Pasik aranyköpései (beszélgetés)
szakításkor:"menjél férjhez,szüljél gyerekeket de köztünk minden marad a régiben,mert úgyis az enyém vagy míg élsz,kapsz egy hónapot,hogy keress magadnak valakit és szüljél egy gyereket."
..)))
a normálatlanja.))
Ezen gondolom már 20 év távlatából te is csak nevetsz...:)
Persze el tudom képzelni a helyzetet...
Tegnap este M.Claire-t olvastam a konyhában, pasi főzött. Találtam egy rövid tesztet-töltsük ki. Hangosan olvastam fel, ő mondta melyiket ikszeljem. Kérdés: az orális szex az egyik legnagyobb perverzió?
pasi: dehhhogy is, mikor Roy bejött a szobába...
Roy a kutyája. :DD
Igaz történet...
Szerelmes szeretők az ágyban...
NŐ: A válság előtt tök jó volt, a cégemnek volt annyi bevétele, hogy a férjemnek sem volt gondja, baromi szerencsés volt velem.
Pasi: Ne is mondd, az én feleségem megtarthatta a fizetését zsebpénznek...
Nő: Tök jó nekik, - halk kuncogás.
Némi szünet, majd a pasi: - Jó, de mi se panaszkodhatunk, mert mi meg most itt ba..unk;-)))
Bocsi, javítok:
Egy majdnem pasim:
" megijedtem ...mert mindig ilyen nőről álmodtam, és amikor megkaptam volna, akkor rájöttem, hogy nekem nem megy csak úgy simán, elkezdtem érezni irántad..és ez megijesztett..." :-)))
Egy másik:
" Megijedtem, hogy majd oolyat vársz tőlem, amit én nem tudok megadni Neked, pedig megérdemelnéd;-)))"
Vaze tőlem ijedeznek?,-)
Egy majdnem pasim:
" megijedtem ...mert miondig iylen nőről álmodtam, és amikor megkaptam volna, akkor rájöttem, hogy nekem nem megy csak őgy simán, elkezdtem érezni irántad..és ez megijesztett..." :-)))
Egy másik:
" Megijedtem, hogy majd oylat vársz tőlem, amit én nem tudok megadni Neked, pedig megérdemelnéd;-)))"
Vaze tőlem ijedeznek?,-)
Pont erről jut eszembe :) Első randi, a pasi kicsit becsípett a bortól (1pohár :D)
"Nem értem miért nem akarsz velem ...ni, áll a fa*kam már nagyon fáj...2hónapja nem voltam nővel...rosszul vagyok" :))))))))))))))))))))))
engem kevesebbért tökön rugtak
finom voltál vele
Egyszer - vagy 20 éve - "randiztam" egy fiúval. (Ültünk egy padon, ez volt a randi.)
Kb. a negyedik kérdése: "Szopol?" Mondom: "Mmmmmicsinálok????"
5 perces randi volt...