Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Minden rendben lesz, remélem hamarosan csak egy rossz álom lesz az egész.
Nagyon közeleg...ma kész lett minden műtét előtti vizsgálatom,altatóorvosnál is voltam.Már csak a "bicska" jön.Hétfőn bemegyek,aztán hazajöhetek és kedden reggel hétre megyek,akkor már műtét.
Szerencsés vagy az orvossal:)
Nem, nem jellemzően voltak ilyen tüneteim. Az utóbbi időben nyelésnehézségeim voltak, meg félrenyelések. Ezzel kerültem kivizsgálásra.
Az orvos számomra lutri, a fül-orr-gégész ajánlotta.
Nagykanizsán,én itt élek és van egy spéci fül orr gégész ,aki nagyon jól műti a pm-et.Rábíztam magam :))))
Akkor neked nem is voltak tüneteid? Nálam pl. ingerlékenység,hangulati ingadozás,izületi problémák,szívdobogás stb.
Azt tudod,hogy 13-a lesz? remélem mindketten szerencsésen túléljük és gyorsan felépülünk.
Nekem is hideg göblyeim vannak,jó sok. Meg enyhén túlműködő vagyok.Néha olyan ideges,ingerlékeny vagyok,hogy robbanni tudnék. remélem a műtét megold mindent. Hol műtenek?
Szia,
Igen, 3 db hideg göb. Csak érdekesnek találtam, hogy egy napon leszünk műtve pm-el.
Sziasztok!
Csatlakoznék újból hozzátok, engem pénteken, okt. 2. műtöttek. Bátorításként a műtét előtt állóknak elmondanám, hogy nagyon jól viseltem mindent, hamar felébredtem, beszélgettem, vizet ittam első nap és estére egyedül járkáltam. Az altató mellékhatásaként hányigerem volt délután, de az sem volt olyan borzasztó, mint ahogyan én elképzeltem. Teljes pm és bal felőli nyirokmirigy eltávolítást végeztek, egyelőre nem fáj a vágás sem. Hétfőn engedtek haza a kórházból, tegmap még hamar fáradtam, de ma az is elmúlt, remélem ennél mindig csak jobb lesz.
Most a szövetteni eredményen kell idegeskednem, nagyon reménykedem, de még így is benne van a jódizotópos kezelés. Megkérnélek, akinek volt már ilyen, írjon róla miből áll, mennyi időt tart... Más amikor orvos beszél róla és más, amikor olyan mondja, aki átélte. Köszi előre is
Szia,
Nekem is pont aznap lesz.
A legjobbakat!
1 hét múlva?
Gondolok rád!
Izgulsz? Persze, hogy izgulsz. Hülye kérdés...
Akkor megtöröm én megint a csendet...
Okt.13-án lesz a pm műtétem.
Mindenikenk jó egészséget!
De jó....vigyázz magadra!
Szeretnék a helyedben lenni,hogy már én is túllegyek.
Talán nem sokára.
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?