Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni? (tudásbázis)
Úgy látszik én le vagyok maradva.Kismama lettél?
De jó gratulálok!!!
Nekem a 12-ik héten nézték a tsh-m 1,0 volt.A doktornő szerint nagyon jó.Majd a 18-ik héten kell újra mennem.
Nekem a háziorvos is mondta,hogy fontos a jód pótlás!
Én most váltottam femibionról pregnacar-re, plusz szedtem folsavat. És felmerült egy másik fórumban, hogy nem is szabad jódtartalmú vitamint szedni. De tisztán emlékszem, hogy az orvosom kifejezetten mondta, ha várandós leszek, akkor majd jódot is szednem kell.
A gravidától én rosszul voltam, de ez a pregnacare egész jó.
Már a 11+3-ban vagyunk, azt mondták a vérvételem tökéletes és a tsh-m is már normális.
Én is mindenkinek boldog ünnepeket kivánok!
És sok-sok kisbabát jövőre :)
semmi különös. Kért vérvételt, aztán ennyi. Hétfőn hivom az eredményekért.
Mondjuk most szerintem rendben van a tsh-m.
Halihó csajok! mizujs????
Vikucka mi volt az endo dokinál???
Nekem szerdán megjött....ma kezdem el a Clostilbegytet, 5 napig napi 2 szemet...jövő héten UH, megnézik a petéimet,és kapok tüszőrepesztő injekciót is....remélem ez most már siker lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bízom benne.....
Holnap megyek egy másik endokrinológushoz. Ugye még nov. 6-án kaptam hozzá időpontot. Azóta kicsit megváltoztak a dolgok, de remélem mindent rendben fog találni, ő nőgyógyász is.
A hányásra rákérdezek nála, mert azért aggódom kicsit.
már nagyon megérdemelték ők is :)
amúgy szerintetek lehet, hogy ma, a 24. napon van peteérésem? most érzem a petefészkemben a nyilalást, meg erős folyásom is lett utána rögtön.
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?