Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Istenem!:/
Tiszta ideg lettem most én is...
Ügyes vagy!:DDD
Csak így tovább! Lassan utolérsz súlyban:D
Emlékszel, amikor azt mondtad, hogy szeretnél annyira dagi lenni, mint én? Hát már karcsúbb vagy annál a súlyomnál:D Akkor én 80 kg voltam.
Igaz, én azóta fogytam, de én kaptam gyógyszert a súlyomra, ez segített. Most 68 kg vagyok, de nagyon lassan megy a fogyás, azaz az elején gyors volt, de most stagnálok. 67-70 kg vagyok, legtöbbször, de 67 alá nem sikerül mennem...
Pestre egy darabig, de tershességem óta nem voltam, anno azt mondták, ha terhes, meg amig szoptat ne lássam! Ha gondoljátok nyitok egy zárt csopit, ide nem szívesen írok már neveket, helyeket, de elmondom zártabb keretek közt.
Lényeg, hogy ott csak mellkas rtg van, meg tireoglobulin vérből, ezeket itthon is meg tudom bármikor csináltatni, és negativ mind2!!! Tg szintem 0.
Most olvasom....
Hát szomorú!
Kihez, hova jártál dokihoz?
És mind ez 4 év után? Vagy ez az akkori eredményed?
Ha a mostani, akkor mi lesz? Műtét? Kezelés?
Most rendesen ideges lettem. Gondolom te még inkább....
Uhh...és ez mennyi időre a radiojod kezelés után derült ki?
Aspiracio előtt, hogy derült ki? Tapintásra vagy ultrahang?
Mit mutat a mostani leleted?
Elnézést ha már írtad!
Szia, bocsi, most olvasom csak, azért mert vannak benne rosszindulatú cuccok.... hurrá! Nekem sem volt nagyobb a papillaris cc-m, 2x kaptam radiojódot, meg is bántam örökre, mert jelen lelet mutatja semmit sem ért.
Jövőhéten megyek másik dokihoz, nemtudom mire számítsak. Sík ideg vagyok, marékszám eszem a magnéziumot.
4éve műtöttek, dettó, se sál, se magasan záródó ruha.
Frontokkor nekem nagyon húzodik a nyakam, nem kimondottan a heg.
Szia!
Hogy csináltad a fogyást?
Sziasztok!
Korábban már írtam a betegségemről (pm + psoriasis), most már tudom, hogy április 25.-én lesz a műtétem.
Két kérdést tennék fel Nektek.
1. Ismeri valaki közületek az Országos Onkológiai Intézetben dr. Lévay Bernadettet? A neten egy csomó adat van fent róla, de örülnék, ha olyan beteggel is tudnék beszélni róla, aki a "kezei" között volt már.
2. kérdésem: Voltatok-e "hálásak", és mennyire? Sorry a kényes kérdésért, de nekem még sosem volt műtétem, és teljesen újszülöktt vagyok a kérdésben. Nem magán betege vagyok, ezt még hozzátenném.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Sziasztok!
Érdeklődnek, hogy volt e vki Dr. Szegedi Zoltán főorvosnal Debrecenben?
Édesapám áll műtét előtt és orvost keresünk, őt ajánlották, de elérhetőseget nem tudunk!
Viszont más orvos nevét is szívesen fogadjuk!!!!!
Nekem kicsit több, mint 7 éve volt a műtétem, és még mindig nem tudom elviselni, ha hozzáér valami a nyakamhoz, így télen-nyáron mélyen kivágott felsőket hordok.
És persze nem azért, mert érzékeny, hanem egyszerűen idegesít:D
Hát, nem pont erre a válaszra számítottam: )
Reménykedtem benne, hogy ez az érzés hamarosan elmúlik, mert megmarhulok sokszor tőle:(
Sziasztok, az én műtétem holnap lesz 3 hetes....a hwg szépen gyógyul, viszont a nyakam felette iszonyatosan érzékeny, gondolom az idegek,amiket elvágtak, azok rendeződnek, vagy nem tudom, valakinek hasonló tapasztalat?
Mennyi idő kb, mire el tudom viselni a nyakamhoz erő ruhadarabot vajon?
Ja, és engem Tatabányán műtött a Járay főorvos, le a kalappal előtte, szép munkát végzett. Az osztály nővérei előtt pedig minden elismerésem.
Persze, vannak kivételek, de a legtöbbjük erején felül teljesít.
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?