Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Én abba nem is mentem volna bele...
Valószínű, hogy függ a pm. méretétől és attól, hogy milyen sejteket tartalmaz.
Gondolom kisebb göböket kinyírnak vele, de nagyokat nem biztos.
Drukk!
Melyik endokrinológushoz jártál?
A te vágásod már most gyönyörű!:D Nyugodtan kenegetheted a vágást is és egy kicsit masszírozhatod is. Ennek tényleg nem lesz nyoma.:DDD
Igen, a súly pm. betegeknél nehéz ügy. Nekünk 3x többet kell mozognunk, mint másoknak és sokkal kevesebbet ehetünk. Ha kicsit nem figyelek oda, akkor 1 hónap alatt akár 10 kg-ot is tudok hízni, aztán meg kínlódok, hogy lemenjen, de általában nem nagy sikerrel. 5 kg lemegy aztán visszajön...
63 kg voltam a műtét előtt, most 75.
Nem tudom:(
Azt hiszem megint elmegyek tornázni vagy gyalog fogok járni dolgozni.....
Szerinted az enyém repedt? Elég cakkos volt és persze csináltak bele a varrással kis fodrokat is. Ez a kép egyébként a műtét után úgy 2 héttel készült, a mellkasom is kék volt, de ott valamiért hamarabb gyógyult.
Mint írtam is a ti vágásotok sokkal szebb, bár én bénán gyógyulok:D
Szívesen és már le is szedem, hogy ne borzoljam a kedélyeket. És, hogy még jobban megnyugodjatok: már 3 hónap után majdnem ilyen szép volt:D
Rákentem 2 tubus körömvirágkrémet és 1 kis tubus nagyon drága krémet. Már nem emlékszem a nevére...
Mi lesz veled télen?:D
Vagy a hóban, jégen is bicajjal mész vagy le kell szoknod ezekről az élvezetekről!:P
:DDD
Minden este 1 tábla csoki+legalább fél liter kóla.
Ha erről le tudnék szokni, akkor nem kellene naponta 100 percet bicajoznom:DDD
Pedig tényleg rémisztő volt!
Feltettem egy képet erről is.
Sok gyógyszer, sok mozgás, kevés kaja. 0 kg van rajtam feleslegben. A műtét óta elgé hízékony lettem:(
Sok sikert a műtéthez! Szerintem ventilátort vigyél magaddal :)
Meglátod semmi gond nem lesz!
Nagyon megnéztem!:)
Tökéletesen szép, főleg azok után, amilyen ijesztő volt!
Na, végre látom azt is, hogy milyen dagi vagy!
Sokan szeretnének ilyen kövérek lenni, dinka!:)
Na megnézheted, de nagyon:DD
És azt is, hogy milyen dagi lettem:DDDD
Én nagyon megnézném!:D
Küldjél már képet!
Jó nagy öltéseket csináltak! Nekem láncöltéssel varrták mert mondtam, hogy nem szeretném elcsúfítani a nyakam.
Persze ez sem fog látszódni, de akkor is fura, hogy nem figyeltek erre...
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?