Pasik aranyköpései (beszélgetés)
Vannak, akik szerelmet hazudnak sex-ért...nekem mesélte egy pali, hogy ebbe unt bele...nem kell neki kapcsolat, csak sex és esetleg néha mozi vagy valami... Tőle van ez az aranyköpés is:
"Nem szeretek beszélgetni lelki dolgokról, mert nekem az teher. Mindig vita van belőle és már csak azért mondtam a csajoknak, hogy igen minden úgy van, hogy befogják és nyugalmam legyen."
Hát az ilyen menjen ku..hoz,ott többet fizet:D
Nem értem,ha csak du...ni akar valaki vagy keressen olyat aki szintén csak azt akar,aztán neki nem kell udvarolni,vagy menjen el ku...hoz.
Nem igaz?:)
Az étteremről jut eszembe....
"Én minek vigyek el étterembe valakit csak azért, hogy megd...sam?? Ha neki kell az étterem, akkor meg sem ér annyit!"
huuu,de gáz:(
Ez a pasi aztán úgy folytatódott,hogy elmentük a tópartra, leültünk...kb 5-6 óra magasságában...még 9kor sem lett éhes ő:D :D...szóval hazahozattam magam és többet nem találkoztam vele.Ezt 40 évesen...órákon át ülni egy padon:D :D
Második randi.Előtte megbeszéltük,hogy elmegyünk vacsorázni.Nyilván ilyenkor az ember lánya úgy is készül.
Oda érünk az étterem elé,pasi megáll és közli velem ő nem éhes :D :D
Áááá nem csak tőled:D :D
Ez annyira sablon duma,sokan használják...
Szegény fickók annyira sajnálom őket,hogy ilyen ijedősek:D:D
Még is kéne katonaság újra..:D
ez a tiszta munka..
mi is a barátommal leszögeztük,hogyha családot szeretnék alapítani széjjelmegyünk.
nincs ebből baj,jobb tudni mire számoljon az ember.én szóltam mikor itt volt az idő,hogy mit szeretnék ,Ő ebben nem volt partner és búcsút intettünk egymásnak.szerelem ide vagy oda.
Az az igazság, hogy értékeltem az őszinteségét.
Mielőtt hozzá mentem a férjemhez, egy dolgot kértem tőle és egy dolgot közöltem vele.
A kérés az volt, hogy ha félre akar dugni, arról előbb tudjak mint a akit meg akar dugni.
A közlés az volt, hogy ugyan én még soha nem láttam részegnek (azóta sem), de az ő elmondásából tudom, hogy ha másnapos akkor mérhető láza van, tehát baromi rosszul van. Ezért ha berúgni, be tud egyedül, azaz nem kell neki segítenem emelgetni a poharat. Akkor kijózanodni is ki tud egyedül, tehát nem főzök levest, nem viszek vizet az ágyhoz és a nyomokat sem takarítom.
F. a régi és örök, elérhetetlen szerelmem, megérkezett egyszer hozzám éjjel.
Semmi hellószia...Téged még nem vitt el az ördög? Így fogadott.
Szintén ő: egy aljas dög vagy, a pokolban te leszel a szexrabszolgám, mert te vagy a kedvenc nőm.
Exférj:
Ha én elválok tőled, soha nem fogsz találni snekit helyettem, nem fogsz kelleni senkinek...De csak szólj és mindig szívesen eljövök és megduglak:-)))))))))))))))
Több hónapja tartó kapcsolat. Az exem jött értem egy alkalommal, megbeszéltük, hogy étterembe megyünk. Megérkeztünk, autó megállít és látom rajta, hogy nem akar kiszállni.
én: Van valami gond?
ő: Emlékszel, hogy beszéltem egy nőről, akit sokáig hajtottam, de ő elhajtott?
én: Igen. Miért?
ő: Tegnap felhívott, hogy most ő is szeretné.
én: Ok. Légyszíves vigyél haza. Jó ha kiteszel a buszmegállóban, nem kell bemenni a lakáshoz.
ő (közben indít): Azt hittem balhézni fogsz. Azért nem is mertem bemenni az étterembe.
én: Elröhögtem magam, hogy tőlem fél, lévén, hogy a bevetési alosztályon szolgáló rendőr.
ő: kicsit banbán nézett, közben megérkeztünk, mert csak pár percre voltunk.
én: Szia, remélem sikerrel jársz.
ő: Köszönöm, szia.
Kiszálltam, elmentem haza, pár órára megzuhantam, pár napig rossz kedvem volt és hiányzott, de tovább léptem. Történt kb. szeptemberben. Azóta minden évben Valentin napon érkezik egy sor. Sokat gondolok rád! aláírás