Pasik aranyköpései (beszélgetés)
Udvarolt nekem egy srác, ő is nagyon tetszett nekem. Aztán a tudtomra adta, hogy igazából nem is akar velem járni, csak szexre kellenék. De a mondat, amivel indokolta a döntését, nagyon beletaposott az önbizalmamba:
"Nekem egy olyan nő kell, akire felnézhetek."
Ez önmagában nem is lett volna olyan nagy dolog... Amíg engem fűzött, belezúgott egy 15 éves lányba, akit végigkefélt már a fél megye, és később el is vette feleségül.
Még később kiderült, hogy a lány már a leánybúcsún félrekúrt, és kb. egy hónap házasság után el is váltak.
Az önbizalom-rombolásért szerintem jól odab@szott neki a sors... :D
Ázsiában meg ilyen a dörgés:
Az egyik figura nyomja malájul a szöveget, a másik fordít nekem angolra: "Azt mondja ez a srác, hogy ő nagyon szeret motorozni. A lányokat mindig motoros randikra szokta vinni. Azt mondja, téged is szívesen elvinne egy motoros randira, de légyszi, mondd már neki, hogy NG (=not good)."
Majd szándékosan lekésette velem a buszt, ami a csoportunkat vitte vissza a szállodába meló után, hogy, majd ő visszavisz kocsival, úgyis arra lakik. Mikor mentünk, egy híd kellős közepén, ahonnan ugye nem volt menekvés, közölte, hogy most pedig elvisz vacsorázni. Rendelt nekem egy csomó helyi specialitást, a fülem kettéállt, a gyomrom meg még másnap is háborgott:)
Expasi az új barátnőjéről:
"Nagyon bírom a csajt, de valahogy nem tudok szerelmes lenni belé. Úgy csókol, mint egy 14 éves, de olyan az ágyban, mint egy nyugdíjas."
Másik sztory, ez velem történt: 2 hónapja voltunk együtt, részemről dúlt a love,(úgy gondoltam az övéről is) majd karácsony előtt 2nappal közölte
-Szeretnék veled beszélni és rátérni az értelmi vonalakra...az az igazság, hogy szakítok, mert te nemvagy olyan mint a volt barátnőm.
Hozzáteszem elég jól elvoltunk(vagyis én úgy éreztem), és egy ilyen dumával lerázott, hát jókis karácsonyom volt :D
Egyik barátnőmmel történt de énis jelen voltam: szilvesztereztünk egy discoban, majd barátnőm egy idegen pasival elkezdett táncolni, a pasi elkezdte csókolni majd a fülébe súgta, hogy szeretlek, együtt alszunk ma?
Komolyan ahogy barátnőm mesélte én csak nevetni tudtam...annyira szánalmas :) 5perces ismertség és szerelmet vall :D De nagyon komolyan mondta...
Én életemben egyszer hallottam ilyen aranyköpést. Pultosként dolgoztam, mikor az egyik ittas férfi (akkoriban az apám lehetett volna) odaállított, hogy majd ő flörtöl velem.
Ezt mondta :
"Megvárlak, míg végzel a munkával aztán hazaviszlek. Itt áll kint a biciklim, még lámpa is van rajta"
Szakadtam a röhögéstől :DD
Nem tud szeretni. Azt mondta:
"Lelketlen vagyok, érzelemmentes... minden barátnőm ezt mondta és hogy nem mutatom ki mit érzek...de nem is nagyon éreztem semmit."