Pasik aranyköpései (beszélgetés)
ja meg azt is bírom.. ez is gyakori sajnos,hogy adott pasinak van nője, de neki kell más nő is,mert ahogy mondanák " a változatosság gyönyörködtet" miatt ,ja meg a "férfivagyok és azért" miatt ,na meg az elmaradhatatlan "egy nővel életem végéig? na ne máá.." miatt... :S
persze a szöveghez hozzátartozik,hogy "szeretem a páromat,meg minden jó vele, csak izé.. jó lenne kamatyolni mással is néha.. de tényleg szerelmes vagyok a páromba..." blá blá bleeee
Igen, ez már nekem is eszembe jutott:-))
Egy pillanatra tuti lemerevednének;-)))
Így konkrétan? Minden "gyere be egy kávéra" nélkül? :D
Ha elég belevaló, minimum azt mondja: boldogan, és meg is duglak! :D
Nem tudom, de én most elgondolkoztam egy-két dolgon.
Mondjuk mit szólnának hozzá a pasik, ha hazavitetnénk magunkat mondjuk egy tök kulturált vacsoráról, és mielőtt kiszállnánk a kocsiból, és mielőtt ő hazamenne, megkérdeznénk tőlük, hogy: "hé, nem nyalnál ki?" XD
Amúgy a "fáj a farkam, komoly fájdalmat okoztál azzal, hogy felizgattál, és nem elégítesz ki" -dumával már én is találkoztam, nem is egyszer... :P
Én sem értem...ez te:)
Szerintem teljesen kerek lett volna,ha marad és akkor nyitott is voltam már rá...
Ez az első randin bepróbálkozott szexel,de elutasítottam...szerintem totál felfújta magát.
Istenem. :DD
Szerinted ijesztő, ha az ember ilyet kérdez tőlük, vagy mi az oka? Én nem értem. Hogy egyszer nem találok egy tökös pasit, aki nem nyökög, hanem boldogan marad. Na jó, voltak ilyenek, de azok nálam fiatalabbak. Ők nem félnek. :O)
Szerintem is tök jó ez a fórum:))
Végre egy, ahol nem civakodás,kötekedés megy.
Legutóbb én is így jártam.Egész nap együtt voltunk...voltak benne némi kifogásolni való viselkedések,de nem ragozom...
Mielőtt elindult haza úgy alakult,hogy nekem is szabaddá vált az estém a lányom nem jött haza így rákérdeztem,hogy nálam alszik?
Na mindenkitől tartott... a betörőktől,azért kell hazamennie,meg akkor másnap nem halad semmivel...stb...stb..
Hozzá kell tennem a tíz körmöről lekapott,hogy a harmadik randi után nem vettem le magam a társkeresőről és erkölcstelennek nevezett:))
annyira kiábrándítóak a pasik :S ez a sok idióta sablon duma,amivel a farkukat akarják kiveretni.. hát extra szánalmas :S mintha semmi más nem lenne ezen a világon érékes,csak a kefélés..
nekem sosem volt egyéjszakás kalandom,inkább egy estére szóló pasizásaim bulikban,de max csók volt,semmi több.. egyszer a 6 kerben buliztam,és megismertem egy tök aranyos srácot,annyira jól elvoltunk egész este.. aztán mondtam neki,hogy lépnem kéne haza,és felajánlotta,hogy hazavisz.. na haza is hozott,még a kocsiban kis smár,erre mikor mondtam neki,hogy na jó légy,ój éjt,erre felcsillant a szeme,hogy ne már,ennyi? elkezdi nincs kedved sz*pni egyet? én meg :O WTF ?
a meglepettségemet seperc alatt felváltotta a röhögőgörcs,alig bírtam kiszállni a kocsiból,a srác feje meg hót vörös lett :D ekkora parasztot!!
jól elvoltam vele,de jó nagy csalódás volt ez a benyögése.. én életemben nem éltem még meg ilyet :S de persze jót nevettem rajta,a szemébe,és most utólag is jót mosolygok,ha visszagondolok a vörös fejére :D