisz,kitesz és búcsúzóul azt mondja,hogy legalább elrázhattad volna..áááááááá.
Egy barátnőmnek beszólt egy pali,hogy kinyalnálak a nacidból...
Persze nem tudta,hogy rossz lóra tett, barátnőm egyből visszavágott,hogy "Miért? Nem működik a farkad?" :D :D
Egy netes ismerettség.Randi megtörténik,de valahogy nem úgy alakult hogy lett belőle második.A pasi elég frusztráltan távozott,hogy nem volt szex:D
Pár hétre rá kaptam tőle egy levelet ,melyben ez állt.
"Dugjunk! Ez mindkettőnknek jár,te is tudod"
:D :D
.. és leszólított az utcán!úgy kezdte: de formás feneked van..
köpni nyelni nem tudtam.)
Hmm..hm...:D
?? Hihetetlen!
férfi:hazavihetlek?
-nem!
pedig de megb...nálak!
..)
azt mondja.."senki nem tud úgy kielégíteni Téged ,mint én..szerinted van még valakinek.xycm-es farka?".))
szerintem van.)))
helyzet:késik..én hisztizek,hogy legalább csörgetett volna meg,hogy késik..jól összeveszünk...hát gondolhatjátok kinek volt már akkor kedve bármihez is..P
szóval azt mondja.."egy igazi nőnek bármikor kedve van a szexhez..mutasd meg ,hogy igazi nő vagy!"
Én is elgondolkoztam hirtelen, h kell-e ez nekem. :/ :)
Végül elmondtam neki, h mennyire gáz sms volt. Azóta változott a fogalmazása. :)
Kedves párom a kapcsolatunk elején evvel az sms-el ébresztett:
"Most keltem, és egyből velem vagy itt a buksimban. De egy a lényeg, sokáig szeretnélek még telefröcskölni az ondómmal. Szeretlek!"
Azért volt önbizalma:D
Mekkora főnyerem lehetett,gondolom nagyon sajnáltad...
Igen,és erre még rátesz mikor ezt 30-40 közötti pasik mondják:)
Majd talán nyugdíjas korukra készen állnak.
Ez nem velem történt, ismerős mesélte. Strandon volt, szemezett egy sráccal. Végül a srác odament hozzá és bemutatkozott:
-x vagyok.
Csaj: - y vagyok.
Srác: - Akkor dugunk?
Csaj: - Akkor... nem.